Merhaba resim görme şansımız varmı bırde fıyatı nedırboyut yayınlarına ait setimiz satılıktır 96 dergi ilk 7 dergiyi yaptırdık ama diğerlerine dokunmadık resimlerini yollayabilirim . sıfırdan farksız. kullandığımız ilk 7 dergide çok az kullanılmıştır. kullanmama sebebimiz kreşe gittiği için evde etkinlik yaptıramadık.
Bende aynı dusuncedeyım iyi satışlarsatışlarFiyati çok. Yüksek. Tutmussunuzyani çünkü 230 a satıyor zaten başka sitelerde daha uyguna yaparsanız belki düşünurum. :):)
Tutumlu annede bir arkadaş bu setin aynısını 100 tl ye Satıyor.baştan ben düşünmüştüm ama vazgeçtim.biraz sabırsız bir yapım var o Açıdan.Üstelik 11 aylık bebeğim var zor geldi açıkçası. Yinede siz bilirsiniz seçim sizin.Bende aynı dusuncedeyım iyi satışlarsatışlar
şimdi söylediğiniz ürünü gördüm inşallah o arkadaşta hemen satar .. boyut yayınlarının sitesine bakarsanın setin kapları farklı muhtemelen eski basımTutumlu annede bir arkadaş bu setin aynısını 100 tl ye Satıyor.baştan ben düşünmüştüm ama vazgeçtim.biraz sabırsız bir yapım var o Açıdan.Üstelik 11 aylık bebeğim var zor geldi açıkçası. Yinede siz bilirsiniz seçim sizin.
Canım 100 tl yaparsan ben alırım hemenfiyatı 120 ye düşürdüm son fiyattır
inan bu son fiyatı ürünü göörsen sıfır açılmadı bile sıfırı 328 sitesine bakabilirsinCanım 100 tl yaparsan ben alırım hemen
Peki sendeki Ürünün resimlerini görebilir miyim flash kartlar da dahil degil mi ? Bir de kargo size mi ait ?inan bu son fiyatı ürünü göörsen sıfır açılmadı bile sıfırı 328 sitesine bakabilirsin
Kendinizsinizterbiyesizlik yapacaksan hiç yazma sana gel mesaj at diyen oldumu
pumuckll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?