Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese yaşadğı yer güzel gelir
ben izmirk,liyim
doğal olarak izmirrrrrrrrrrrrrrr
istanbul. tekrar şehrime dönmek isterdim. antalyada yaşıyorum ve sevemedim....
Ankara mı 1 sırada :1shok:
sanırım deniz olmayan yerde yaşayamam :1rolleyes:
ladycim, araştırmada dünyadaki benzerlerini de örnek alarak kentler için yaşanabilirlik kriterleri belirlenmeye çalışılmış. Suç oranı, deprem riski, sanata ve spora olan ilgi, hava kirliliğinde ve trafikte ne durumda olduğunu, yeşil alan miktarı, kişi başına düşen doktor ve hastane sayısı… Uzayıp giden bir liste oluştumuş Sonuçta 28 tane alt bileşenden oluşan altı ana parametre yardımıyla liste oluşturulmuş. Bu 6 ana kriter şunlarmış
Ekonomi
Sağlık
Eğitim
Güvenlik
Kent Hayatı
Kültür Sanat
walla istedigi kadar bu kriterlere uygun olsun... Ankara da ya-sa-nil-maz! bana gore.... burda dogdum buyudum. ama bir turlu sevemedim... omrumun geri kalanini da burda gecirmeyi dusunmuyorum...24 yil kafi...
sevemedim. istanbuldan sonra bana çok farklı bir şehir geldi. aşırı sakin bir kere. ben o dinamizme ,harekete alışmışuım. hava kararınca sokaklarda kimse kalmıyor. yazın aşırı sıcak. kışın ısıtma sorunu var. herkes klimayla ve elektrik sobasıyla ısınıyor. doğal gaz yok. ben alışmışım her odanın sıcak olmasına. doğal gaza.. halkı içine kapanık. dışardan gelenleri pek içine almıyor. gezmeyi pek sevmiyorlar... restaurantlar cafeler bomboş. bana istanbuldan sonra çok küçük geldi. şehir merkezi. yani anlayacağın istanbulla kıyaslayınca ben sevemedim.
haa doğa harika. denizde öyle.ama manzarayla yaşanmıyor...
walla istedigi kadar bu kriterlere uygun olsun... Ankara da ya-sa-nil-maz! bana gore.... burda dogdum buyudum. ama bir turlu sevemedim... omrumun geri kalanini da burda gecirmeyi dusunmuyorum...24 yil kafi...