- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
Zaten belki de geçmişte yapılan aşılar vs sebebiyle bugün kanser bu kadar yaygın bilemiyoruz kiBeni alıntılamanıza gerek yok arkadaşlar. Ben pandemi ayağına yapılan tüm dayatmalara karşıyım. Bu benim düşüncem. Siz her 6 ayda bir hatırlatma dozu olun, keyfiniz bilir. Ama mesafe devam etsin lütfen. Aşı olanların 13 kat daha bulaştırıcı olduğu düşünülürse, aşısız olanların -covid taşıyıp taşımadığımız bilinmiyor % 50 50 ihtimal- tehlike altında olduğu gayet açık. Bu yüzden aşılılara covid geçirip geçirmediklerinin tespiti için her gün ateş ve belirti tespiti yapılma çalışmasının bir an önce başlamasını bekliyorum. Sağlıklı insanlara PCR yapılıyorsa, 13 kat daha fazla virüs yükü taşıyanlara her gün kontrol testi yapılması daha doğru olur.
Dünyada en uzun pandemi 2 sene sürdü. Aşılar, ne işe yaradığı belirsiz ilaçlar ve psikolojik baskılar yüzünden insanlar hastalık hastası oldu. Yanlış sonuç veren testlerle, insanlar mağdur edildi. Zayıflaması beklenen virüs aşı ile daha da güçlendirilerek insanlara bulaştırıldı. Sonuç sözde varyasyonlarla insanlar aşıya mecbur edildi. Varyasyon yalanlarına kanmayanlar da işsizlikle tehdit ediliyor. Böyle zulüm olmaz. Ama her zulüm son bulur, destekçileri kaçacak delik arar.
Herkesin kendi hayatı kendi tercihi. Ben açık havada maskesiz ve aşısız geziyorum. Siz her yerde maskeli ve aşılı dolaşın. Zorlama yok baskı yok.
Zaten belki de geçmişte yapılan aşılar vs sebebiyle bugün kanser bu kadar yaygın bilemiyoruz ki
Tabiki bilemeyiz.Ama pek çok kişi veba,kolera gibi salgınların sadece adını biliyor.Bence kanserde yaşam şartlarının rolZaten belki de geçmişte yapılan aşılar vs sebebiyle bugün kanser bu kadar yaygın bilemiyoruz ki
Tabiki bilemeyiz.Ama pek çok kişi veba,kolera gibi salgınların sadece adını biliyor.Bence kanserde yaşam şartlarının rol
büyük.Deterjanlar,hormonlu gıdalar vs
Test çubuğunu hafta da iki defa burnunun derinliklerine sokması , kılcal damarını zedelemiş ne yazık ki .Nasıl ya?
2 doz biontech olmuştum
hırsımı alamadım bugün bir doz aşı oldum....
Covıd -19 self test yapılıyor , test çubuğunu bogazına ve burnunun içine içine sokarak yapılıyor , hamilelik testi gibi . Tükürükle yapılan testi hiç duymadım .Çocuklara test mi yapılıyor tr de.
Sanırım yurt dışındasınız antijen testi olmuyor mu orda. Hizli test tükürükle yapilan.
Fahrettin twit attı: Çocukların ağzına, burnuna belirtisiz(!) vaka için yanlış sonuç veren PCR çubuğu sokulacakmış. Aşı gönüllüsü velileri en ön sıraya bekliyoruz. Çünkü ben izin vermiyorum.
O Pcr çubukları ne yazikki gerçek sonuçları vermiyor . Boşuna çocukların bogazlarının ve burunlarının diplerine kadar sokuluyor o çubuklar .Fahrettin twit attı: Çocukların ağzına, burnuna belirtisiz(!) vaka için yanlış sonuç veren PCR çubuğu sokulacakmış. Aşı gönüllüsü velileri en ön sıraya bekliyoruz. Çünkü ben izin vermiyorum.
Bize geçen yıl form dolduruldu okuldan , bu işlemi yapabilmeleri için Bir süre okulda yaptılar sonradan eve haftada iki test verdiler evde kendimiz yapmabilmemiz için .Çocuğumun burnuna o çubuğu benden habersiz sokmaya cesaret edemez kimse yaşadığım bölgede. Diyelim ki etti başına geleceklere de katlanır.
Aşı için insanlar aç bırakıldı, işsiz kaldı, mecbur bırakıldı ve üstüne yetinmeyip birde çocukların üzerinden oyuna devam edilirse buna hiç kimse kayıtsız kalmaz..