Türkiye'nin en yaşanılır kentleri

ben 4 yıldır konyadayım gelin geldim gerçekten çok güzel bi şehir yaşamak için de çok uygun özelliklede Hz mevlana huzur dolu herkesin bir kere bile olsa gelip görmesi gerekir ama ben muğlalıyım egenin o güzelim kokusu ağaçları denizi insan gençleşiyor bu şehirde bu yüzden tercihim muğla benim.

o kadar güzelim karadeniz şehirleri dururken 7. sırada bolu gibi bi şehrin olmasına çok şaşırdım doğrusu..bence bu sıralamayı yapanda şaşırmış..ben boluda yaşıyorum ve burdan nefret ediyorum..s

Sıralama tamamen uyduruk zaten.:)) .İzmir 9..sırada...Ki Bolu,Düzce ile kıyas bile olamaz İzmir ...Ben buralarda yaşıyorum ve gayet sıkıcı buluyorum buraları.....İzmir in üst sıralarda olması gerekirdi...

Tabikide tartışmasız izmiiiiiiiiiiir!
Burda doğdum büyüdüm havasından suyundan nasibimi almışım e birde güzel olduğum doğuştan tescillenmiş:82:
Huzurun özgürlüğün insani değerlerin korunduğu şehir..

Bence Sakarya. Memleketim diye midir bilmiyorum ama orası gözüme hep güzel görünmüştür. Birde fazla göç almayan yerleri gerçekten yaşanılası...

$gemlik.jpg gemlik$ulucami.jpgulucami$teleferik.jpgteleferik$uludağ.jpguludağ$mudanya.jpgmudanya$gölyazı.jpggölyazı$iznik.jpgiznik

canım bursam:)

Back