ablam bu durumda. öksürük, ateş, nefes darlığı, en son tat koku gitti ama negatif çıkıyor. doktorda 3 gün zor vermiş rapor. 2 test ve tomografi verdi. hepsi temiz.Tabi canım.Pcr testinde negatif çıkıp belirti gösteren çok oldu
Evet baştan vermeyecektik. Sinovac hastane yatışlarını yüzde yüz engelliyordu güya. Şimdi yoğun bakumlar sinovac vurulanlarla dolu biri de eşimin ananesi entübe şuan. Kayınvalidem de iki doz sinovac vuruldu çok ağır geçirdi. Çok sürmez biontech için de aynı şeyler söylenecek. Zira sürekli örnek gösterilen İsrail de vakalar yükseldi 3.4. dozlar konuşuluyor.
Mehmet Ceyhan'a tepkiler sürüyor: PCR testi aşı olanlara da yapılmalı! Ayrıca PCR testleri sadece % 50 doğru sonuç veriyor. PCR testine gerek yok. Herkes aşılanmalı.
O sarı öküzü vermeyecektik.
Biontech için söylenmeler başladı zaten. İngiltere'de -sanırım- bir araştırma kuruluşu 2 doz arasının 28 gün olmasının faydasız olduğunu 2 dozun tek doz gibi etki gösterdiğini söyledi. Yine Biontechin varyantlarda giderek gücü azaldığı için aynı firma ilaç üretip onunla destekleyeceğini açıkladı.Evet baştan vermeyecektik. Sinovac hastane yatışlarını yüzde yüz engelliyordu güya. Şimdi yoğun bakumlar sinovac vurulanlarla dolu biri de eşimin ananesi entübe şuan. Kayınvalidem de iki doz sinovac vuruldu çok ağır geçirdi. Çok sürmez biontech için de aynı şeyler söylenecek. Zira sürekli örnek gösterilen İsrail de vakalar yükseldi 3.4. dozlar konuşuluyor.
Geçmiş olsun ciğerparem.Ondan sonra bulaştırıp gezecek herkez.ablam bu durumda. öksürük, ateş, nefes darlığı, en son tat koku gitti ama negatif çıkıyor. doktorda 3 gün zor vermiş rapor. 2 test ve tomografi verdi. hepsi temiz.
teşekkürler canım. valla bulaştırmayım diye test verdi tomografi. doktor 1 gün daha verse rapor diğer haftaya giderdi en azından. ne diyelim hayırlısı.Geçmiş olsun ciğerparem.Ondan sonra bulaştırıp gezecek herkez.
Google çeviriden aynen alıyorum okumaya üşenenler için önemli gördüğüm 2 paragrafı:Aşı mı, gen terapisi mi, biyolojik ürün mü, okuyup kendiniz karar verin.
Ayrıca FDA nın aşıya değil deneme süresinin uzatılmasına izin verdiğine dair iddialar var.
Nasıl yani hiv virüsü içeriyorBiontech için söylenmeler başladı zaten. İngiltere'de -sanırım- bir araştırma kuruluşu 2 doz arasının 28 gün olmasının faydasız olduğunu 2 dozun tek doz gibi etki gösterdiğini söyledi. Yine Biontechin varyantlarda giderek gücü azaldığı için aynı firma ilaç üretip onunla destekleyeceğini açıkladı.
Yine Biontech Bill ve Melinda Gates vakfı ile hiv başta olmak üzere 3 bulaşıcı hastalığı tedavi etmekle alakalı anlaşma imzaladı. Japonya'da yapılan bir araştırmada biontech ürünlerinde yabancı maddelerle beraber hiv virüsü de içerdiği ortaya çıktı.
Hıc valla elını kolunu sallayan gıtdı cıktıHem annem hem babam covid servisinde yatti degil iceri girmek bakmak servisin önünde dahi bekletmediler hasta bakici tuttuk mecburen o bari asagi 2 dk insin camasir falan vereyim dedim katiyyen olmaz siz kapiya birakin biz ulastircaz dediler oyle yaptik. Bence anlattiginiz hastanenin ciddi ihmali söz konusuymus keske sikayet etseydiniz. Bu anlattigimda gecen kis aralik ocak ayinda olmusti
1 doz sinovac oldum ama pişmanım. 2. randevuyu biontech olarak almak istiyorum ancak olmuyor e-devlette, 2.yi yine sinovac veriyor. ne yapacağım? fikir verecek olan var mı
benim derdim 2.doz sinovac olmamak. bugün verilere baktım koruyuculuğu deltada yok, vücuda aldığım ölü koronavirüs hücreleri de cabası. boşu boşuna bir daha sinovac olmak istemiyorum. hemşire teyzemle konuştum neden sinovac oldun dedi kızdı. 2. ve 3. dozu biontech olmak istiyorum. bir daha sinovac olmak istemiyorumSinovac 2 doz tamamlayip 3. Doz için Biontech olabilirsiniz,o şekilde de koruyuculuk yüksek oluyor.
ben de sinovac oldum ilk doz. 2. yi sinovac veriyor. yani pek mümkün değil istediğiniz. 3. doz olarak biontech olabilirsiniz başka da yolu yok.benim derdim 2.doz sinovac olmamak. bugün verilere baktım koruyuculuğu deltada yok, vücuda aldığım ölü koronavirüs hücreleri de cabası. boşu boşuna bir daha sinovac olmak istemiyorum. hemşire teyzemle konuştum neden sinovac oldun dedi kızdı. 2. ve 3. dozu biontech olmak istiyorum. bir daha sinovac olmak istemiyorum
Daha 1 saat önce yüklenen videoyu youtube kaldırmış bile.Eski bir Pfizer çalışanıyla yapılan röportaj oldukça ilgi çekici.
Yani Biontech'in büyük ortağı olan Pfizer.