Türkiye'nin en yaşanılır kentleri

insan istanbuldan ayrı düşmedikçe kıymetini bilemiyor ordan memleketim mardine gelin geldim gelmez olaydım eşimle aramızdaki tek ve en büyük sorun sevmiyorum boğuluyorum nerde benim deniz kokan cıvıl cıvıl istanbulum

bence de... samsunum samsunum bitanesin
samsunlu değilim samsunda görev yapıyorum burda da kalmak istiyorum... gelişmiş ve rahat bi şehir. yormuyo metropol şehirler gibi

Doğma büyüme İstanbulluyum.
26 yılım geçti burada.
15 günden daha uzun süre ayrı kalmadım bu şehirden ama İstanbul maalesef İstanbul olmaktan çıktı.
Nerede çocukluğumdaki bu güzelim şehir...
Mahvettiler canım İstanbul'umu.
Çok seviyorum ama her geçen gün bozulduğunu, pisletildiğini görmek canımı acıtıyor.
Artık yaşanılacak değil sadece gezilecek bir şehir bana göre.
İnşaallah ileride eski saflığına kavuşur canım şehrim.

Son düzenleme:
istanbul türkiyenin değil bence dünyada yaşanılacak tek şehir böyle bir güzellik yok
boğaza bitiyorum. köprüden her geçisimde Allahım iyi ki bu şehirde yaşıyorum
bana burda olmeyı nasıp et dıye dua edıyorum.

yani kısaca ben istanbul aşığımyım
kalabalıgını. trafıgını bıle sevıyorum

bana göre istanbulda yaşamak ayrıcalık diye düşünüyorum

İstanbul muu yaşaması en zor şehirlerin başında sanırım okula gidip gelmek iett işkencesi yok yok ben almayayım
Neye göre belirlemişler ki bu sıralamayı

ankaranın 1 numero olmasına cook sasirdim.. ne var ki bu ankarada,
ne gezilecek tarihi bir guzelliği var ne adam akıllı yeşillikleri var..

bence tam tersi!

her yerini bi gezmek isterim ama asla yaşamak istemem orda.berbat bence yaşamak açısından.. çok paran olcak imkanların çok rahat olucak ki anca yaşanır

diyorum ya sadece gezip görmek isterim ki gittim de ama her yerini gezip gelmedim.

meramda alçak katlı evleri vardır..

aralarda tamamen bakir kalmış el değmemiş bağlık yerler mis gibi öyle güzeldir ki

huzurludur... insana huzur verir evler çoğu tek katlı ya da 2-3 katlı bahçeli evlerden oluşur. villa tipi çok lüks evlerin yanında normal evler ya da köy evi tarzı evler de var. özellikle yürüyüş yapmayı öyle çok severim ki meramda bayılırım tek kelimeyle.

ve HZ.Mevlanadan dolayı da buranın manevi bi rahatlığı ve huzuru var.kısacası çok seviyorum konyayı

bana göre türkiye'nin en yaşanılır yeri en huzurlu ve mutlu olduğum yerdir maalesef daha orayı bulamadım

en büyük hayalim ileride meramda bir evimin olması(villa da olur)

Türkiye nin en yasanılır kentleri listesinde bursanın olmadıgı bi liste olamaz ben bursalıyım diye demiyorum bursayı görüpte sevmeyen yada yasanılır bulmayan insan olcagını sanmıyorum vazgeçilmez bir şehir

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…