Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bu umursamazlığı ben de anlamıyorum. benim bünyem sağlam bana birşey olmaz, tedbir alıyorum birşey olmaz.
sadece burda en az 20 kişi yazdı burnumu çıkarmadığım halde kaptım diye. demek yetmemiş tedbir.
gözle görülmeyince gönülleri katlanıyor heralde.
Ben pozitiflerle aynı evde yaşadım, temaslı olarak. Semptom göstermedim. Ona rağmen güvenip de aşı olmazlık etmedim.
Demirden değilim neticede, her an her şey olabilir yani. Çok güvenmemek lazım bünyeye falan. Her hasta olan ne olduğunu anlamadım, bir anda oldu diyor zaten.

Ben pozitiflerle aynı evde yaşadım, temaslı olarak. Semptom göstermedim. Ona rağmen güvenip de aşı olmazlık etmedim.
Demirden değilim neticede, her an her şey olabilir yani. Çok güvenmemek lazım bünyeye falan. Her hasta olan ne olduğunu anlamadım, bir anda oldu diyor zaten.

kendim geçirmek bir yana ben çevreme zarar vermekten korkuyorum.
elimden gelen en iyi şeyleri yapıyorum ama ilaca da güveniyorum.

kendim geçirmek bir yana ben çevreme zarar vermekten korkuyorum.
elimden gelen en iyi şeyleri yapıyorum ama ilaca da güveniyorum.
Başka çözüm yok ki astrojurnal. Aşıdan başka çare yok işte. Onu da olmayıp beklersen savunmasız kalıyorsun işte.
Aşıdan başka bir yöntem çıksa ona da tamamım ben. Keçiboynuzu pekmezi kesin çare desinler, nefret ederim pekmezden ama kavanozun dibini görürüm. Ama maalesef yok.
Ben de öyle elimden geleni yapıyorum. Hala marketten aldıklarımı aspirinle siliyorum, biliyor musun? Maskesiz dolaşmıyorum, her daim dezenfektanım yanımda. Kapıdan girer girmez dirseklere kadar yıkanıyorum. Yüzümü, açıkta kalan her yerimi sabunluyorum. Kendimi geç, birine sebep olmak istemiyorum ya. Bunun vicdani yükünü kaldırabilecek biri değilim ben, yıkılırım. :KK43:

Aşı olmanın en iyi taraflarından biri de, şartlar dahilinde bu hastalık için elinden geleni yapmış olmanın verdiği o muhteşem huzur.

Yani aşımı oldum,maske mesafe hijyene dikkat ediyorum.Bundan sonrası ne olursa olsun içim rahat,vicdan yapacak,keşke diyecek hiç bir durumum yok hastalık adına.

Başka çözüm yok ki astrojurnal. Aşıdan başka çare yok işte. Onu da olmayıp beklersen savunmasız kalıyorsun işte.
Aşıdan başka bir yöntem çıksa ona da tamamım ben. Keçiboynuzu pekmezi kesin çare desinler, nefret ederim pekmezden ama kavanozun dibini görürüm. Ama maalesef yok.
Ben de öyle elimden geleni yapıyorum. Hala marketten aldıklarımı aspirinle siliyorum, biliyor musun? Maskesiz dolaşmıyorum, her daim dezenfektanım yanımda. Kapıdan girer girmez dirseklere kadar yıkanıyorum. Yüzümü, açıkta kalan her yerimi sabunluyorum. Kendimi geç, birine sebep olmak istemiyorum ya. Bunun vicdani yükünü kaldırabilecek biri değilim ben, yıkılırım. :KK43:

evet kendimden çok başkalarına sebep olma fikri yoruyor beni de.
elimden geleni yaptım gerisi için en azından gönlüm rahat.
gene de olursam başka. ama yoğunbakımda nefes alamazken bir de keşke demek istemiyorum

Sadece gribe mi?
İzlemişsinizdir belki Keloğlan, ilaç tarafından günlerce uyutulan, kendinden geçen prensesi, bırak yemeyi kokusuyla bile tarhana çorbasının kokusu bile etkiledi o derece, o çorbayla iyileştirmişti :KK53:

işkembe yada paça da olur aslında
paçada bol bol kolajen de var hem :)

Screenshot_2021-08-24-00-54-59-840_com.instagram.android.jpg

TarihBugünkü Vaka SayısıBugünkü Test SayısıBugünkü Vefat Sayısı
19.Ağu.21​
19.320​
292.538​
216​
19.Ağu.20​
1.303​
87.223​
23​

vaka sayısı 14.8 katına çıkmış
yapılan test sayısı 3.3 katına çıkmış
vefat ise 9.3 katına çıkmış geçen sene 21 Ağustos itibari ile....
Kazen geçen seneki vaka sayıları açıklanmıyordu hatırlarsanız biz hasta sayılarını veriyoruz artık vaka sayılarını da vereceğiz şeklinde açıklama yapmıştı sağlık bakanı aralık ayı gibi.yani 1303 görünen vaka değil hasta sayısı..Geçen sene bu vakitler vaka sayısı kaç Allah bilir.Benim yaşadığım ilde geçen sene bu zamanlar vaka sayısı bu seneden daha fazlaydı kesin bilgi olarak söylüyorum bunu duyum değil.

Kazen geçen seneki vaka sayıları açıklanmıyordu hatırlarsanız biz hasta sayılarını veriyoruz artık vaka sayılarını da vereceğiz şeklinde açıklama yapmıştı sağlık bakanı aralık ayı gibi.yani 1303 görünen vaka değil hasta sayısı..Geçen sene bu vakitler vaka sayısı kaç Allah bilir.Benim yaşadığım ilde geçen sene bu zamanlar vaka sayısı bu seneden daha fazlaydı kesin bilgi olarak söylüyorum bunu duyum değil.

bence hiçbir ülke sayılar konusunda şeffaf değil. :KK43:

Doğrudur çünkü dediğiniz gibi başka kolondaydı o rakam her halde ikiside aynı şey dedım. Rakamlara sansür uygulayan sonuçlarına böyle katlanır.

X