Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Mehmet Ceyhan'a tepkiler sürüyor: PCR testi aşı olanlara da yapılmalı! Ayrıca PCR testleri sadece % 50 doğru sonuç veriyor. PCR testine gerek yok. Herkes aşılanmalı.

O sarı öküzü vermeyecektik.
Evet baştan vermeyecektik. Sinovac hastane yatışlarını yüzde yüz engelliyordu güya. Şimdi yoğun bakumlar sinovac vurulanlarla dolu biri de eşimin ananesi entübe şuan. Kayınvalidem de iki doz sinovac vuruldu çok ağır geçirdi. Çok sürmez biontech için de aynı şeyler söylenecek. Zira sürekli örnek gösterilen İsrail de vakalar yükseldi 3.4. dozlar konuşuluyor.

Biontech için söylenmeler başladı zaten. İngiltere'de -sanırım- bir araştırma kuruluşu 2 doz arasının 28 gün olmasının faydasız olduğunu 2 dozun tek doz gibi etki gösterdiğini söyledi. Yine Biontechin varyantlarda giderek gücü azaldığı için aynı firma ilaç üretip onunla destekleyeceğini açıkladı.
Yine Biontech Bill ve Melinda Gates vakfı ile hiv başta olmak üzere 3 bulaşıcı hastalığı tedavi etmekle alakalı anlaşma imzaladı. Japonya'da yapılan bir araştırmada biontech ürünlerinde yabancı maddelerle beraber hiv virüsü de içerdiği ortaya çıktı.

Google çeviriden aynen alıyorum okumaya üşenenler için önemli gördüğüm 2 paragrafı:

Sayfa 69;

Hiçbir mrna immünoterapisi onaylanmamıştır ve hiçbiri onaylanamaz
. Mrna ilaç geliştirme, bu yeni terapötik kategorinin yeni ve benzeri görülmemiş doğası nedeniyle önemli klinik gelişim ve düzenleyici risklere sahiptir.

Potansiyel yeni bir terapötik kategori olarak, bildiğimiz kadarıyla bugüne kadar fda, ema veya diğer düzenleyici kurumlar tarafından hiçbir mrna immünoterapisi onaylanmamıştır. Mrna tabanlı (ve diğer) immünoterapilerin bizim veya işbirlikçilerimiz tarafından başarılı bir şekilde keşfedilmesi ve geliştirilmesi oldukça belirsizdir ve çoğu bizim veya onların kontrolleri dışında olan çok sayıda faktöre bağlıdır.

Covid-19 aşı programı başlığı;

Küresel koronavirüs pandemisine yanıt olarak şirket, pfizer (çin dışında dünya çapında işbirliği) ve fosun pharma (çin) dahil olmak üzere küresel bir ortaklar konsorsiyumu kurdu. Biontech'in covıd-19, bnt162'ye karşı aşı programı, tescilli mrna platformumuzu kullanır. Şu anda dört aşı adayı vardır: dört aşı adayının ikisi bir nükleozid modifiye mrna'yı (modrna) içerir, biri mrna (urna) içeren bir üridin içerir ve dördüncü aşı adayı kendi kendini çoğaltan mrna'yı (sarna) kullanır. her mrna formatı, bir lipit nanoparçacık (lnp) formülasyonu ile birleştirilir.Daha büyük sivri sekans, aşı adaylarından ikisine dahil edilir ve başak proteininden daha küçük optimize edilmiş reseptör bağlama alanı (rbd) diğer iki adaya dahil edilir.

Bugun psikologuma gittim, benden onceki seansi bekliyordum. 3 tane erkek cocuk, sanki aklini fikrini kaybetmis 1 dk duramiyor annelerini bekliyorlar. Anne ile anneanne cikti, anne ay parcasi gibi oyle guzelki gencecik ztn.
Sonra sekreterinden ogrendim, 6 aydir geliyorlar, 1 ay once baba vefat ediyor. Anne asili baba asisiz 30 yas bilinen hastalik yok istememis. Hatta buyuk cocuklarida cok agir gecirmis.
Hic gozumun onunden gitmiyorlar her gun gordugum rakamlar birer sayi degil.

Nasıl yani hiv virüsü içeriyor O zaman hivli mi oldu biontek olanlar

Şu salgın artık bitsede kurtulsak. Cidden aşı olsan bir türlü olmasan bir türlü. Her iki türlüde içimiz rahat değil. Sürekli stres altındayız

Hıc valla elını kolunu sallayan gıtdı cıktı
Pandemı servısınde kaldık
Ben kaldım mecbur eczane market hepsıne gıdıp geldım kımsede cıkmazsın demedı mecburen gıdıp almak zorundaydım ılacları ya da su yemek

1 doz sinovac oldum ama pişmanım. 2. randevuyu biontech olarak almak istiyorum ancak olmuyor e-devlette, 2.yi yine sinovac veriyor. ne yapacağım? fikir verecek olan var mı

Sinovac 2 doz tamamlayip 3. Doz için Biontech olabilirsiniz,o şekilde de koruyuculuk yüksek oluyor.
benim derdim 2.doz sinovac olmamak. bugün verilere baktım koruyuculuğu deltada yok, vücuda aldığım ölü koronavirüs hücreleri de cabası. boşu boşuna bir daha sinovac olmak istemiyorum. hemşire teyzemle konuştum neden sinovac oldun dedi kızdı. 2. ve 3. dozu biontech olmak istiyorum. bir daha sinovac olmak istemiyorum

Son düzenleme:
ben de sinovac oldum ilk doz. 2. yi sinovac veriyor. yani pek mümkün değil istediğiniz. 3. doz olarak biontech olabilirsiniz başka da yolu yok.

Eski bir Pfizer çalışanıyla yapılan röportaj oldukça ilgi çekici.
Yani Biontech'in büyük ortağı olan Pfizer.

Eski bir Pfizer çalışanıyla yapılan röportaj oldukça ilgi çekici.
Yani Biontech'in büyük ortağı olan Pfizer.

Daha 1 saat önce yüklenen videoyu youtube kaldırmış bile.
Özet geçeyim; eski pfizer çalışanı ve analist uzman Dr Karen Kingston tv programına konuk oldu.
"Aşıların içinde aslında grafen oksit var, ancak ticari sır olduğu için içerik kısmında yer almaz. Çin ve Abd deki ilaç firmaları şu anki aşıların deneme aşıları olduğunu belirtiyor. Elektrik iletme ve manyetik alan oluşturma konusunda en etkili madde olan grafen oksit şimdilik nötr olarak insanlara veriliyor. Bir sonraki aşılamada bunlar + yüklü ve iletken hale gelecek. Bu durumda insan vücudunda ne gibi tahribatlara sebep olacağı bilinemiyor. Başta kalp rahatsızlıkları olmak üzere ölüme varan etkiler görünüyor.
İlaç üretim aşamasında önce hayvanlar üzerinde denenir. Biontechin içinde yer alan grafen oksitler nedeniyle aşılanan farelerin % 80 i 24 saat içinde, kalan % 20 si bir hafta içinde öldü. Normalde bu aşamada deneyler durdurulur. Fakat bu bilgiler saklanarak faz 2 ve 3 aşaması olarak insanlar denek olarak kullanılıyor. Eğer buna ses çıkarmazsak sıra hamilelere ve çocuklara gelecek. Hamilelere ilaç verilirken bile kılı kırk yaran doktorlar, henüz 1 senelik aşıları gebelere yapmakta nasıl tereddüt etmezler, içindeki öldürücü madde olan grafen oksit anneye ve karnındaki bebeklere neler yapabilir hiçbir şey bilmiyoruz. Dünyada bu aşıdan dolayı kalp rahatsızlığı geçiren ve ölen insanların sayısı ilan edilenden çok çok fazla. Sıra çocuklara gelecek ve dünya büyük bir soykırıma uğrayacak."

Aklımda kalanlar bu şekilde.

Son düzenleme:
5 eylül akşamı ilk doz biontech aşımı oldum. ertesi gün kolum kütük gibiydi. ikinci gün yani dün geçti şuan daha iyiyim ama dünden beri bilek ve elde karıncalanma hissi var. sizce normal mi? başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…