Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu gece açıklamaları yüzünden de insanın uyku düzeni bozuluyor. Tam rahatlamışken, dan dan dan diye açıklama geliyor, sonra uyu uyuyabilirsen.
Evet , gece emzirmeye kalkıyorum. Hemen tele girip sayıyı kontrol ediyorum

Esim virolog, turk degil bu arada ve en mantiklisinin bu oldugunu soyluyor, cogu arkadasi da ayni sekilde.
Vucut bu viruse maruz kalmadan nasil koruyucu antikor gelistirecek?
Bu hastalik ortadan kalkmaz, bikac haftalik izolasyon sonrasi ister istemez enfekte olacak insanoglu.
Bundan kacis yok.
Devletin izolasyon yolu secmesi hastanelerin hasta yogunlugunu kaldiramayacak olmasi.

İki gün önce irmikten kum yaptık, bugün hala bilimum yerlerden irmik çıkıyor.
Dün sabahın körü temiz hava alsın , insan da olmaz diye bahçeye çıkardım, normalde toprakla, otla, böcekle ilgilenen oğlum gidip kapıya yapışarak yaladı ve anahtar deliğiyle oynadı. Nasıl bağırdığımı hatırlamıyorum çocuk korktu, ben korktum ve bir daha çıkarmamak üzere uçarak eve çıktık. Şimdi çamaşır asmak için kapıyı açsam kahkahalar ve büyük bir heyecanla koşuyor. Balkon bile değil fransız balkondan dışarıyı izliyebiliyor sadece. Çöpe falan gidecek olsak hemen kapıya dikilip diğerine bay bay yapıyor, bazen ayakkabılarını giymeye çalışıyor, kapıyla oynuyor...
Ben oyalamaktan şikayetçi değilim ama üzüntüden hasta olmak üzereyim çünkü 15 aylık çocuk hapiste hissediyor, her gün çıkartan kafama tüküreyim

Bu gece açıklamaları yüzünden de insanın uyku düzeni bozuluyor. Tam rahatlamışken, dan dan dan diye açıklama geliyor, sonra uyu uyuyabilirsen.

Bende ayni durumdayim gece 12 de aciklamayi duydum 3 e kadar uyuyamadim yatakta döndüm durdum. Sabahta 7 de ayaktayim. Zombi gibi geziyorum

İşte çocuklar alışınca bir düzene, yenisine adapte süreci çok uzun ve zorlu oluyor.
Benimkiler büyüdü ve güç enerji olarak zirvedeleruyumadan önce etkinlik masa sandalyesini birbirlerine fırlatıyorlardı.
Şansımıza hava rezalet ara ara kar yağıyor yoksa çayır çimene salacağım benim azmanları

Bizde ayni durumdayiz anaokuluna gidiyor sabah 8 aksam 17.30 da geliyor. Tüm gün faaliyet halindeler. Evdede ayni düzeni ariyor. Odanin birini bosaltip bu süreć icin sadece ona ait bir faaliyet odasi yaptik yinede tatmin olmuyor.

cok sacma isler yahu. sevgilimle benimkine negatif dediler kardesimin daha belli degil. 5 gundur ayni evdeyiz ucumuz. herhalde biz negatifsek o da oyledir diye rahatlatiyorum kendimi.
Kardeşin evde hala sizinle değil mi?
Onunkinin çıkmamış olması başka şeyler düşündürürdü ama evinde sizlerleyse korkulacak hiçbir şey yoktur.

Çin'de nasıl durdu benim aklım almıyor.aşısı yok,ilacı yok.
Sarsı da kaç ay sonra açıkladılar,bunu da.
Şimdi nasıl inanıcaz bu söylemlerine.
Belki ekonomileri dahada kotuye gitmesin diyedir, bilemiyorum. Valla Çinliler bizlere benzemez merhamet denen bi kavram yok onlarda. Videolarda goruyoduk supheli olanlari tuttuklari gibi goturuyolardi. Bizim nankor vatandasta yok yurt pisti diye video atip provoke etsin, polise tukurup karantina bolgesinden kacmaya calissin.

cok sacma isler yahu. sevgilimle benimkine negatif dediler kardesimin daha belli degil. 5 gundur ayni evdeyiz ucumuz. herhalde biz negatifsek o da oyledir diye rahatlatiyorum kendimi.
Kulucka suresi 14 gun. Yani bugun ben hastaysam birine bulastirsam 14 gun icinde cikabilir. 5 gun cok kisa bir sure. Umarim negatiftir

O videoları ben de gördüm yaa. Ben ölüyorum herkes ölsün, offff nasıl bir anlayış ve bir sürü kişi ölüyor onların yüzünden.
Evet Maalesef aynı durum şuan iranda da var insanlar dışarı çıktıkça vaka artıyor en çok ölümde orada. Virüsün 3. Kez pik yapması bekleniyor buda düşündürücü ve korkutucu.

Yurdum insanından başka açıklama bulamıyorum.
Toplumca üzerimize sinir gazı sıkılmış gibiyiz, ağlanacak halimize güler olduk...

Evet Maalesef aynı durum şuan iranda da var insanlar dışarı çıktıkça vaka artıyor en çok ölümde orada. Virüsün 3. Kez pik yapması bekleniyor buda düşündürücü ve korkutucu.
Sorma iranı da görüyorum. Haberlerde göstermese internete inanmıcam da; türbeyi kapatmışlar virüsten. Ne güzel işte... ama onlarrrrr..... Be mübarek napıyosun sen yaa, kapılara hücum ediyorlar, izdiham... asıl bu günah yaa. Yazıkkk

Cunku kimse ciddiye almiyor hala dalga geciyolar.. ama durum gercekten cok ciddi. Birde olme seklide korkuncmus. Dusun bogularak ölüyosun
O detaya tam hakim değilim ama çoklu organ yetmezliğinden vücut şoka giriyor diye okumuştum.

Yani cahilliğin karşısında ne yapsak boş, kamu spotlarını bile görünce kahkaha attım.
Doktor karakterli oyuncular korona anlatıyor çünkü bizim millet için tıp hekimi değil, oyuncunun sergilediği performans daha güvenilir ve gerçekçi.
Bunları görünce gerçekten beni bir gülme alıyor...

İnsanımız gerçekten tuhaf.
Ailem sivasta, annemle konuşa konuşa dışarı çıkmamaya ikna etmiştim. Bugün biraz hava alıcam dedi, dedim sakın bişey alma bi yerden. Kardeşim de aynı şekilde söylemiş ama telefonunu evde unutmuş annem. Meaaj gelmiş ki gratisten alışverişiniz için teşekkür ederiz. Gitmiş çorap falan almış, inanmıyorum diyor. Yahu dünya sallanıyor bu işin inanmaması mı kalmış artık, deliricem...

Benim kız da diyor ki
Uçakla üstümüze kolonya püskürtsünler
Benim korkum da uçakla üzerimize Corona virüsü serpilmesi...

Lisede bir biyoloji hocamız vardı
Artık çağ biyolojik savaş çağı derdi
"İleriki yıllarda üstünüze virüs atılacak"
"Sabahleyin herkes hasta kalkacak" derdi...

Sanırım korkum bu bilgiden kaynaklı

Haarp olayı beni de korkutuyor ne yalan söyleyeyim
Aklımızın ermediği o kadar çok şey var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…