- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Gerçekler hacıdır...Sabah haci duyari yiyiceniz ben diyim
Babamı dipnot düştümSabah haci duyari yiyiceniz ben diyim
Hacı duyarı yemeyim de benimkiler de eski hacılardanKaksjsjsjsksksk
İyi yapmışsın valla, kaçma girişimini görünce anladım ben asıl korkulur kişiler onlar, ne cevherler var
Hani biz anarşiktik, biber gazı hakkımızdı diyesim geldi.
Babam da hacıdır
Babamı dipnot düştüm
Ee beni niye şey gibi bıraktınız şimdi ortadaHacı duyarı yemeyim de benimkiler de eski hacılardan
Seninkilere de yeter bizimkilerin hacılığıEe beni niye şey gibi bıraktınız şimdi ortada
Neyse efem, herkese iyi geceler dileyelim. Gergin gündemde bir nebze de olsa güldüysek ne güzel. Yarın nasılsa yine geriliriz
Senin de ruhun hacışın, olmaz mı, olur olur.Ee beni niye şey gibi bıraktınız şimdi ortada
Neyse efem, herkese iyi geceler dileyelim. Gergin gündemde bir nebze de olsa güldüysek ne güzel. Yarın nasılsa yine geriliriz
Tvde Çok Gezenti diye bir gezi programı yapan bir programcı. Corona şüphesiyle hastaneye yatıp tedaviye başlamış ama test sonucu söylenmemiş. En son hastaneden video çekmişti, birkaç gündür hastanedeyim ama test sonucum bildirilmiyor diye. O video yayılınca test sonucu iletilmiş, pozitif çıkmış.Kızlar. Burak Akkul olayını bilen varsa bana da anlatabilir mi please
Evet adami bir ara çok seyrediyordum. Seviyordum da yani. Peki bu adam kaçıncı vaka olarak bildirildi. Onu biliyor muyuzTvde Çok Gezenti diye bir gezi programı yapan bir programcı. Corona şüphesiyle hastaneye yatıp tedaviye başlamış ama test sonucu söylenmemiş. En son hastaneden video çekmişti, birkaç gündür hastanedeyim ama test sonucum bildirilmiyor diye. O video yayılınca test sonucu iletilmiş, pozitif çıkmış.
Burak Akkul koronavirüse yakalandı - Magazin haberleri
Son dakika haberi! Çok gezenti programının sunucusu Burak Akkul sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda İstanbul'daki bir hastanede koronavirüs pozitif tedavisi gördüğünü söyledi.www.haberturk.com
Sanırım 29 olduğu gün dahil olanlardan.Evet adami bir ara çok seyrediyordum. Seviyordum da yani. Peki bu adam kaçıncı vaka olarak bildirildi. Onu biliyor muyuz
Yeni bir aşı nasıl geliştirilir, onaylanır ve üretilir?Yeni bir aşı üretildikten sonra nasıl kullanılabilir, bunu gösteren klinik çalışmaların tablosu. Vakti olan varsa çevirebilirse çok iyi olur.
Eki Görüntüle 2606234
Yani diyeceğim COVID-19 daha 3 aydır var. Birçok aşı üretilecektir ama piyasaya sürülmesi zaman alabilir. Kendimizi korumaya çalışarak sakince beklemeliyiz.
Resmi olarak açıklanan bir şey yok.Evet adami bir ara çok seyrediyordum. Seviyordum da yani. Peki bu adam kaçıncı vaka olarak bildirildi. Onu biliyor muyuz
Farkettiyseniz bu vakanın ilk belirtildiği gün yazılmış bir mesajdi. Sonradan açıklamamakla ne iyi ettiler anladıkAciklamamalari en mantikli davranis tabikide aciklasinlarda o sehirdeki vatandaslarla baska sehiremi kacsin virusun 1 sehirden 81 sehre yayilmamasini sagliyor.Sehri cokda merak etmemek gerek.
Konular mı birleştirildi ne oldu?Resmi olarak açıklanan bir şey yok.
Bakanın vaka açıklamaları ve kendisinin pozitif olduğunu söylediği tarihe bakarak tahmin edilebilir anca.
Siz buraya saat 1 civarı yazıyordunuz ben okurken uyudum falan sonra uyandım . Bu saat olmuş. Yeni mi farkettiniz
Konular mı birleştirildi ne oldu?
Ben şuan farkettim kazenin konusuna yazdığımızı