Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Zaten belki de geçmişte yapılan aşılar vs sebebiyle bugün kanser bu kadar yaygın bilemiyoruz ki

Tabiki bilemeyiz.Ama pek çok kişi veba,kolera gibi salgınların sadece adını biliyor.Bence kanserde yaşam şartlarının rol
büyük.Deterjanlar,hormonlu gıdalar vs

o dönemlerde de insanlar aşıya karşı çıkmış hatta aşıyı bulanları öldürmeye kalkmışlar bizi zehirliyor diye.
tarih tekerrürden ibarettir lafının doğruluğu ortada.
demek ki insanlar da cidden gelişim gösterip değişmiyorlar hem de böyle bir bilim ve teknoloji çağında bile.

kimse körü körüne, sorgulamadan kabul etmesin hiçbir şeyi. ama somut verileri olmayan, altı doldurulmamış verilere güvenip bilime sırt dönmek aklımın alabildiği bir şey değil.

Haberlerde bugün patlayan yeni kampanya beni benden aldı.
Araştırmaya göre koronayı atlatıp aşı olanlar “süper insan bağışıklığı” kazanıyormuş . Vallahi yok aşısız gezersen tehlike saçarsın benden çok virüs taşırsın saçmalıklarından çok daha motive edici bu kampanya. Aşı olmaya ikna olabilirim sanırım . :))

“süper bağışıklığa neden 3. Doz yapılır ki” sorusu, lütfen çık aklımdan, çık aklımdan..

Tabi istemsizce espriye vurmuşken kimseye sebep olmak istemem . Aşı olmadı ondan öldü diyorlar sonra. Biz Bağışıklık için doğal beslenme planı uyguluyoruz . Paketli gıdaları hayatımızdan çıkaralı uzun seneler oldu. En son doğal un için köyden getirdiğim buğdayı öğütecek değirmen bile buldum . Salçamız tarhanamız sebzemiz zeytinyağımız peynir yumurta tavuk yoğurt hepsi köyden geliyor.
bağışıklığımız güçlü olmasa ve genetik trombofili hastası olmasam bu kadar düşünmezdim sanırım ..

Benim görüşüm aşıyı isteyen olur, istemeyen olmaz kimse kimseyi zorlayamaz

2 doz biontech olmuştum

hırsımı alamadım bugün bir doz aşı oldum....

Yanlış anlaşılmasın tetanoz birinci dozu oldum. Bir ay sonra da gel ikinci dozu yapalım dediler. Toprakla uğraşan herkesin 10 senede bir olması gerekiyor. Benim olma sebebim ise balıkta iğnelerin sürekli batması ve aşı konusunda farkındalık...

Fahrettin twit attı: Çocukların ağzına, burnuna belirtisiz(!) vaka için yanlış sonuç veren PCR çubuğu sokulacakmış. Aşı gönüllüsü velileri en ön sıraya bekliyoruz. Çünkü ben izin vermiyorum.

Çocuklara test mi yapılıyor tr de.

Sanırım yurt dışındasınız antijen testi olmuyor mu orda. Hizli test tükürükle yapilan.
Covıd -19 self test yapılıyor , test çubuğunu bogazına ve burnunun içine içine sokarak yapılıyor , hamilelik testi gibi . Tükürükle yapılan testi hiç duymadım .

Çocuğumun burnuna o çubuğu benden habersiz sokmaya cesaret edemez kimse yaşadığım bölgede. Diyelim ki etti başına geleceklere de katlanır.

Aşı için insanlar aç bırakıldı, işsiz kaldı, mecbur bırakıldı ve üstüne yetinmeyip birde çocukların üzerinden oyuna devam edilirse buna hiç kimse kayıtsız kalmaz..

O Pcr çubukları ne yazikki gerçek sonuçları vermiyor . Boşuna çocukların bogazlarının ve burunlarının diplerine kadar sokuluyor o çubuklar .

Bize geçen yıl form dolduruldu okuldan , bu işlemi yapabilmeleri için Bir süre okulda yaptılar sonradan eve haftada iki test verdiler evde kendimiz yapmabilmemiz için .
Sanırım böyle bir yol izlenecek Tr de de .
Bu sene başı o formu doldurmadım kabul etmedim çünkü zaten bu testin doğruluğuna inanmıyorum .

Endişe etmişdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…