Türkiye'nin En Yaşanılası Şehri Hangisi Sizce?

çok ilginç valla antalyayı hep anlatığının tersi gibi düşünmüşümdür, medya yüzünden böyle düşündüm galiba, yorumun için teşekkür ederim, yanlış bildiğim şeyleri öğrenmiş olduma.s.

çanakkale
tek geçerim 4 mevsim yaşamak garanti..
ister ege de gir denize ister marmarada..
buram buram tarihte cabası..
hem merkez küçük yürüyerek istediğin yere en fazla 30 dakıka da git..
daha ne lsun..
çanakkale 11. güzel bi sırada, bende merak ediyorum orayı, ama sosyal etkinlik az diyorlar doğrumu bilmem
:uhm:
ay nedense istanbul bana pek yaşanılası gelmiyor:sm_confused:

İstanbulda sadece trafik sorunu var onun haricinde herşey mükemmel
tatil bile aratmıyor :ecrin_bebek:

lady34 yalnız senin yaşadığın evde pek bir güzel ya. bahçeli çardaklı falan. istanbulda öyle bahçeli evde çok zor bulmak..

lady34 yalnız senin yaşadığın evde pek bir güzel ya. bahçeli çardaklı falan. istanbulda öyle bahçeli evde çok zor bulmak..

orası yazlık canım , artık yazlık değil yaz kış da kalıyorlar ..
ben İstanbulun kalabalığındayım :bbo: haftasonları kaçıyorum dediğin yere yerimseniben

Ankara 1. ama KK da 1. değil galibakaydirigubbakcemile3
nerede geçirmeyi düşünürsünCADIARZU

acikcasi hayalim hep istanbuldan yanadir... tarihi denizi, sosyal imkanlari ile istanbul yasanilasi yerdir benim icin... zira her ne kadar insanlar kargasasindan trafiginden sikayet etse de istanbullular istanbul disinda hicbiryerde tam olarak mutlu degillerdir... istanbulda hayati kolaylastirmak icin isine yakin biryerlerde evin olmali ya da is yerine servisle gidip gelebilmelisin... Ankaranin tek ozenilecek seyi olan duzenli yerlesimi de sanirim Anadolu yakasinda maltepe, bostanci, kozyatagi civarlarinda bulmak mumkun... biraz pahali ama kaliteli bir hayat icin deger...:içelim:

Valla yine Sakarya da yaşamak isterim insanın kendi memleketi gibi olmuyo 2 gün biyere gidiyosun da özlüyo insan

başka seçeneğim asla ve asla olamaz

ıZMıR TAPTIĞIM,DOĞDUĞUM,DOĞDUĞUM,AŞIK OLDUĞUM,EVLENDıĞıM,ANNELıĞı TATTIĞIM,YAŞADIKÇA YAŞAYACAĞIM TEK ŞEHRıM ıZMıRRRRRRRRRR ıZMıRıMMMMM...

ben deniz severim o yüzden denizi olan her yer bence en güzel yer.özellikle izmir.......ve özellikle özdere.........

ızmirde yaşıyorum,çok seviyorum ızmir'i.
Ama ıstanbul'da yaşamayı isterdim.
Sık gidip geliyorum ıstanbul'a ve her geri döndüğümde aklım orada kalıyor.
Ankara'ya da gitmiştim birkaç kez,ızmir ve ıstanbul'dan sonra orada acayip sıkılmıştım hatta ben burada yaşayamam demiştim.
Hala aynı şekilde düşünüyorum,denizi olmayan yerde yaşayamam.
Yanlız şu da var;
Geçen yıl Cunda Adasına gitme fırsatım olmuştu ve çok beğenmiştim orayı.
Sakin,sessiz bir yaşam için tercih edilebilecek beldelerden biri.

Ben yaşadığım şehri seviyorum!Bazı özellikleri hoşuma gitmiyor ama yine de yaşadığım şehirden memnunum!

benim sıralamam muğla, izmir, antalya. istanbulu hiç sevmiyorum çok kalabalık ve hiç güvenli bir yer değil. inş kurtulurum burdan yakın bir zamanda

2.sırada ısparta geliyormmuşşşsositososito
sakin bir şehir fakat beenn
eskişehiri isterdim herşeyi hoşuma gidiyorrr

Kriterlere göre Ankaranın olması doğal tabii ama ben de hiç sevmedim orayı...ÇOk gri bir şehir olarak geldi bana...Sahil şeridindeki tüm iller yaşanılasıdır...ben ızmir derim de başka bir şey demem...:)) Hala güvenli bir şehirdir, insanlar saygılıdır genelde...otobüslerde yer verme nostalji olmamıştır,insanları pozitiftir, olayların şehri değildir...Sezen Aksu başta olmak üzere bir çok sanatçı, yazar, vb. yetiştirmiştir...sebze-meyvesi boldur.Denizi-balığı doğaldır, trafiği akıcıdır...belki kriterlerde bunlar yok ama bunlar da yaşamın parçaları bence...sevgiler...

2. sırada ısparta var delikafadulden
kesinlikle öyle bencede a.s
deniz mi istiyorsunuz antalya iki saat sürmüyor sositososito
ama ısparta sakin ve aradığınızı bulabileceğiniz bir şehir
son üç dört senedir çok gelişti ama bu aralar belediye değişince çevre düzenlemesi yine durdu :çok üzgünüm:
olsun yinede yapılacak çoğu şey yapıldı ıspartaya seviyorum memleketimi :asigim:

adanaaa hihoyyyt ama yalnız yazları dışında :çok üzgünüm:

vaaooovvvvvvv benim yaşadığım şehir ilk üç'tezemuszemus
ben zatti hep severdim yaşadığım yeri,sadece tescillenmiş oldu....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…