• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyeden Yurtdisina kargo yoluyla nikah sekeri yollayan herhangi tanidiginiz yer??

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Arkadaslar,

ben yurtdisindan katiliyorum, acaba tanidiginiz bildiginiz bir site varmi siparis verebilecegim ama nikah sekeri yurt disina yollanacak? Burada cok pahali iki mislisi masallah. Lütfen bildiginiz linkler varsa paylasirsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkür ederim.

Arkadaslar,

ben yurtdisindan katiliyorum, acaba tanidiginiz bildiginiz bir site varmi siparis verebilecegim ama nikah sekeri yurt disina yollanacak? Burada cok pahali iki mislisi masallah. Lütfen bildiginiz linkler varsa paylasirsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkür ederim.

biz sekerseker.com da yaptırdık çok güzel ürünler var ve uygun fiyat

canım ben kendim yapıyorum yurtdışınada gönderiyorum istersen özelden fotosunu gönderebilirim.

ben kına ve nikah için lavanta keseleri yapıp satıyorum toplu olarak.bu aralar cok moda ve tercih ediliyor.renk renk kadifelr ve renk renk çiçekler kullanıyorum.fotosunu yollayım sana hatta sahibinden.com da var.yurt dısına yollarım istersen.

Arkadaslar,

Canım biz kuzenime bu kutulardan yaptırdık, yaptırdığı yer yurtdışına da gönderiyordu oldukça da uygundu fiyatları kuzenimden öğrenip sana bildiririm hala ihtiyacın varsa

$598642_432708973433252_1647618970_n.jpg $74123_457321600988556_587694244_n.jpg

Merhabalar İnternet üzerinden ürünleri görüp sipariş verebileceğiniz bir site var artık.tüm türkiye ve yurt dışına %33 indirimli kargo fırsatıyla ! ister kendiniz yapın karlı çıkın isterseniz nikah şekerlerinizi biz hazırlayalım. Üstelik eminönü ucuzluğuyla 3AAA Bebek şekeri ve Nikah şekeri toptan malzemeleri Eminönü

Arkadaslar,

merhaba
dilerseniz bende yardımcı olabilirim sayfamda ve sitemde beğendiğiniz modeli yada sizin istediğiniz farklı modeli yapabiliriz. :)
facebook.elifinşekerleri yada elifinşekerleri . com

Son düzenleme:
Back