Ben bu konuya mesaj yazmamışmıydım fii tarihinde ? Neyse !
Harika bir yer olduğu püskütüm beni de götür beni de
Ayıpsın.. :asigim: O zaman planda hemen değişiklik yapıyoruz.. Önce akvaryuma sonra da sallanmaya gidiyoruz.. Akvaryumu öne alırsak sonrasında vadiye sallanması daha zevkli olur.. Bu arada da konser biletlerinin hepsini satmış olur lulut :roflol:
Hiç sorma.. Ben de hevesle gidip minnak görünce köpek balıklarını yıkılmıştım.. Gözümde dağ gibi bir akvaryum canlanmıştı.. Meğer öyle değilmiş.. Ancak fotonun açıklamasında da yazdığım gibi bunlar henüz yavru.. Yetkili, büyüdüklerinde boylarının 1 metreye yaklaşacaklarını söyledi..Burayı görmüştüm, çok güzellerdi. Köpek balıkları benimde ilgimi çekti ama çok küçüklerdi, büyüyeceklermi yoksa cinslerimi öyle bilemedim.
Fotoları paylaştığın için teşekkürler
Ben nereden çıkartacam güzel foto.. Bir saniye sürüyo çekmem.. :roflol: Asıl güzellikler seni bekliyor bence..:roflol::roflol:
Burdan güzel fotoğraflar çıkar heeeee:asigim: Ki çıkartmışsındaaa:asigim:
Sonra da vadiye sal beni sal beni:sm_cool::roflol:
Başka bir gözden çekilmiş fotoları ben de görmek isterim. Hele hele yakın zamanlarda çektiyseniz yani köpek balıkları büyüdüyse zevkli olur izlemesi.. yerimsenibensüper süper ...bende bayılmıştım oraya.....kocaman ve muhteşem bir alışveriş merkezi
du bakiiim bende çekmiştim orda bi kaç kare bulabilirsem koyarım,tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?