Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçenlerde yazmıştım , aile bireylerimden biri testi pozitif çıktı işte şu ilaçları vermişler içenler var mı yararlı mı tehlikeli olabilir mi diye ..
Abimin eşiydi yengemdi. İlk hasta olduğundan beri annemle temas etmiş , ilk 3 gün .4.gün test yaptırmış pozitif çıkmış . Eşiyle yani abimle zaten hep temasta .
Çocukları neyseki tatildeymiş , test pozitif çıktığında çocuklar evde yokmuş .
Eve sağlık görevlileri gelip ilaçlar vermişler ve 14 gün karantinaya almışlar . Abime demişler ki kesin sende pozitifsin ki abim test yaptırmak istemiş demişler gerek yok .
Ona da ilaç vermişler 8+8 ilk günden itibaren . 14 gün sonucunda abim detaylı test yaptırdı corona geçirmemiş . O ilaçları boşuna içti yani . Bir de bulaşmamış nasıl oluyor aklım ermiyor .
Bu arada anneme de bulaşmadı Allah’a şukur ! Bu Pcr testine artık güvenmiyorum .

Benim pcr ye güvenim yok . Çok büyük ihmaller var orası ayrı bir olay tabi .aynı evde yaşayıp kapmayan bir çok insan var . Abiniz nasıl içti çok şaşırdım geçmiş olsun .

Bu çocuklara tarama olayı bence bu ülkede iç karışıklık çıkarır .

Benim pcr ye güvenim yok . Çok büyük ihmaller var orası ayrı bir olay tabi .aynı evde yaşayıp kapmayan bir çok insan var . Abiniz nasıl içti çok şaşırdım geçmiş olsun .
Ben zaten ilk gün öğrendiğimde içmediğini varsayarak burda sorular sormuştum .
Bir de diyorum ki ona sakın içme hiç bir ilaç ben araştırayım sen de araştır hemen içme çünkü sen corona semptomları göstermiyorsun .
Meğerse sonradan öğrendim içmiş bile , eve gelen sağlık görevlileri aynen şunu söylemiş , gerek yok test yapmaya bunu kapmışsındır şu ilaçları içeceksin o da içmiş ne yazık ki .
Ben de düşünüyordum ki oda covid oldu içti meğerse olmamış sonradan hastaneye gidip baktırmış covid olmamış boşuna içirmişler o ilaçları çok kızdım ve üzüldüm gerçekten hayatlar bu kadar basit mi :)

O sağlık görevlilerini şikayet etseniz yooo biz öyle demedik ki derler eminim . Annemle babam 17 günlük kapanmada hastalandılar . Hastahaneye gidip test vermek istediler ve izin alamadılar . Aradan 2 gün geçtikten sonra yalanla sokağa çıkıp test verdiler ama babam kötüleşmişti ikisininde ciğerlerine indi . 8. Gün hastahaneye yatışları yapıldı . Belki hemen test verilip tedaviye başlansaydı bu kadar ağır atlatmayacaklardı ihmal oldu .

Bu arada bundan bir ay önce çocuklara da bu aşıyı yaptıracaklar ama ben kesinlikle çocuklarıma bu aşıyı yaptırmak istemiyorum diye yazmıştım buraya .
Ben oldum , bir şekilde ama çocuklarıma yaptırmam hala aynı fikirdeyim .

Valla benim hiç umudum yok
Pazartesi okula gideceğim. Okul yönetimiyle gayet sert bir üslupla konuşmayı düşünüyorum.
Benim çocuğumun burnuna ağzına benim iznim olmadan o çubuğu sokanın önce ellerini kıracağım, sonra mahkemede görüşeceğiz.

Ben orda olsaydım kesin şikayet ederdim . Söylüyorum aileme , yanlış tehşiz konmuş size , ilaçlar içirilmiş diyorum .
Ses yok, kabul etmişler sanki onlara yapılan haksızlığı his ses çıkartmıyorlar .

Size bir şey söyliyeyim mi ben bu testleri geçen seneden beri çocuklarımla konuşuyorum .
Diyorum ki çocuklar o çubukları lütfen burnunuzun derinliklerine ve bogazınızı acıtacak kadar sokmayın ! Çünkü bu testler güvenli değil gerçeği yansıtmayacak . Ama siz haftada iki defa burnunuzun dibine kadar o test çubuklarını soktugunuzda burnunuzda kanamalar olacak .
Size verdiğim maskeleri sadece sınıfa girdiğinizde takın ! ( maalesef çocuklar öğretmelerinden duyduydukları yasaklardan dolayı evden çıkar çıkmaz maske takıyorlar . 8.20 - 3.10 geçe
Ben diyorum ki çocuklara dışarı çıktıgınzda takmayın sınıfa girince takın , ama yok çocukların içine öyle bir korku yerleştırmişelerki bizimkiler evden kapıyı açınca çıkar çıkmaz takıyorşar , eve gelene kadar ..

Ben de aynı uyarıları yapıyorum neyse ki beni dinliyorlar. Öğretmen uyardığında takmış gibi yapın ama takmayın diyorum.
Bakalım öğretmenlerle konuşacağız.

Ben de aynı uyarıları yapıyorum neyse ki beni dinliyorlar. Öğretmen uyardığında takmış gibi yapın ama takmayın diyorum.
Bakalım öğretmenlerle konuşacağız.
Burda form dolduruyorsunuz , çocuklarınıza pcr testi yaptırabilmek için .
Bu sene açıkçası okul başlayana kadar o formu doldurmadım, hatta hala doldurmadım .
O formu doldurmak istemiyorum ama doldurmazsam eğer bu sefer aşı olmaları konusunda baskı yapabilme durumları olabilir . Çünkü devamlı yeni bir kanun çıkartıyorlar.

Bir sürü aşısını şusunu busunu buldular da insan gibi yapılacak bir testini bulamadılar ( yersen ) bu kadar gelişen teknolojide 5 ayda aşısını buldukları şeyin tükürükle fln da sonuç veren testini gayet tabi bulabilirlerdi.

Evet aynen aşı var ama pozitif negatif testler üzerinde hala yüzde yüz gecerli bir şey bulamadılar . Bu da garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…