Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Siz daha mı az bulaştırıyormuşsunuz aşısız olarak ?

her ülkenin kendi halkının pıhtı atma, beyin kanamasıi mide kanaması, vs vs gibi hastalıklardan ölümü ile ilgili oranlar vardır ve bunlar bioistatistikçiler tarafından çıkarılır.
aşıdan sonra pıhtı ile vefat eden kişi aşı olmasa da tetikleyen başka herhangi bir faktörü yaşadığında pıhtı nedeniyle ölecektir.
eğer pıhtıdan ölüm oranı "bioistatistik" biliminin hesapladığı oranın çok dışında olursa ancak o zaman "lan aşıdan mı bu" denir. oran dahilinde kalındığında ölümler normal kabul edilir.

araştırıp öğrenmeye çabalıyorsunuz diye bu kadar detay yazıyorum ki sadece aşıya bağlamayın. haklısınız, sağlık bilginiz yeterli olmadığı için aşıya bağlamak en kolayı ve mantıklısı sizin için. ama işte bu bilim bu kadarla sınırlı değil.

bu yazdığım şeyi de her doktor bir sürü yerde açıklıyor.
bizim şirketimizde de bu nedenlerle aşı karşıtı propaganda yapan herkese doktorumuz tek tek açıkladı yukarıdaki bu durumu.

Bakın yeniden yazıyorum; Aşılar olağan üstü durumdan dolayı;

Üçüncü faz TAMAMLANMADAN acil statüde onay almıştır.

Bunun zaten legal olmadığını DSÖ dile getiriyor ve ekliyor bunu beklemeye imkan yok acil onaylanmalı.

aşı olanlar da virüs taşıyabilir, hatta inanır mısınız hasta bile olabilir. :)
ama aşılının yaydığı virüs yükü ile aşı olmayanın yaydığı yük miktarı farklıdır. ve hastalığın seyri virüs yükü ile ciddi şekilde orantılıdır.

benden bulaşacak virüs ile yanımdaki insan anlamadan geçirecektir. ama aşı olmayanın yaydığı yükü alan insan yoğun bakımda tavanı seyredecektir, hem de her yerinde hortumlarla.

ikisi arasında bence çok fark var. sizce yoksa tabi ki sizin seçiminiz.

herkes seçimleri ile yaşar.

Yalnız Bioncteh'in yani sahtekarlık yüzünden rekor ceza almış olan Pfizer'ın gerçek veriler sunduğundan nasıl eminsiniz?

Tedavi sırasında kullanılan iki ilacın iptal edilmesi için en az 1 sene geçmek zorunda mıydı? Zaten piyasada var olan bu ilaçlara dair tecrübe varken, insanlar hastanede bu ilaçların yan etkileri nedeniyle can verirken sağlık çalışanları neden sadece seyirci kaldı? Neden ilacın yan etkisinden ölenlere dair bilgiler verilmiyor, neden otopsi yasak?
TÜİK her sene ölümlerin sebep ve oranlarını açıklarken 2020 yi hala neden açıklamıyor?

Maske takmak kimseyi korumuyor ki. Aksine aşılıya da aşısıza da zararlı. Yetersiz oksijen alımı, CO2 kalıntılarının nefes yoluyla tekrar içeri alınması, aynı maskenin en az 8 saat kullanılması sonucu oluşan mikroorganizmaların vücuda girmesi gibi bir çok şey var.

Özetle; ortada bilimsel bir şey göremiyorum ben. Bir ilaç tüccarının insanları acımasızca harcadığını görüyorum.

Oxford üniversitesinin son araştırmasında aşı olanlar da bulaştırıcı diye bir ifade görmüştüm.
Bu yüzden ben de aşılılarla aynı ortamda olmaktan kaçınmayı tercih ederim.

sayın B Began aşı olan bulaştırmaz diye size kim söyledi ? Aşı bulaştırıcılığı önleyen bir etken değil ki? Siz aşıyı yanlış mı anladınız acaba ? Bakın yukarıda yazdım, maske, sosyal mesafe, hijyen bunlar zorunluluklar... Aşı oldum diye ben salmadım salanında aklından şüphe ederim.

Aşı olanların virüs bulaştırma olayı olmayanlar ile aynıdır. Aşı olan virüs bulaştırmaz diye sakın düşünmeyin...

Bu virüs yükü de her insanda değişkendir. Bağışıklığı güçlü bir insanda bu virüs yoksa risk grubunda değildir. Aşı olduğu halde bağışıklığı daha zayıf olan biri, bunu yine bağışıklığı zayıf olan birine bulaştırabilir.
Yani aşılı her insan, bir başkası için RİSK oluşturuyor.

Ben de aynı şeyi söylüyorum. Aşı olanlar bağışıklığı zayıf olanlar için RİSK oluşturuyor. Haliyle PCR zulmüne onlar da dahil edilmeli.

Çocuk aşıları konusu ayrı. Onlar herkesin kabul ettiği şeyler genel olarak.
Fakat içinde radyoaktif madde bulunan ve üreticisinin garanti vermediği ürüne ben aşı diyemem.

Ben size diyorum ki sonuçları bilinmeden olağanüstü durumdan dolayı acil onay verildi....

ben mi izah edemiyorum? Adamlar bu kesin çözüm değil üçüncü faz sonuçları gelmeden acil olarak onay verildi sonuçlarını bilemiyoruz ama tek bildiğimiz pozitif yönde bir etkisi var... ve bu bir etki sıfırdan büyük diyorlar...

yok ben anlatamıyorum

gelelim maskeye en az 8 saat yahu allah aşkına hangi manyak 8 saat maske takar? yapmayın Allah aşkına yapmayın, bu örneğiniz maskede kurt oluşuyor örneğinden farklı değil...

bakın siz aşı olmayın aşı zorunlu değil , benimle aynı ortamda sosyal mesafeye uyup maske takmak zorundasınız, maske dediysem buff takın nefesinizi dışarı vermeyin onun dışında ne yaparsanız yapın

Firma diyor ki kendi web sitesinde; DSÖ nün buna yetkisi yok.

bağışıklığı güçlü olup ölenlere cevabınız var mı ? bence burada artık işi kadere yüklersiniz :)

Fakat içinde radyoaktif madde bulunan ve üreticisinin garanti vermediği ürüne ben aşı diyemem.

o aşıların içinde hangi maddeler olduğunu biliyor muydunuz ?

Çocuklar okulda 8 saat aynı maskeyi takıyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Onların sağlığından endişe ediyorum.

Sizin dediğiniz ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.
Gel covidden ölme, 4 doz biontech ol kalp krizinden öl gibi bir şey bu. Tabi bu bilinen yönü, bilinmeyen etkilerini 2 sene sonra açıklarlar muhtemelen.

Siz 0-12 yaş grubunun aşılanmasını onaylıyor musunuz?

o aşıların içinde hangi maddeler olduğunu biliyor muydunuz ?
Şu konuda anlaşalım. Siz her fikrinize bilirkişiyi örnek gösteriyorsunuz değil mi?
Ben aynısını yapıyorum. Burada fikir alış verişi yapıyoruz, sınav değil.

yahu Allah aşkına 42 yıldır aspirin içiyoruz kim prospektüsüne baktı, hangi ağrı kesici içeriğine baktı? o elinizde ki telefonun günün 15-18 saat yanınızda olması, izlediğiniz televizyonların yaydığı ışın, kışın yediğiniz o sarartılmış meyvelerdeki radyasyon, aşure yaparken içine koyduğunuz incir radyasyon konusunda çok mu masum?

yapmayın Allah aşkına bu öküz altında buzağı aramaktan başka bir şey değil, yeniden yazıyorum aşı olmamak en doğal hakkınız. Fakat olanı da korkutmayın...

bakın biz ailecek olduk, eşim hamile ona bile yaptırdım, babam akciğer ca son evre ona yaptırmadım ama adama her yerde buff taktırdım, yanına yabancı kimseye sokmadım, doktor kontrollerinde asla onu yanımda hastaneye götürmedim, evine alığımız alışveriş çantalarını kapı önünde bekletip hijyen çalışması sonrası soktuk vs vs vs vs

Nereden biliyorsunuz o an olup olmadığını ?
Olduğundan nasıl eminsiniz? Ama aşılılar konusunda eminiz. Onlarda değişen oranlarda virüs var. Kiminde % 10 kiminde % 90. Artık şansa ve bağışıklığa göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…