Türkiyeden İsveç e ev eşyası taşımak...

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
arkadaşlar seneye yaz sonunda isveçe gitme olayımız varr.....ama ev eşyasını nasıl götüreceğiz ve ne kadar mal olur bir fikrim yok....
bu şekilde eşya taşıyan arkadaşlar varmı?? bilgi verebilirlermi bana..

nasıl bir yol izleniyor , eşya taşımak burdaki eşyaları satıp ordan almaktan dahamı pahalıya gelir??

eşim bunları satar ordan sıfır eşya alırız diyor..
bana mantıklı gelmiyorr....en az 50 000 tl lik eşyayı yok pahasına satıp orda eşya sıfırlamak mantık işi gibi deil...

tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirimi

sevgiler.

Isvecte genelde butun evlerde kiralik yada satilik evlerde beyaz esya vardir,beyaz esya getirmeniz gereksiz,perdeler pencere ölculeri bilinmedigi icin biraz risklidir,ama mutfak esyasi tamami, hali,mobilya,havlu,bornoz gibi esyaalri getirebilirsiniz,nakliyat icin size yardim edemiyecem cunku hic bir bilgim yoktur,simdiden kolay gelsin size

evet canım inceliyorumm kiralık veya satılıkları dediğin gibi tümü nerdeyse hepsi beyaz eşyalı...çoğu mobilyalıı....eşya taşımanın mantığı yok ve ben çaresini buldum gibi...

kiralık depolar varr bir oda büyüklüğünde vs vs aylık kiralık veya senelik kiralıyabiliyorsun....sanırım öle bir yol izleyeceğimm...

yinede ilgin için teşekür ederimm.....başka birileri belki bunlardan faydalanabilir.

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…