- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
Bende bakan açıklamadan önce biliyodum hngi hastanede vefat ettiğini bile arkadaşlrıma deyince bakan söylerdi dediler iki üç saat sonra bakan açıklama yaptı zatenBen böyle kaynaksız bilgilere itibar etmiyorum :))
Nasıl ki birinin yalan söylediğini görürsem ondan sonra her sözü şüpheli gelir bana bu durumda da bu yüzden samimi gelmiyor bana. Süreç hiç de düzgün idare edilemedi. Öyle olsaydı çoktan kapanırdı kapılar, uçuşlar iptal olurdu, ümreye gidenler olmazdı bu son dönemde. Hadi gittiler gelenlerin sadece bir kısmı karantinaya alınmazdı.
Vaka sayısını kademeli olarak söylemesine tamam diyebilirim ama bu tür yaptırımların eksikliğinden dolayı (tek kişinin kararı olması gerekmiyor hepsi bir devleti temsil ediyor) samimi gelmiyor gelmeyecektir bana.
Gofret yalamaktan, yaşlılarımızı çekiştirmekten nereden geldik bu konuya
Yok ki edelimHatalar olduğu konusunda sana katılıyorum ama bunu düşünmek anksiyeteyi beslemekten başka işe yaramıyor o yüzden düşünmüyorum, nasıl ki türkiyede coronavirus yok denirken, henüz tespit edilen coronavirus yok diye düşünüyorsam şu anda da olan oldu, zevk almaya bak kafasındayım
Etrafımda yaşayan insanları görünce de iyiki şeffaf değiller diyorum gerçekten.
Aaayyy neyse, evet ne diyorduk bira şişelerini dezenfekte ediyor musunuz anlatın bakalım :))
Yok ki edelimelimdeki tek alkol kolonya
Bildiğim kadarıyla ilk olarak ateş görülüyormuş zaten. Öksürüğe falan geçmeden direkt ateş yükselmesiyle başlıyormuş yani. Öyle okumuştum belirtileri bir yerde.
Haftasonu çıktığımda şişeden değil bardaktan içtim, sayılır mıAaayyy neyse, evet ne diyorduk bira şişelerini dezenfekte ediyor musunuz anlatın bakalım :))
Yani, ne diyeyim bilemedim.Nasıl ki birinin yalan söylediğini görürsem ondan sonra her sözü şüpheli gelir bana bu durumda da bu yüzden samimi gelmiyor bana. Süreç hiç de düzgün idare edilemedi. Öyle olsaydı çoktan kapanırdı kapılar, uçuşlar iptal olurdu, ümreye gidenler olmazdı bu son dönemde. Hadi gittiler gelenlerin sadece bir kısmı karantinaya alınmazdı.
Vaka sayısını kademeli olarak söylemesine tamam diyebilirim ama bu tür yaptırımların eksikliğinden dolayı (tek kişinin kararı olması gerekmiyor hepsi bir devleti temsil ediyor) samimi gelmiyor gelmeyecektir bana.
Gofret yalamaktan, yaşlılarımızı çekiştirmekten nereden geldik bu konuya
Wuhan'da son 24 saatte sadece 1 vaka çıkmış, bayağı bitmiş gibi yayılması.Evet ben de öyle bir bilgi okumuştum sanki. Bu arada olgu sayısının artmasından korkmayın. Yine bilgilerine güvendiğim, İngiltere'de ilaç sektöründe çalışan bir hekim vaka sayısının önce artacağını, sonra zirveye ulaşacağını, daha sonra eklenen vakanın iyileşene eşit olacağını söylüyor. Buna plato deniyormuş. Daha sonra iyileşenler yeni vakaları geçecek yani düşüşü göreceğiz ve en son sıfır yeni vaka haberini alacağız. Kendinizi koruyun bu süreçte ve sabırlı olun.
Kaynak:
Bende o da yok ve eski alkoliklerdenim. Hiç düşünmeden kapattım kendimi eveBende de yok malum evde bebek var :))
Bak ben normalde hiç öyle şeyler yapmam, umrumda olmaz.Haftasonu çıktığımda şişeden değil bardaktan içtim, sayılır mı
Ama şişeden içerken de ağzını güzelce silerim zaten
Haftasonu çıktığımda şişeden değil bardaktan içtim, sayılır mı
Ama şişeden içerken de ağzını güzelce silerim zaten
Wuhan'da son 24 saatte sadece 1 vaka çıkmış, bayağı bitmiş gibi yayılması.
Dünyaya saldılar mis gibi otursunlar şimdi.Wuhan'da son 24 saatte sadece 1 vaka çıkmış, bayağı bitmiş gibi yayılması.
Bakkalda kola kutularının üstünde gezinen fareyi gördükten sonra şişeden bir şey içerken ağzını elimle silerim güzelce. Ama elimle yani, anca o kadar steril olabiliyorumBak ben normalde hiç öyle şeyler yapmam, umrumda olmaz.
En fazla 2 gün cırcır olurum ateşlenirim geçer derim
Bardağı etmedim, o noktaya gelemedimYaaa bardağı dezenfekte ettin mi? Biranın alkol derecesi kaç öldürüyor mu coronayı. Ne yapacağız biz böyle
Ya da enfekte olacak insan kalmadı, bu da olabilir.Dünyaya saldılar mis gibi otursunlar şimdi.
Gribi atlatmanın yolu başkasına satmaktır felsefesi bunlarda da işledi herhalde
İyi ki gittin sen geri, Ankara donuyor.Yok ki edelimelimdeki tek alkol kolonya
Bakkalda kola kutularının üstünde gezinen fareyi gördükten sonra şişeden bir şey içerken ağzını elimle silerim güzelce. Ama elimle yani, anca o kadar steril olabiliyorum
Bardağı etmedim, o noktaya gelemedimBira da düşük anacım, anca sersemletir
Bana moral oldu ama o güzel olduMeğer son bara gidişimizmiş, kapattılar şimdi.
Şimdi fark ettim ki. .. 29 kisinin kaynağını söylemedi. Fakat bugünkü konuşmada "benim de yakından takip ettiğim hasta" dedi.1. vaka 2. vakadan ziyade açıklamalara göre bulaş zinciri için dedim öyle diye. İlk açıklanan 5 vakanın başlangıcı Avrupa temaslı biriydi, diğerleri onun çevresiydi. 6. umreciydi. Sonrakiler Avrupa, ABD ve Ortadoğu idi.
Gerçi yanlış hatırlamıyorsam 18. vakadan sonra 47ye yükseldiğini söylerken hangi temaslardan, kimin çevresi olduğunu söylememişlerdi.Alicja @NeverOne acaba bu olabilir mi atladığımız şey?
Ben yatılı okulda okudum, bırak bardağı oda oda gezerdi farecikBakkalda kola kutularının üstünde gezinen fareyi gördükten sonra şişeden bir şey içerken ağzını elimle silerim güzelce. Ama elimle yani, anca o kadar steril olabiliyorum
Bardağı etmedim, o noktaya gelemedimBira da düşük anacım, anca sersemletir
Bana moral oldu ama o güzel olduMeğer son bara gidişimizmiş, kapattılar şimdi.