'Türkiye'de Suriyeli kadının fiyatı 5 bin TL'

Avrupakadiler fuhus yapiyor aldatiyor bizimkiler imam nikahi kiyip kilif uyduruyor erkek her millette erkek kokune kibrit suyu
Saçmalama lütfen. Avrupada öyle senin sandığın gibi herkes birbirini aldatmıyor. Türkiyede erkek aldatması çok daha normalleştirilmiş durumda toplum gözünde. Hiç yaşamadığın ülkeler hakkında yorum yapma. Türkiyede ne kadar aldatma varsa yabancı ülkelerde de o kadar var.Ve burada kadınlar aldatıldıklarında boşanabiliyorlar. Kimse de bu kadınlara dullar diye kötü gözle bakmıyor, anne babaları o eve gelinlikle girdin kefenle çıkarsın demiyor.
Suriyeli kadınların var mı böyle bir lüksü?
Sen Avrupada 15 yaşında bir kızı bir adama 2. karısı olarak bir sat bakalım, zorla evlendir bakalım ne oluyor? Çocuk istismarından hapse girersin. Ailenin de ağzına tükürürler. Var mı Türkiyede böyle bir şey? Milyonlarca çocuk gelin var. Devletin bir halt ettiği yok. Çocuk evlilikleri masumane diyen bir aile bakanımız var.
Bırak Allah aşkına yaa. Bunu normal görüyorsun ya, "Erkekler böyle işte ne yaparsın." diyorsun yaaa. Ne diyeyim ben sana?
Hepinizden tiksinti geldi artık. Tecavüzü, kadın istismarını bile hoş görüyorsunuz ya.

Son düzenleme:
Avrupakadiler fuhus yapiyor aldatiyor bizimkiler imam nikahi kiyip kilif uyduruyor erkek her millette erkek kokune kibrit suyu
Erkek her yerde erkek de devlet her yerde aynı devlet değil. Alman devleti boşanma sırasında bile erkeğin ağzına tükürüyor. Türk devleti ne yapıyor?

Sacmalama derkennn...Avrupayi bilmedigimi nereden biliyorsun da konusuyorsun.Bizim ulkemizde her erkek mi aldatiyor.Avrupadaki genelevlerin kapisinin onunude gordum ben .Imam nikahinda kadinda bosanabiliyor.Amerikadaki hamile kalma yasindan haberin var mi senin 11 lere dusmus durumda sen neyden bahsediyosun.Begenmiyorsan bu ulkede yasama arkadasim.Ben kadina karsi yapilan olumsun hicbir faaliyeti desteklemem .Benim annanem 13 yasinsa gerdege sokulmus 2.es olarak .Simdi kolay mi oyle seyler.Cikiyorsada dogudan cikiuor oda cahillikten

sen benim diger yazilarimi oku normal mi goruyorum once bir onu anla
Okudum hepsini, sonra da tiksindim. Buna izin verenleri övmüşsün.
Aaaaa pardon ama sonrasında da "Erkekler böyle canım ne yaparsın? Kuma olmasaydı da zinaya yönelirlerdi" demişsin. Ne kadar da şahane, kadın haklarını koruyucu bir yaklaşım!!!
Neyse işte bu yüzden dünyada aleyhinize propaganda yapılınca zerre üzülmüyorum. Yapsınlar babasını satayım. Tüm dünya sizi terörist bellesin. Ohhh çok güzel oluyor. Sizin layığınız bu muhafazakar kesim olarak.

Son düzenleme:
Aaaaa pardon ama sonrasında da "Erkeklet böyle canım ne yaparsın? Kuma olmasaydı da zinaya yönelirlerdi" demişsin. Ne kadar da şahane, kadın haklarını koruyucu bir yaklaşım!!!
Neyse işte bu yüzden dünyada aleyhinize propaganda yapılınca zerre üzülmüyorum. Yapsınlar babasını satayım. Tüm dünya sizi terörist bellesin. Ohhh çok güzel oluyor. Sizin layığınız bu muhafazakar kesim olarak.
ben mi demisim pesssss hadi canimm
Muhafazakar kesimi op basina koy sen carpilirsin mazallah

bu laf ovgu mu sence iki kesimede lafim Turkunede avrupalisinada
Anlamak istedigin kesimden bak sen evet oyle yazmisin
Aaaaa pardon ama sonrasında da "Erkeklet böyle canım ne yaparsın? Kuma olmasaydı da zinaya yönelirlerdi" demişsin. Ne kadar da şahane, kadın haklarını koruyucu bir yaklaşım!!!
Zinaya yonelirlerdi demisim haaa anlamaya bakk

Sacmalama derkennn...Avrupayi bilmedigimi nereden biliyorsun da konusuyorsun.Bizim ulkemizde her erkek mi aldatiyor.Avrupadaki genelevlerin kapisinin onunude gordum ben .Imam nikahinda kadinda bosanabiliyor.Amerikadaki hamile kalma yasindan haberin var mi senin 11 lere dusmus durumda sen neyden bahsediyosun.Begenmiyorsan bu ulkede yasama arkadasim.Ben kadina karsi yapilan olumsun hicbir faaliyeti desteklemem .Benim annanem 13 yasinsa gerdege sokulmus 2.es olarak .Simdi kolay mi oyle seyler.Cikiyorsada dogudan cikiuor oda cahillikten
Devlet niye bir halt yapmıyor? Doğulular bu ülkenin evladı değil mi? Cahilliklerinden değil kendi kişisel çıkarları için, paragözlüklerinden yapıyorlar. 13 yaşında bir kızı 60lık dedeye satmak kaç altın ediyor haberin var mı??? Cehaletmiş! Pehhh. Çocuk kandırıyorsunuz sanki.

Devlet niye bir halt yapmıyor? Doğulular bu ülkenin evladı değil mi? Cahilliklerinden değil kendi kişisel çıkarları için, paragözlüklerinden yapıyorlar. 13 yaşında bir kızı 60lık dedeye satmak kaç altın ediyor haberin var mı??? Cehaletmiş! Pehhh. Çocuk kandırıyorsunuz sanki.
Senle ayni pencereden bakmiyoruz
goruslerimizinde ayni olmasin bekleme
Devlet vergi aliyor hatta o satanlardan bak bunuda yeni cikaralim

ben mi demisim pesssss hadi canimm
Muhafazakar kesimi op basina koy sen carpilirsin mazallah
Dünyayı kim yönetiyor iyi öğren canım.
Yakında o kültürlerini örnek aldığınız Arapları yeryüzünden silecekler haberin var mı? Adamlar hala daha 4.karı peşinde umurları değil.

Ne vergisi? Devlet yeşil kart veriyor, elektriklerini de biz ödüyoruz.
Türk halkının malı deniz! Yemeyen domuz!
yemeyen keriz o cumlenin sonu.Kimsenin araplari ornek aldigi yok.Ama saygim vardir.Hz.Muhammedin peygamberimin soyu ordan gelir.Elhamdurillah muslumanim.Sen neyin pesindesin bilmiyrum ama yazdiklarimi farkli algiliyorsun.Bir dr gorun derim.
(Domuz haram muslumanlar yemez)

Aaaaa pardon ama sonrasında da "Erkekler böyle canım ne yaparsın? Kuma olmasaydı da zinaya yönelirlerdi" demişsin. Ne kadar da şahane, kadın haklarını koruyucu bir yaklaşım!!!

Konuş konuş, destekçinim. Hatta mesajını begeneyim :KK53:

Almanya'nın kuyruk acısı nedir Türkiye'den açıklar mısınız? Almanya bizi neden çekemiyor? Hani Avrupa Birliği'nin en güçlü ülkesi Almanya ile üçüncü dünya ülkesi Türkiye'yi kıyaslayıp Almanya'nın bizi kıskandığı çıkarımını yapmak çok mantığa dayalı bir görüş gibi gelmedi de bana.

Kaldı ki bu haber yalan mıdır? Değildir. Bir Türkiye gerçeği maalesef. Yanlış olan bunu Almanya'nın haber yapıyor olması değil böyle şeylerin yaşanıyor olması.
http://www.takvim.com.tr/yazarlar/erandac/2013/11/30/derin-almanyanin-turkiye-korkusu
Ben uzun kalamıyorum nette o yüzden link ekledim. Tabi bir sürü sebebi var almanyanın Türkiye korkusunun, bir tanesi de bu bana göre. Yoksa önceden bu kadar içimizde olduklarını belli etmiyorlardı. Her taşın altından çıkmalarının bir sebebi var. Ayrıca Türkiye her ne kadar üçüncü dünya ülkesi olsada her zaman kritik bir öneme sahiptir.

X