Bebek İkinci El türkiyenin en büyük ana okulu seti

957000

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
202
3
318
42
Afyon
boyut yayınlarına ait setimiz satılıktır 96 dergi ilk 7 dergiyi yaptırdık ama diğerlerine dokunmadık resimlerini yollayabilirim . sıfırdan farksız. kullandığımız ilk 7 dergide çok az kullanılmıştır. kullanmama sebebimiz kreşe gittiği için evde etkinlik yaptıramadık.

Merhaba resim görme şansımız varmı bırde fıyatı nedır

Fiyati çok. Yüksek. Tutmussunuz yani çünkü 230 a satıyor zaten başka sitelerde daha uyguna yaparsanız belki düşünurum. :):)

evet haklısınız şimdi gördüm ben bu siteden almıştım ve çok para verdik diğer sitelerden hiç araştırmamıştık son 160 lira olsun zaten birde kargo vericem

Bende aynı dusuncedeyım iyi satışlarsatışlar
Tutumlu annede bir arkadaş bu setin aynısını 100 tl ye Satıyor.baştan ben düşünmüştüm ama vazgeçtim.biraz sabırsız bir yapım var o Açıdan.Üstelik 11 aylık bebeğim var zor geldi açıkçası. Yinede siz bilirsiniz seçim sizin.

sadece 7 tanesi yapıldı onada yapılmak denir se kardeşim okul öncesi öğr. bize o kadar çok kitap verdiki buna sıra gelmedi

şimdi söylediğiniz ürünü gördüm inşallah o arkadaşta hemen satar .. boyut yayınlarının sitesine bakarsanın setin kapları farklı muhtemelen eski basım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…