- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
4.doz için randevuyuda kaptık hemen hani kaldırılmıştı ne oldu öylede gene başlanıyor..
Dün öğrendik onuda hemen aldık,şaka gibi resmen sinovac etkisi az bencede ondan böyle bir uygulama yaptılar demek ki..gene mi açılmış ?
bence sinovac ın etkinliğinin az olduğu kanıtlandı diye sinovac olanları da böyle garanti altına almaya çalışıyorlar
Dün öğrendik onuda hemen aldık,şaka gibi resmen sinovac etkisi az bencede ondan böyle bir uygulama yaptılar demek ki..
Bencede bak hemen buursun randevuyu..ben de babam ve anneannem için bakayım hemen
4.doz için randevuyuda kaptık hemen hani kaldırılmıştı ne oldu öylede gene başlanıyor..
3.doz biontech idi,4.de aynını seçtik.Üçüncü doz neydi? Dördüncü doz neye randevu aldınız?
Bu arada İsrail Üçüncü doz biontech için onay verdi şaka gibi
Bencede bak hemen buursun randevuyu..
3.doz biontech idi,4.de aynını seçtik.
İlk aşıları sinocav olmuştuk.
Duydum İsrail'in onay verdiğini,dünyada bizden başka böyle uygulama yapan yok herhalde..
E nabızdan giriş yaparak aldı eşim,orada seyahat kısmı mı ne varmış oradan baksana,şimdi baktım ama bulamadım yerini ..aşı süreciniz tamamlanmıştır yazıyor ikisinde de
E nabızdan giriş yaparak aldı eşim,orada seyahat kısmı mı ne varmış oradan baksana,şimdi baktım ama bulamadım yerini ..
Bulursam haber veririm hemen.
Haklı olarak sorduğunuz soruya ancak elde kalan aşıları itelemek bence.buradan çıkan sonuç 2 doz Sinovac olanları aşı olmamış kabul edip 2 doz Biontech yaptırıyorlar.
Haklı olarak şu soruyu soruyorum ;
Madem Sinovac bu kadar boktan bir aşı hala insanlara neden Sinovac yapılıyor?
Hala neden Sinovac randevusu veriliyor?
Bence vardır yurt dışına çıkışlarda biz aldık yani.hmm acaba gene hala yurtdışına çıkmak isteyenlere mi var ?
bizimkilerin e nabızı yok. mhrsden baktım ben.
Haklı olarak sorduğunuz soruya ancak elde kalan aşıları itelemek bence.
Bence bir anlık panikle insanlar aşılansın diye sinovac aşısı yaptırdılar.
Baktılar olmadı bide bunu deneyelim dediler ..
Bence vardır yurt dışına çıkışlarda biz aldık yani.
Aynen şu mesaj var sayfada .
COVID-19 pandemik aşılaması için belirlenen öncelikli gruplar içerisinde yer almaktasınız.
E nabızdaa baktım öyle yazıyor bende de. MHRS den girdim randevu açılıyor mu diye, aşınız tamamlanmıştır diyor. 50 yaş üstü olduğu için size açılmıştır belkiBence vardır yurt dışına çıkışlarda biz aldık yani.
Aynen şu mesaj var sayfada .
COVID-19 pandemik aşılaması için belirlenen öncelikli gruplar içerisinde yer almaktasınız.
O zaman varyantlar yoktu ki.ve ben Sinovac gerçek aşıdır diye burada aylarca yazdım çizdim. Biontech çiftlik yumurtası ise Sinovac köy yumurtası benzetmesi yapmıştım.
demek ki çok bilmişlik iyi değil
Aklıma Canan Karatay geldi. O da aynısını demiş. Aşısını oldu mu acaba?işkembe yada paça da olur aslında
paçada bol bol kolajen de var hem :)
Aklıma Canan Karatay geldi. O da aynısını demiş. Aşısını oldu mu acaba?
O dönemlerde varyant olayı yoktu direk aşıyı yaptırıp koruyuculuk alıyorduk,sonra varyant olayları belirince yeterli gelmedi tabi.ve ben Sinovac gerçek aşıdır diye burada aylarca yazdım çizdim. Biontech çiftlik yumurtası ise Sinovac köy yumurtası benzetmesi yapmıştım.
demek ki çok bilmişlik iyi değil
Bende bukursam haber veririm hemen.bizimkilerin e nabızları olmadığı için oradan bakamadım ama mhrs de dediğim yazıyor. neyse bir araştıracağım.
biontech FDA onayı aldı. şimdi en merak ettiğim "ben denek olmak istemiyorum" diyenler ne kadar samimi ? çünkü itiraz nedenleri buydu.
şimdi gidip aşı olmazlarsa hala, provakatör olduklarından başka birşey düşünmeyeceğim.
Dediğin gibi 50 yaş üstüde olabilir,E nabızdaa baktım öyle yazıyor bende de. MHRS den girdim randevu açılıyor mu diye, aşınız tamamlanmıştır diyor. 50 yaş üstü olduğu için size açılmıştır belki