Türkiye'de Neden Bilim İnsanı Yetişmiyor?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Türkiye'de Neden Bilim İnsanı Yetişmiyor?

Ülkemizde neden bilim insanı yetişmiyor sorusuna verilebilecek en güzel cevap bu videoda gizli. Kardeşimiz öyle güzel bir yoldan gidiyor ki belki de ilerde insanlığı uzaya taşıyacak ama gelin görün ki burası Türkiye...

https://o nedio.com/haber/turkiye-de-neden-bilim-insani-yetismiyor--559731

dogru ama. Bir sey aklimiza gelse hocamiza sorsak salak misin der. Sen anlamazsin der. Evde boyle neneler engeller. Bu boyle uzayip gidiyor iste..
Bi Mustafa vardi ya o ne oldu acaba?
Vakti zamaninda ilk Yetenek Sizsiniz programina cikmisti. O zamanlar izliyordum. Adami elediler kayboldu gitti.
Düşünün sacma sapan insanlari birinci ediyorlar.
Adam kafadan neler yapiyordu be!..

Bugünün Türkiye'sinde bi pet şişe bulamayan kaç nene var biliyonuz mu?
Kadın belki gece içicem diye arıtılmış su buldu etti, bi kenara sakladı. :/
Eheh, neyse. Nenelerimizin de dramı var ama, bilinsin yani.

Tabi yetişmez çocuk oyuncak oynar daha hevesini almadan oyunu bitirmeden toplar saklarız merak eder oyuncağı sökmeye çalışır çok para verdik diye elinden alır bir güzel de haşlarız duvarı boyamak ister hemen elinden boya kalemlerini alırız duvarlarımız pis olmasın biri görürse kınar.yemek yerken illa kendi elimizle yedireceğiz çünlü o kaşık ve çatal tutamaz üzerini batırır.(şimdilik aklıma gelen bunlar )

Hiç unutmuyorum orta okulda hocama "tüp bebek nedir" diye sorduğum için bana ceza vermişti.. bilmiyorum demek genlerimizde olmadığından herhalde, cevabı bilmemesine değil de soru sormama sinirlenmişti.. bilim adamını falan geçtim, okula gidecek öğrenci bulduklarına şükretsinler..

aaahhhh evet yaaa, cok güldüm bu video`ya. gercekten bizim gercek halimizi anlatiyor. icaat cikarmayin.

Ben dw edebiyat hocamı sinirlendirmiltim.ahmet yesevi peygamber efendimiz 63 yaşında vefat ettiğinden jendisi de 63 yaşından sonra mezarda yaşamına devam etmiş deyince ben de hocam nasıl yemiş içmiş deyince hep böyle garip sorular senden geliyor nerden buluyorsun çok merak ediyorsan orasını da sen araştır deyu iyi ayar yemiştim

hahahaha ya delisin koptum

akşam cosmosda faraday'in çocukluğunu seyrederken arada karıştırdığım telefonda gördüm bunu. koptum tabi.

hay susuzluktan geber e mi pis kadın. Canım benim ya nasıl da güzel anlatıyordu 'merhaba arkadaşlar şimdik size hede hödö deneyi yapcam diye..'

çok sert kaçmamış mı bu yorum

tamam hareketi yanlışta o da öyle görmüş öyle yetişmiş anlamıyor ki bu tür şeylerden

çok sert kaçmamış mı bu yorum

tamam hareketi yanlışta o da öyle görmüş öyle yetişmiş anlamıyor ki bu tür şeylerden

İşte anlamadığı için elenmesi gerekiyor, evrimin temel kuralı. Güçsüzler,kötüler nesli geliştirmek için elenir.

Ben şu cosmosa biraz ara vereyim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…