Yani biz eşimle ikimiz de pozitiftik ama odaları, tuvaletleri ayirmistik birbirimizin virüs yükünü artırmayalım diye. Siz tekmissiniz daha iyi bu. Çarşafı hergun degistirmeseniz de yastık kılıfını değiştirin. Hapşırıp öksürme durumunda tek peçete kullanın ve onu atın, tekrar tekrar kullanmayın. Dış fırçasını kullanmakta sorun yok.evın ıcınde tekım hıjyenı nasıl yaptınız pekı
Surkelı yatak carsaf degıstırıyorum
Dıs fırcası mesela aynı fırca kullanırken
Sorularım garıp bılıyorum ama kafamı hıc toplayamıyorum suan
Ter ıcınde uyanıyorum yatakta bıseyler aradım yok eve hırsız gırdı sandım ama ne aradıgımıda bılmıyodum anlamadım hıc ılaclar agır geldı sanırım
Tabı sureklı kontrol edıyorum 35.7/36.3 arasında degısıyorYani biz eşimle ikimiz de pozitiftik ama odaları, tuvaletleri ayirmistik birbirimizin virüs yükünü artırmayalım diye. Siz tekmissiniz daha iyi bu. Çarşafı hergun degistirmeseniz de yastık kılıfını değiştirin. Hapşırıp öksürme durumunda tek peçete kullanın ve onu atın, tekrar tekrar kullanmayın. Dış fırçasını kullanmakta sorun yok.
Ateşinizi kontrol ediyor musunuz? Belki ateşiniz yükselmiş olabilir. Ateş durumunda parol içip ilik duş alın mutlaka.
Bir de kan sivilastirici kullaniyorsunuz değil mi?
Ne güzel iyisiniz demek ki. Lütfen korkularla kendinizi hasta etmeyin olur mu. Hafif atlatıyorsunuz bakın.Tabı sureklı kontrol edıyorum 35.7/36.3 arasında degısıyor
Suan oksuruk burun akıntısı gıbı durumlar yok
Bıde kac kere dr sordum hemsırelere annem yogun bakıma cıkınce eve donerken yaptırıyım dımı dıye hepsı gerek yok negatıf cıkmıs zaten dedıler semptom yoksa yaptırmayım dedıler kı ben yaptırmadan zaten gelmezdım ama
Iyı kı onları dınleyıp yaptırmamazlık yapmamısım
Esım arabada yatıyor valla napsın gelme dedım kızım ablamda zaten hastane oldugum ıcın 10 gundur hıc temas yoktu en azından onlara bulaştırma ıhtımalım olmadı
Gerçekten mi ben çift doz biontech oldum Perşembe günü komsudaydim onlarda iki gün önce bilmeden covidli biriyle temaslilarmis tek aşisiz bir kızları var o bugün pozitif çıktı bende bişey yok annesi kardeşleri ve babasida tek doz asılı onlarda da yok acaba benim enfekte olma olasiligim var mı kiBen 2 doz sinovac aşısı oldum.
Çok hafif belirtilerle delta varyantı geçirdim.
1 hafta covid olduğumu farketmedim.Soğuk algınlığı zannettim.
Ailem ve eşimle görüştüm.Onlarda 2 doz aşılı.Kimseye bulaştırmadım.Hatta aşılılar bulaştırmıyor diye düşündük
Yakın temasta bile bulaşmadı
Olabilir ama siz 5 gün sayın. Ben her gittiğim yerden sonra 5 gün sayıyorum. Benim hâlam geçen sene bu zamanlar Covid pozitifti ve baya ağır atlatti hastanede yatti. Sonra 2 doz Sinovac oldu. Kışın kuzenim pozitifmis orda kalmıştı bilmeden o eve gelen 3 kişi oldu onlarda aşiliydi kolay atlattilar ama o halam pozitif cikmadi.Gerçekten mi ben çift doz biontech oldum Perşembe günü komsudaydim onlarda iki gün önce bilmeden covidli biriyle temaslilarmis tek aşisiz bir kızları var o bugün pozitif çıktı bende bişey yok annesi kardeşleri ve babasida tek doz asılı onlarda da yok acaba benim enfekte olma olasiligim var mı ki
Anladım teşekkür ederim çarşambaya kadar belirtim olmazsa negatifim demektir hayırlısı olsunOlabilir ama siz 5 gün sayın. Ben her gittiğim yerden sonra 5 gün sayıyorum. Benim hâlam geçen sene bu zamanlar Covid pozitifti ve baya ağır atlatti hastanede yatti. Sonra 2 doz Sinovac oldu. Kışın kuzenim pozitifmis orda kalmıştı bilmeden o eve gelen 3 kişi oldu onlarda aşiliydi kolay atlattilar ama o halam pozitif cikmadi.
1. Dozda 3 günde geçti ama tamamen değil az da olsa ağrıdı yine . Ama 1. Dozda kımıldamasam da ağrıyordu . 2. Doz daha kolay geçti Hatta en erken geçen ağrım kolumdu. Sağ kolumdan oldum oğlum geceleri sağ taraftan emiyor sürekli o tarafa yattım ve sağ kolumla kucakta bebek taşıdım ondan da çok ağrımış olabilir belkiMerhabalar ,aşıdan sonraki kol ağrıniz kaç günde geçti ? Beni oldukça zorluyor şu an . Kol ağrısı yaptığını biliyordum ama bu kadar şiddetli olmasıni beklemiyordum sadece .
la fontaine'den hikayeler zaten çevremde en az 500 kişi var Biontech olmuş.Hepsi gayet sağlıklı. Aşı olmasına rağmen yakalanan tek bir aile var.Hepsi ayakta ve iyi.Asiya rağmen covidden vefaat eden tek bir kişi var o da bu ailenin 102 yaşında alzheimer hastası ve yatalak olan neneleri. Geçen yıl aşılama öncesi çevremden çoğunluğu 60lı yaşlarda genç yaşlı toplam kaybım 32.
Ben aşı olduktan 10 gün sonra yakalandım.Gerçekten mi ben çift doz biontech oldum Perşembe günü komsudaydim onlarda iki gün önce bilmeden covidli biriyle temaslilarmis tek aşisiz bir kızları var o bugün pozitif çıktı bende bişey yok annesi kardeşleri ve babasida tek doz asılı onlarda da yok acaba benim enfekte olma olasiligim var mı ki
Çok geçmiş olsun size de .1. Dozda 3 günde geçti ama tamamen değil az da olsa ağrıdı yine . Ama 1. Dozda kımıldamasam da ağrıyordu . 2. Doz daha kolay geçti Hatta en erken geçen ağrım kolumdu. Sağ kolumdan oldum oğlum geceleri sağ taraftan emiyor sürekli o tarafa yattım ve sağ kolumla kucakta bebek taşıdım ondan da çok ağrımış olabilir belki
Geçmiş olsun.Haber varmı annenizden:)MERHABA arkadaslar ,
annem ; bas agrisi, halsizlik, kusma gibi sikayetlerle kucuk bi poliklinige basvuruyor, serum verip dinlendiriyorlar.
kan testinde de; kovit suphesi var test yaptirin diyorlar, yarina evde test icin yetkili bir yer buldum , evine teste gidecekler.
iki doz sinovac asisi vardi fakat 7-8 ay oldu asilarini olali, umarim agirlasmaz,
sesi de hiriltili geliyordu , poliklinige de zorla gonderdim, istahsizlik , asiri halsizlik her belirtisi var. yalniz da yasiyor
Allah tum hastalarimiza sifalar versin
Geçmiş olsun canım. İnşallah değildir. Öyleyse de Allah kolaylıkla atlamayı nasip etsin, şifa versinMERHABA arkadaslar ,
annem ; bas agrisi, halsizlik, kusma gibi sikayetlerle kucuk bi poliklinige basvuruyor, serum verip dinlendiriyorlar.
kan testinde de; kovit suphesi var test yaptirin diyorlar, yarina evde test icin yetkili bir yer buldum , evine teste gidecekler.
iki doz sinovac asisi vardi fakat 7-8 ay oldu asilarini olali, umarim agirlasmaz,
sesi de hiriltili geliyordu , poliklinige de zorla gonderdim, istahsizlik , asiri halsizlik her belirtisi var. yalniz da yasiyor
Allah tum hastalarimiza sifalar versin
Şaka herhalde. Çocuklar da ölüyor koronadan, nerede yaşıyorsunuz? Daha birkaç hafta önce birini Mehmet Ceyhan paylaştı. Hiçbir kronik hastalığı olmayan anne babası doktor 8 yaşında bir çocuk öldü koronadan. Anne baba doktor olmasına rağmen çaresiz. Daha kaç çocuk duydum ben böyle 9-10 yaşlarında ölen, bebekken koronaya yakalanıp ölen. Asıl kıymetlilerimiz için azami dikkat gerekiyor. 40-50 kişilik sınıflarda okulları tam gün açıyorlar, hiçbir önlem yok. Çocuğum için korkuyorum, yoksa ben eşim aşımızı olduk, Allah'ın izniyle yakalanırsak hafif atlatacağımıza inanıyorum,ya da inanmak istiyorum. Ya zatürre geçmişi olan 8 yaşındaki kızıma aşısız bir öğretmen, veli tarafından virüs bulaşır da bir şey olursa? Bunun hesabını kim verecek? Aşı olmayanın vicdanı rahat olacak mı? Komplo teorilerini baz alan aşısız kimseler umarım kimsenin canına kast etmeden doğal seleksiyona uğrarlar. Kendince haklı ve geçerli başka sebepleri olana değil kastım, abuk sabuk inanışlara kapılan beyinsizlere.Neredeyse koronadan hiç etkilenmeyen çocukların maske takmaya mecbur tutulması kadar saçma bir karar yok.
Büyükler ne yapıyorsa yapsın ama çocuklar rahat bırakılsın artık.