Bana da bulasmadi bence hala belirti yok hatta hasta olan kızın 1 ablası annesi ve babası tek doz biontech olmuşlar onlarda negatif çıktılarBen aşı olduktan 10 gün sonra yakalandım.
Koruyuculuk biontechte 2.aşıdan 1 hafta sonra sinovacta 2 hafta sonra oluyor diye biliyorum.
Belki size bulaşmaz
Eşime ve aileme bulaşmadı.
Sizin adınıza sevindimBana da bulasmadi bence hala belirti yok hatta hasta olan kızın 1 ablası annesi ve babası tek doz biontech olmuşlar onlarda negatif çıktılar
Teşekkür ederimSizin adınıza sevindim
Bence de açıklanmalı.Bu insanlarımızın yaşları, sağlık durumları daha önceki hastalıkları aşılı ve aşısız olanlar arasında ki diğer farklar ( yaş cinsiyet hastalık geçmişi vb de ) açıklansa keşke. Ben aşı olmayacağım. Zorunlu olmaz inşaallah .
Geçmiş olsun canım. İnşallah değildir. Öyleyse de Allah kolaylıkla atlamayı nasip etsin, şifa versin
Teşekkürler arkadaşlarGeçmiş olsun.Haber varmı annenizden:)
Çok geçmiş olsun.Umarım hafif bir şekilde geçirirMERHABA arkadaslar ,
annem ; bas agrisi, halsizlik, kusma gibi sikayetlerle kucuk bi poliklinige basvuruyor, serum verip dinlendiriyorlar.
kan testinde de; kovit suphesi var test yaptirin diyorlar, yarina evde test icin yetkili bir yer buldum , evine teste gidecekler.
iki doz sinovac asisi vardi fakat 7-8 ay oldu asilarini olali, umarim agirlasmaz,
sesi de hiriltili geliyordu , poliklinige de zorla gonderdim, istahsizlik , asiri halsizlik her belirtisi var. yalniz da yasiyor
Allah tum hastalarimiza sifalar versin
Amin insallah .Çok geçmiş olsun.Umarım hafif bir şekilde geçirir
Ne diyelim şimdi bağışıklığınıza maşallah mı diyelimCovid-19 başladığından beri ilk günler çok kötü grip olmuştum kış ayıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ve ondan sonra da bir daha hasta olmadım ve hiç önemlere dikkat etmiyorum sadece asansör gibi herkesin kullandığı buton tuş vs. yerlere dirseklerimle basıyorum. Bünyem güçlü olduğu için sorunsuz geçiriyorum pandemi yokmuş gibi.
Aşı da olamıyorum iğne fobim olduğu için hadi bakalım ne olacak
aminNe diyelim şimdi bağışıklığınıza maşallah mı diyelim
İnşallah olduysanız veya olacaksanız bulaştırdığınız kişiler de bağışıklık konusunda sizin kadar şanslı olurlar
Dışarıdan bakarak çoğu hastanın 3 doz aşılı olduğunu nereden anladınız, kaynağınız ne?Çapa da pandemı servısındeydık ınanın ne bebekler ne cocuklar geldı
Cogu yatan hasta aşılı 3 dozları olanlar
Ası olalım evet ama aslaaa guvenmeyın hafıf gecer dıye
Dışarıdan bakarak çoğu hastanın 3 doz aşılı olduğunu nereden anladınız, kaynağınız ne?
İçeri yatanların yanına giremez zaten.Hepsine gidip tek tek sordu zaariki doz da değil üç dozlu çoğu
Ay raporluk deliÇok komiksiniz. Sağlık sektörü ticarete dökükeli yıllar oldu. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Kanser daha önemli bir hastalık sırf bulaş riski yok diye sürekli müşteri olarak görülüyor. Asla çözüm bulunmuyor. Buna şimdiki bilim teknoloji yeterli değil mi. Bilim dünyası kırgın . Aşı olmuş ağır geçirmiş neden Aşı hafif atlatıyordu ya hani. Aşısız olup hafif atlatanlar şanslı oluyorda aşılı olup ağır atlatanlar ne oluyor . 2. Dozu olmadı ya ondan ağır geçirmiştir yada 3. Yada 4. Bilim dünyası işinden çıkılmaz bir döngüdür. İyileştirmez çözüm üretmez sadece oyalar ki kasaları dolsun . Bizleride çaresiz bırakır. Oysaki Allah ne diyor ölüm ŞAH DAMARINIZDANDA yakındır. İyi dalga geçmeler efendim Ben komplocuyum bana laf anlatamazsın .
Dısarıdan zaten hastaları zıyaret etmedımDışarıdan bakarak çoğu hastanın 3 doz aşılı olduğunu nereden anladınız, kaynağınız ne?
Hasta yakınları olarak dogal olarak sohbet sadece covıd asılı mı asısız mı kac doz seklınde gelıstıgı ıcınHepsine gidip tek tek sordu zaariki doz da değil üç dozlu çoğu
Doğru sohbet konusu olur da, kulaktan kulağa abartılabilir. Doktor söylemiş olsa ne ala. Bahsettiğin gibi aşı da olunsa tedbir şart.Dısarıdan zaten hastaları zıyaret etmedım
Malum asagada refakatcılar olarak sohbet oluyor 10 gun kalınca hemen hemen herkesle konustuk