- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
offff durum icler acisi desene bilgecem yazik yaw su erkekler ne tiksinc yaratiklar hep olan kadina oluyor.Sikayet etsene canm yeri
Sikayet etsem ne yapacaklar ki? Polis gormuyor mu? Karakol hemen yaninda sonucta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff durum icler acisi desene bilgecem yazik yaw su erkekler ne tiksinc yaratiklar hep olan kadina oluyor.Sikayet etsene canm yeri
Avrupakadiler fuhus yapiyor aldatiyor bizimkiler imam nikahi kiyip kilif uyduruyor erkek her millette erkek kokune kibrit suyuBu arada Türkiye Avrupada çok eşliliğin en yaygın olduğu ülke bunu biliyor muydunuz?
Bir de Türkiyede cinsel özgürlük yok derler. Grup yapıyoruz oğlum gruuuuup!
Ben senin yerine olsam yetkili merciye yazarm.Rezil bir durumSikayet etsem ne yapacaklar ki? Polis gormuyor mu? Karakol hemen yaninda sonucta..
Devlet niye bir şey yapmıyor? Bu ülkede çok eşlilik yasalara aykırı değil mi? Ah ah atam gibi faşist(!) bir lider daha gelse de devletten izin almadan imam nikahı kıyan yobaz imamları sallandırsa.
Ben senin yerine olsam yetkili merciye yazarm.Rezil bir durum
Saçmalama lütfen. Avrupada öyle senin sandığın gibi herkes birbirini aldatmıyor. Türkiyede erkek aldatması çok daha normalleştirilmiş durumda toplum gözünde. Hiç yaşamadığın ülkeler hakkında yorum yapma. Türkiyede ne kadar aldatma varsa yabancı ülkelerde de o kadar var.Ve burada kadınlar aldatıldıklarında boşanabiliyorlar. Kimse de bu kadınlara dullar diye kötü gözle bakmıyor, anne babaları o eve gelinlikle girdin kefenle çıkarsın demiyor.Avrupakadiler fuhus yapiyor aldatiyor bizimkiler imam nikahi kiyip kilif uyduruyor erkek her millette erkek kokune kibrit suyu
Erkek her yerde erkek de devlet her yerde aynı devlet değil. Alman devleti boşanma sırasında bile erkeğin ağzına tükürüyor. Türk devleti ne yapıyor?Avrupakadiler fuhus yapiyor aldatiyor bizimkiler imam nikahi kiyip kilif uyduruyor erkek her millette erkek kokune kibrit suyu
Okudum hepsini, sonra da tiksindim. Buna izin verenleri övmüşsün.sen benim diger yazilarimi oku normal mi goruyorum once bir onu anla
ben mi demisim pesssss hadi canimmOkudum hepsini, sonra da tiksindim. Buna izin verenleri övmüşsün.
Aaaaa pardon ama sonrasında da "Erkeklet böyle canım ne yaparsın? Kuma olmasaydı da zinaya yönelirlerdi" demişsin. Ne kadar da şahane, kadın haklarını koruyucu bir yaklaşım!!!
Neyse işte bu yüzden dünyada aleyhinize propaganda yapılınca zerre üzülmüyorum. Yapsınlar babasını satayım. Tüm dünya sizi terörist bellesin. Ohhh çok güzel oluyor. Sizin layığınız bu muhafazakar kesim olarak.
bu laf ovgu mu sence iki kesimede lafim Turkunede avrupalisinadaAvrupakadiler fuhus yapiyor aldatiyor bizimkiler imam nikahi kiyip kilif uyduruyor erkek her millette erkek kokune kibrit suyu
Zinaya yonelirlerdi demisim haaa anlamaya bakkOkudum hepsini, sonra da tiksindim. Buna izin verenleri övmüşsün.
Aaaaa pardon ama sonrasında da "Erkeklet böyle canım ne yaparsın? Kuma olmasaydı da zinaya yönelirlerdi" demişsin. Ne kadar da şahane, kadın haklarını koruyucu bir yaklaşım!!!
Neyse işte bu yüzden dünyada aleyhinize propaganda yapılınca zerre üzülmüyorum. Yapsınlar babasını satayım. Tüm dünya sizi terörist bellesin. Ohhh çok güzel oluyor. Sizin layığınız bu muhafazakar kesim olarak.
Devlet niye bir halt yapmıyor? Doğulular bu ülkenin evladı değil mi? Cahilliklerinden değil kendi kişisel çıkarları için, paragözlüklerinden yapıyorlar. 13 yaşında bir kızı 60lık dedeye satmak kaç altın ediyor haberin var mı??? Cehaletmiş! Pehhh. Çocuk kandırıyorsunuz sanki.Sacmalama derkennn...Avrupayi bilmedigimi nereden biliyorsun da konusuyorsun.Bizim ulkemizde her erkek mi aldatiyor.Avrupadaki genelevlerin kapisinin onunude gordum ben .Imam nikahinda kadinda bosanabiliyor.Amerikadaki hamile kalma yasindan haberin var mi senin 11 lere dusmus durumda sen neyden bahsediyosun.Begenmiyorsan bu ulkede yasama arkadasim.Ben kadina karsi yapilan olumsun hicbir faaliyeti desteklemem .Benim annanem 13 yasinsa gerdege sokulmus 2.es olarak .Simdi kolay mi oyle seyler.Cikiyorsada dogudan cikiuor oda cahillikten
Senle ayni pencereden bakmiyoruzDevlet niye bir halt yapmıyor? Doğulular bu ülkenin evladı değil mi? Cahilliklerinden değil kendi kişisel çıkarları için, paragözlüklerinden yapıyorlar. 13 yaşında bir kızı 60lık dedeye satmak kaç altın ediyor haberin var mı??? Cehaletmiş! Pehhh. Çocuk kandırıyorsunuz sanki.
Dünyayı kim yönetiyor iyi öğren canım.ben mi demisim pesssss hadi canimm
Muhafazakar kesimi op basina koy sen carpilirsin mazallah
Ne vergisi? Devlet yeşil kart veriyor, elektriklerini de biz ödüyoruz.Senle ayni pencereden bakmiyoruz
goruslerimizinde ayni olmasin bekleme
Devlet vergi aliyor hatta o satanlardan bak bunuda yeni cikaralim
yemeyen keriz o cumlenin sonu.Kimsenin araplari ornek aldigi yok.Ama saygim vardir.Hz.Muhammedin peygamberimin soyu ordan gelir.Elhamdurillah muslumanim.Sen neyin pesindesin bilmiyrum ama yazdiklarimi farkli algiliyorsun.Bir dr gorun derim.Ne vergisi? Devlet yeşil kart veriyor, elektriklerini de biz ödüyoruz.
Türk halkının malı deniz! Yemeyen domuz!
Ha bide Turk vatandasi avrupaya gitse siginsa yardim dileyince onada biyle yapinca avrupali ne hissedersin.Ne vergisi? Devlet yeşil kart veriyor, elektriklerini de biz ödüyoruz.
Türk halkının malı deniz! Yemeyen domuz!
Okudum hepsini, sonra da tiksindim. Buna izin verenleri övmüşsün.
Aaaaa pardon ama sonrasında da "Erkekler böyle canım ne yaparsın? Kuma olmasaydı da zinaya yönelirlerdi" demişsin. Ne kadar da şahane, kadın haklarını koruyucu bir yaklaşım!!!
http://www.takvim.com.tr/yazarlar/erandac/2013/11/30/derin-almanyanin-turkiye-korkusuAlmanya'nın kuyruk acısı nedir Türkiye'den açıklar mısınız? Almanya bizi neden çekemiyor? Hani Avrupa Birliği'nin en güçlü ülkesi Almanya ile üçüncü dünya ülkesi Türkiye'yi kıyaslayıp Almanya'nın bizi kıskandığı çıkarımını yapmak çok mantığa dayalı bir görüş gibi gelmedi de bana.
Kaldı ki bu haber yalan mıdır? Değildir. Bir Türkiye gerçeği maalesef. Yanlış olan bunu Almanya'nın haber yapıyor olması değil böyle şeylerin yaşanıyor olması.