- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Ay raporluk deli
Hasta yakınları olarak dogal olarak sohbet sadece covıd asılı mı asısız mı kac doz seklınde gelıstıgı ıcın
Tek cıkardıgım sonuc ası olsun olmasın cok dıkkat etmek lazım guvenmemek lazım
Ben sadece yasadıgımı anlattım orda
Nevroşum iyimisin:)Biontech aşısı 16 yaş üstü tam onay almış.Hatta dünyada onay alan ilk ve tek aşı olmuş.
SON DAKİKA HABERİ: FDA'dan Pfizer/BioNTech aşısına tam onay
SON DAKİKA HABERİ: Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), Pfizer/BioNTech aşısına 16 yaş ve üstü için tam onay verdi. Söz konusu aşı, ABD’de geçen yıl aralık ayında acil kullanım onayı almıştı. Böylelikle Pfizer/BioNTech aşısı dünyada corona virüse karşı tam onaylanan ilk aşı oldu.www.ntv.com.tr
Biontech aşısı 16 yaş üstü tam onay almış.Hatta dünyada onay alan ilk ve tek aşı olmuş.
SON DAKİKA HABERİ: FDA'dan Pfizer/BioNTech aşısına tam onay
SON DAKİKA HABERİ: Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), Pfizer/BioNTech aşısına 16 yaş ve üstü için tam onay verdi. Söz konusu aşı, ABD’de geçen yıl aralık ayında acil kullanım onayı almıştı. Böylelikle Pfizer/BioNTech aşısı dünyada corona virüse karşı tam onaylanan ilk aşı oldu.www.ntv.com.tr
Yine bulurlar bir bahaneher il için acilen yapılması gereken bir tablo.
bu arada biontech FDA'den tam onayını aldı. artık dayanakları da kalmadı onaysız diye, ki acil kullanım onayı vardı zaten.
Yine bulurlar bir bahane
Eşim dün acile gitti. Dr yaşlı bir kadına aşılarını oldun mu diye sormuş. Kadın şekerim var, ölürüm diye korktum olmadım demiş
Yine bulurlar bir bahane
İçinde ne olduğunu bilmiyorlarmis, prospektusu okusalar anlayacaklar sanki. Cahil deyince de kızıyorlarvalla evet zorla olunacak bir şey değil ama bu kadar komplo teorisi ile ve dayanağı olmayan şeylerle olmamayı savunmak bana artık komik geliyor.
bir resmi dayanak, çalışma sunsunlar, gerekirse tek tek her hücremizden söke söke alsınlar aşıyı. ama yok işte. sadece söylenti.
onca bilimadamı, doktor salak çünkü.
İçinde ne olduğunu bilmiyorlarmis, prospektusu okusalar anlayacaklar sanki. Cahil deyince de kızıyorlar
Olmayanlar yüzünden yoğun bakımlar doluyor, diğer hastalara yer kalmıyor, sağlıkçılar durmadan çalışıyor, esnaf ekonomik bakımdan sıkıntıya düşüyor, eğitim aksıyor ona üzülüyorum. Yoksa kim ne yaparsa yapsın umurumda değilvalla gidip içtikleri sıradan ilaçların prospektüslerini okusalar en akıllarına gelmeyecek yan etkileri görüp şok olacaklar.
Herkes covidden fazla emin ya. Sanki etkileri bayağı bilinen bir virüsmüş gibi. Aşıya duyulan şüphenin yarısını duymayanlar var zannımca virüse karşı. İlginç.bizim br komşuda "biz aşı oluruz kesin en kötü yan etkiler bizi bulur" diyerek olmuyor.
covid kötü değil zaar.
Olmayanlar yüzünden yoğun bakımlar doluyor, diğer hastalara yer kalmıyor, sağlıkçılar durmadan çalışıyor, esnaf ekonomik bakımdan sıkıntıya düşüyor, eğitim aksıyor ona üzülüyorum. Yoksa kim ne yaparsa yapsın umurumda değil
Herkes covidden fazla emin ya. Sanki etkileri bayağı bilinen bir virüsmüş gibi. Aşıya duyulan şüphenin yarısını duymayanlar var zannımca virüse karşı. İlginç.
En iyisi evde kendimiz yapalım o zaman. İçinde ne var biliriz, içimiz daha rahat ederİçinde ne olduğunu bilmiyorlarmis, prospektusu okusalar anlayacaklar sanki. Cahil deyince de kızıyorlar