Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Daha gecen aşılı olanlarin aşısız olanlara tehlike arz ettiklerini soylediler. Yani aşı olanlar olmayanlardan korkmasin ama ben neden bu butun aciklamalara(!) inanmiyorum? Dsö filan hepsinin bir dedigi digerini tutmuyor, tutarsiz soylemleriyuzden kimsenin guvenini kazanamadilar. Suan aşı olanlarin cogu bildigin caresizlikten oluyor..

Nasıl güveneceğiz ki yaşlılara evlere bile gelip aşı yaptılar. Güya koruyormuş bugün birtanesini eşimin ananesini entübeden sonra gömüyoruz. Ha yaşlı zaten diyecek olanlar olacak tabi. Ama bu kadın geçen yıl aşı olmadan temaslı da oldu ve bulaşmadı. Aşı olup bulaşıp ölmesi tesadüf mü şimdi?

Yasliyada var olum gencede ama bu isin guven vermedigi apacik.. gecen komsum diyordu bu gidisle her yil asi olmamiz gerekrcek diyordu.. yani ben normalde asi karsiti insan degilim artisini eksisini her zaman tarttim cocuklarima butun asilarini yaptirdim mesela… ama bu korona cok baska birsey oldu.. hic bir sekilde guven vermiyor o yuzden sorguluyor bunca insan. Kolaya kacan kisilerde var aman olayim bitsin basimi agritmasin diyende var ya da mecbur kalan tabiiki ama dipsiz kuyu gibi her gun yeni birsey cikariyolar.
Bi zorunlu olmayacak dendi, evet zorunlu degilde haftada 2 kez pcr testi istiyorsun bu insanlardan.. iyiki zorunlu degilmis.. daha oncede dedim.. sanirim bizleri oldurene kadar asilayacaklar

Ah ah kalbim acıyor bu mesajları okuyunca. Bir yanım “amaan boşver vur aşını bitsin ne olacaksa olsun” diyor, mantığım aşıdan önce neden bu kadar vaka ve ölüm yoktu diyor..
Kalp krizi vakaları covid ölümlerini geçti onları araştıran var mı, varsa da neden susuyorlar?
insanlar açlıktan ölürken yardım etmeyen ülkeler neden aşı için seferber olup ayaklarına kadar gidip hizmet veriyorlar. Bu iyiliği yapanlar neden Amerika’da “dünya nüfusunu 500 milyona indir” anıtına da sponsor olmuşlar ..?
birde bu insanı mecbur bırakma , işten çıkarmakla korkutma, sindirme, yabancı turistlere herşey serbestten kendi vatandaşına aşı için zulüm etme eylemleri sebebiyle daha da soğuyorum aşıdan, muhalif damarım herşeyin önüne geçiyor :)

Bende değilim bende çocuklarıma aşılarını yaptırdım. Ama bu iş sağlık için değil ortada sorun da burada zaten. Aşılıların virüs yaydığını kendiler söylüyorlar sonra da aşısızlardan test istiyorlar. Üstelik testin doğruluk oranının yüzde elli bile olduğu belli değilken.

İsrail'de yapılan son açıklamaya göre vakalar artmaya devam ettiği için 4. ve 5. dozların mecburi hale getirileceği iddiası var.

Üstelik DSÖ, FDA, Mehmet Ceyhan vb sesi çok çıkanlar, varyantlar devam ettiği için gebelerin ve küçük çocukların da aşılanması gerektiği "önerisinde" bulunuyorlar.
Yetişkinleri mahveden, öldüren, güvenirliği olmayan 1 yıllık sözde aşıyı nasıl yapabilirler çocuklara? Bu açık açık istismardır, soykırımdır.

İşte insanları işiyle okuluyla tehdit etmenin sağlıkla ilgisi ne değil mi? Şimdi hatırlatma dozları da çıktı ucu açık ne kadar olursa artık. Uğur Şahin 1 trilyon dozdan fazla aşı üreteceklerini açıkladı. Dünya da 8 milyar insan var. Hayır su diye aşı mı içecek insanlar.

İngiltere'de uygulanan ModeRNA aşısının içeriğini inceleyen Japon bilim adamları içinde çelik partikülleri bulunduğu için aşıları imha etti ve firmadan açıklama istedi. Firmanın açıklaması şu: Vücudunuza takılan platinler de çelik. Burada önemli olan kar zarar oranı. Aşılarımız işe yarıyor.

Halbuki % 80 e yakın aşılama oranına rağmen İngiltere'de de vakalar artmaya devam ediyor.

Üstelik yine son araştırmalar aşılı olanların 13 kat daha bulaştırıcı olduğunu söylerken, neden sadece aşısızlara PCR dayatılıyor? Eğer konu bulaştırıcılık ve covid olma riski ise aşılılar daha tehlikeli. Onlara da PCR zorunlu olmalı.

Asıl sıkıntı çocukların da bu dayatmaya maruz kalması. Çok şükür çocukların bağışıklığı çok güçlü ve covid onlara zarar vermiyor. Ama maske taktıkları için bağışıklıkları zayıflayacak yeterli oksijen alamadıkları için. Maskeye yapışan karbondioksit zerreleri yüzünden tekrar karbondioksit soluyorlar. Ayrıca maskeyi saatlerce taktıkları için maskede biriken toz vb mikroplar da dahil edersek pis hava soluyorlar.

Anne babalar olarak bu konuyu çözmemiz gerekiyor.

Ben oğlumu bu şartlarda okula başlatamadım. Ocakta 7 yaşında olacak. Kızım 10. Sınıfta tedirginim okula gönderirken. Bize henüz verilmedi ama bazı okullarda öyle kağıtlar gönderiliyor ki üstü kapalı onam alıyorlar.

Ben okul müdürüyle ayak üstü konuştum. Sizin onayınız olmadan hiçbir şey yapamayız dedi.
Bakalım yakında işitme görme vb formlar dağıtılır. Hepsini dikkatle okuyacağım.
Zaten yakında yine görüşeceğim okul yöneticileriyle. Herkese anladığı dilden konuşacağım bu kez.

Özel okullarda maske taktırmayanlar var. Ama devlet okulları mecburi tutuyor. Bu kadar uzun saatler çocuklara zarar verir. Hele ki küçük çocuklar için daha da kötü.

Buna ragmen asi olanlar asisi olmayanlara dusman, bu forumda dahil! Yani babasinin asisi sanki savunmalara bak.. tamam diger asilarinda ne oldugunu tam bilmesekte yeni bir asi degil.. bu kadar karmasasi yok ve bu kadar baskida yoktu zaten diger cocuk asilari icin. Bunlar biraz suphe uyandiran seyler degil mi? Yani sorgulama yap mantigi var ve bu bence cok ters. Birseyler dogru degil.. kaldi ki bu virusun lab cikisli bir virus oldugunu soylendi.. yani bunlar bir duzmece.. gene baslarlar cip takcaklar heee hee demeye..asiyla olmaz oyle seyler tabii ama herkesin sindirildigi korkutuldugu bir gercek var.

Özel okullarda maske taktırmayanlar var. Ama devlet okulları mecburi tutuyor. Bu kadar uzun saatler çocuklara zarar verir. Hele ki küçük çocuklar için daha da kötü.
Benim kızlara söyledim takmayın diye. Öğretmenleriniz kızarsa ya da takın derse, annem istemiyor deyin, dedim.

Yurt dışında kamu spotu çekmişler bile bununla ilgili. Ebeveyninin izni olmadığı için aşı olamadıkları için şikayet ediyor çocuklar. Yakında burada da görür müyüz bence mümkün.

Artık mümkün çünkü Japonya'da aşıların incelenmesi sırasında nanopartiküllere rastlandı. Ayrıca MEB'in programında ve Ziya Selçuk'un bir açıklamasında tam da bu konular geçiyor. Deri altına yerleştirilen implantlar, çipler, vücudunda içinde gezinip hastalığı tespit edecek mikro gözlem aletleri gibi projeler dile getirilmiş. Yani bunlar uçuk olmaktan çıktı.

Ayrıca aşı olmak da yetmiyor. Son açıklamalara göre aşı 14 gün sonra etkili olmaya başlıyormuş. Yani 14 gün içinde covide yakalanırsanız ya da ölürseniz, aşısız sayılıyorsunuz.

Yurt dışında kamu spotu çekmişler bile bununla ilgili. Ebeveyninin izni olmadığı için aşı olamadıkları için şikayet ediyor çocuklar. Yakında burada da görür müyüz bence mümkün.
Ben elimden geleni yapacağım.
Çocuklarıma uzanan elleri gerekirse KIRARIM.

Burda paylastim 8. Doza kadar kesi gidecek yaziyordu
Sadece aşı değil de yakında ilacını çıkartacak Pfizer Biontech firması, aşının koruyucuğunu artıran bir ilaç olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…