Ben dw edebiyat hocamı sinirlendirmiltim.ahmet yesevi peygamber efendimiz 63 yaşında vefat ettiğinden jendisi de 63 yaşından sonra mezarda yaşamına devam etmiş deyince ben de hocam nasıl yemiş içmiş deyince hep böyle garip sorular senden geliyor nerden buluyorsun çok merak ediyorsan orasını da sen araştır deyu iyi ayar yemiştimHiç unutmuyorum orta okulda hocama "tüp bebek nedir" diye sorduğum için bana ceza vermişti.. bilmiyorum demek genlerimizde olmadığından herhalde, cevabı bilmemesine değil de soru sormama sinirlenmişti.. bilim adamını falan geçtim, okula gidecek öğrenci bulduklarına şükretsinler..
Ben dw edebiyat hocamı sinirlendirmiltim.ahmet yesevi peygamber efendimiz 63 yaşında vefat ettiğinden jendisi de 63 yaşından sonra mezarda yaşamına devam etmiş deyince ben de hocam nasıl yemiş içmiş deyince hep böyle garip sorular senden geliyor nerden buluyorsun çok merak ediyorsan orasını da sen araştır deyu iyi ayar yemiştim
çok sert kaçmamış mı bu yorumakşam cosmosda faraday'in çocukluğunu seyrederken arada karıştırdığım telefonda gördüm bunu. koptum tabi.
hay susuzluktan geber e mi pis kadın. Canım benim ya nasıl da güzel anlatıyordu 'merhaba arkadaşlar şimdik size hede hödö deneyi yapcam diye..'
çok sert kaçmamış mı bu yorum
tamam hareketi yanlışta o da öyle görmüş öyle yetişmiş anlamıyor ki bu tür şeylerden