- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Şimdi aşı onay aldi ama onlar bu seferde yan etkileri 5 yil içinde çıkacak ve öleceksiniz olacak.
7 diyorlardı 5 e mi düşmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi aşı onay aldi ama onlar bu seferde yan etkileri 5 yil içinde çıkacak ve öleceksiniz olacak.
O dönemlerde varyant olayı yoktu direk aşıyı yaptırıp koruyuculuk alıyorduk,sonra varyant olayları belirince yeterli gelmedi tabi.
Bende bukursam haber veririm hemen.
Şu anda hastamde yatanları çoğu aşı olmayanlardan,olanlar zaten hafif atlatıyor.
Karar onların fikir değiştirme olayına girerlermi hiç bilmiyorum.
Dediğin gibi 50 yaş üstüde olabilir, astrojurnal anne babasına bakmış onlarda gözükmemiş.
Demi yani yaptıranada bişi denmemeli.evet herkesin kendi kararı ama o zaman da yaptırımlara ses etmemeleri lazım
Demi yani yaptıranada bişi denmemeli.
Ben meselaO zaman varyantlar yoktu ki.
Üstelik öncesinde önceden korona geçirip Sinovac aşısı olup sonradan varyantı tekrar yakalanıp hafif atlatan kişiler de var
İyimi geliyormuş zerdeçal kürü.zerdeçal kürü içmediğim için salak yerine konulacağım aklıma gelmezdi ama diyorlar işte
Nevoşum nasıl oldun bitti demi izolen ..Ben mesela
Varyantı bile hafif atlattım.
Sinovac işe yaramadığı için değil.Dış ülkeler sinovac aşısını kabul etmedikleri için biontech 3. ve 4.doz olarak yapılıyor.
Dış ülkelerin kabul etmeme sebebi belkide Çin düşmanlığı
İyimi geliyormuş zerdeçal kürü.
Nevoşum nasıl oldun bitti demi izolen ..
Bilmiyorum onu hiç duymadım:))bi doktor var ya biontechle kolpadan yazışıp aşıya onlar bile inanmıyor siz benim zerdeçal kürümü için dedi :)
İyiyim ablam çok şükür pek sıkıntı yaşamadım.İyimi geliyormuş zerdeçal kürü.
Nevoşum nasıl oldun bitti demi izolen ..
Ne kadar yanlış değil miİnananlar çok fazlabi doktor var ya biontechle kolpadan yazışıp aşıya onlar bile inanmıyor siz benim zerdeçal kürümü için dedi :)
Sevindim iyi olmana bu sefer hafif atlattın neyseki,önceki ciddi sıkıntı yaratmıştı sende öksürük felan.İyiyim ablam çok şükür pek sıkıntı yaşamadım.
Aslında testim negatif ama hes uygulamasına göre 20 gün varyant karantinasıOndan cuma bitecekmiş.
Ben 13.gün test yaptırdım.Sistem onu kabul etmiyor.14.gün test yapılması lazımmışDün İl Sağlık Müdürlüğü ile görüştüm.Onlarda bir şey diyemiyor.Sürekli değişiyormuş
Varyant geçirenlere duyurulur. 14.günü geçmeden test yaptırmasınlar
Ne kadar yanlış değil miİnananlar çok fazla
Bilmiyorum onu hiç duymadım:))
Aynen abla ilkini çok ağır geçirdim.Koku sorunum hatta tat sorunum hala var.Sevindim iyi olmana bu sefer hafif atlattın neyseki,önceki ciddi sıkıntı yaratmıştı sende öksürük felan.
Herşey değişiyor bir anda neyi takip edeceğiz şaşırdık artık.
Bende test yaptırmak istiyorumda biraz beklemem lazım demi düğünden gelince 1 hafta filan bekleme yeterlimi acaba.
Ben covid dışında bitki çaylarını çok yapıyordum.Elime geçen otu,yaprağı kurutuyorum.Ev minik aktardestekleyici olabilir bağışıklık açısından. ama tek başına geçireceğini sanmıyorum.
benim kuzenim ve eşi beraber covid oldular. eşi emziriyor diye ilaç içemediği için kuzenime de içirmedi. ben iyileşemiycen sen iyileşirsen aynı evin için zor olur diye.
nasıl bir kafaysa.
hep bitkisel karışımlar yapıp içmişler ama kuzenimde çok yoğun iltihaplanma olmuş. acile götürüldü falan. ilaç başladı toparladı.
Sosyal medyadamı oldu bu,öyleyse bren kullanmıyorum yada tv de duymadım:))aa o tam bomba ya :)
Ben covid dışında bitki çaylarını çok yapıyordum.Elime geçen otu,yaprağı kurutuyorum.Ev minik aktar
Ondan hala devam ediyorum.Cidden faydası oluyor.
Mesela bu 2.covid geçirdiğimde sadece bitki.çayları içtim.
Ama bu her seferinde etkisini göstermez.
Onlar ancak takviye olabilir.
Fazlası bile zarar.Biz uzman değiliz dengesini bilemeyiz.
Sosyal medyadamı oldu bu,öyleyse bren kullanmıyorum yada tv de duymadım:))
Aynen öyleevet covidden bağımsız olarak da her türlü bitkiyi bilmeden kullanmamak lazım.
hani atıyorum maydanozu naneyi bilirsin de x kuyruğu çayını bilmezsin, belki içmek iltihap yapacak vs vs
ki miktarları da önemli cidden
takviye olarak çok önemli ama tek başlarına yetmeleri için çok çok fazla tüketmek gerekiyor
ilaçların hammaddesi de bitkiler. ama o ilaca girene dek tonlarcası konsantre ediliyor, sıkıştırılıyor. o bir tane ilaç iyi geliyor o nedenle. ama o bitkiyi alınca tonlarcasını yemek mümkün olmadığından tabi ki tedavisi zor yada çok uzun süreli oluyor.
Koku ve tat olayın vardı hele öksürük olayınıda biliyorum kötü diyordun.Aynen abla ilkini çok ağır geçirdim.Koku sorunum hatta tat sorunum hala var.
Abla varyant hemen belirti gösteriyor.
3 doz aşı oldun belki korur olmazsın.Ama kaptın diyelim çok hafif boğaz ağrısı, ile başlayabilir.Sızlama gibi oluyor.
Normal covid 3-4 gün sonra belirti gösteriyor.
Baş ağrısı,mide bulantısı,karın ağrısı, boğaz ağrısı,öksürük,nefes darlığı,ishal bu tür şeyler yaşarsan en azından kendini karantinaya alSonra test yaptır.
Görmedim demekki,yada sayfadada denk gelmedi bana:))her yerde var aslında
ümit aktaş adı
:)