Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

yahu zaten aşı olan covid olmaz denmiyor. her aklı başında ve normal doktor aşıda olsanız maske mesafe hijyen devam diyor.
ama aşı olmayanlar kadar aşı olup bana birşey olmazcılar da olduğu için onlar da kapıyor haliyle.
anlaşılmayan şu aşı olup yoğun bakımlık olanların sayısı az çünkü bağışıklık gelişmiş bir vücutları var.
sadece vücudun kendi bağışıklık sisteminin iyi olması yeterli değil, virüse de bağışık olmak önemli.
yoksa binlerce insan da kendini süper sağlıklı sanarken öldü gitti.

Biontech aşısı 16 yaş üstü tam onay almış.Hatta dünyada onay alan ilk ve tek aşı olmuş.

Nevroşum iyimisin:)

her il için acilen yapılması gereken bir tablo.

bu arada biontech FDA'den tam onayını aldı. artık dayanakları da kalmadı onaysız diye, ki acil kullanım onayı vardı zaten.
Yine bulurlar bir bahane

Yine bulurlar bir bahane

valla evet zorla olunacak bir şey değil ama bu kadar komplo teorisi ile ve dayanağı olmayan şeylerle olmamayı savunmak bana artık komik geliyor.
bir resmi dayanak, çalışma sunsunlar, gerekirse tek tek her hücremizden söke söke alsınlar aşıyı. ama yok işte. sadece söylenti.
onca bilimadamı, doktor salak çünkü.

İçinde ne olduğunu bilmiyorlarmis, prospektusu okusalar anlayacaklar sanki. Cahil deyince de kızıyorlar

valla gidip içtikleri sıradan ilaçların prospektüslerini okusalar en akıllarına gelmeyecek yan etkileri görüp şok olacaklar.
Olmayanlar yüzünden yoğun bakımlar doluyor, diğer hastalara yer kalmıyor, sağlıkçılar durmadan çalışıyor, esnaf ekonomik bakımdan sıkıntıya düşüyor, eğitim aksıyor ona üzülüyorum. Yoksa kim ne yaparsa yapsın umurumda değil

pandemi denen şeyin ne olduğu bence en baştan anlatılmalı insanlara. gerçekten durumun ciddiyetinin farkında değil bence çoğunluk.
instagramda da gördüm demin, tedbirler aşıdan daha etkili diyorlar. öyle olsaydı ilk sene tüm dünya nerdeyse evdeydi, neden bitmedi.
beyin bedava.

Herkes covidden fazla emin ya. Sanki etkileri bayağı bilinen bir virüsmüş gibi. Aşıya duyulan şüphenin yarısını duymayanlar var zannımca virüse karşı. İlginç.

bu umursamazlığı ben de anlamıyorum. benim bünyem sağlam bana birşey olmaz, tedbir alıyorum birşey olmaz.
sadece burda en az 20 kişi yazdı burnumu çıkarmadığım halde kaptım diye. demek yetmemiş tedbir.
gözle görülmeyince gönülleri katlanıyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…