- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
41 42 dir o zaman.Vakaların hepsi 40 ustu denmişti.
Deniz manzaralı verandam da var, mangal yaparız, beklerimÖzelden adresi alayım, kolonya, dezenfektan vb bulamazsam stoğunuza çökmeyi düşünüyorum:))))
Ay inşaallah salgın önlemi alacağım derken o kadar çok iş yapmaya fıtık olmaz
Ben de koli koli makarna vs alanlara gülüyordum, bugün kuzenle yazıştık, tüm ülkeye yetecek makarna stoku onun evinden çıktı iyi mi
Daha Corona vakalarını duyalı kaç gün oldu, dün bir bugün iki habire yiyormuşAç mı kalalım diyor
Allah yasatmasin ama bana gelmez dememek lazim.184 guzel bir bilgi bunu unutmayalim.❣ alerjik astimi olanlar bu ara zor durumda birbirine karistirmazlar insallah184ü arayın öyle bir durum olursa Allah korusun tabi ama. Onlar ne yapılması gerektiğini size söylüyorlar. Alınmanız için solunum sıkıntısı çekiyor olmanız lazım.
Kesinlikle komşu değiliz.Deniz manzaralı verandam da var, mangal yaparız, beklerim
Ya kesin ülkece kilo alacağız bu süreçte
Allah yasatmasin ama bana gelmez dememek lazim.184 guzel bir bilgi bunu unutmayalim.❣ alerjik astimi olanlar bu ara zor durumda birbirine karistirmazlar insallah
Bunu düşündüm bugün, evden çıkmıyoruz, stresli olduğum zaman daha çok yiyorum.Deniz manzaralı verandam da var, mangal yaparız, beklerim
Bence bakanın yorgun gözleri sizin gözünüzü boyamışama siyasete kaymasın konu.
İnsanlar her gün güncelleme beklerken samimiyetine inanmışken bilgi gizlenmesini doğru bulmuyorum. Zaten gizliyorlar da en azından başından beri gizlemiyorlar gibi yapılmasın. Hepsi yurtdışı kaynaklı densin geçsin.
Bakan alıştıra alıştıra gidiyor, yöntemi bu.Bence bakanın yorgun gözleri sizin gözünüzü boyamışama siyasete kaymasın konu.
İnsanlar her gün güncelleme beklerken samimiyetine inanmışken bilgi gizlenmesini doğru bulmuyorum. Zaten gizliyorlar da en azından başından beri gizlemiyorlar gibi yapılmasın. Hepsi yurtdışı kaynaklı densin geçsin.
Ben bu listede ateş harici her şeyi sürekli yaşıyorum zaten ve merak ettiğim durum bu.
Dusunsenize semptomlarin hepsi var ama covid19 degilsin al sana nurtopu gibi anksiyete delirdik hep beraber :)
Geçmiş olsun, titizliği o yüzden sevmiyorum fıtık yapıyor :)))Annem senelerdir ameliyatlık fıtık hastası
Ya demeyin öyle, bende de 15 paket makarna vardır şuan ama inanın rutin bu.
Bugün bir mercimek çorbası yaptım yarım kilo mercimekten, babamın evine götürdüm bize böldüm derken sonuç bu yani
Bunu bir çıkma teklifi olarak kabul ediyorumDeniz manzaralı verandam da var, mangal yaparız, beklerim
Dusunsenize semptomlarin hepsi var ama covid19 degilsin al sana nurtopu gibi anksiyete delirdik hep beraber :)
Aslinda hicbiri degilim :) anayim ben anaaa. Azicik alerjik panikatagimO zaman gripsin :)
Ben bu listede ateş harici her şeyi sürekli yaşıyorum zaten ve merak ettiğim durum bu.
Her vakada yüksek ateş görülüyor mu, yoksa hafif seyreden durum var mı?
Bilginiz mevcut mu bu konuda?
İngilterdeyim.Kesinlikle oyle,bayerndeym bnde ve daha ne bekliyorlar dye düşünüyorum..
Ben bakanın çok özverili çalıştığını düşünüyorum, işinin başında en azından bende oluşturduğu izlenim bu. Ama tek başına vermiyor tüm kararları, gizlenen şeyler de varsa onun sorumlu olduğu birşey değil diye düşünüyorum. Daha şeffaf olunabilir miydi evet olunabilirdi ama ülkemizde sonucu ne olurdu onu da bilemiyorum. Belki gerçekten kaos ortamı oluşacaktı. Bir taraftan da eğer bilinmeyen kişiler varsa ve bu kişiler toplumla çok iç içe bir iş yapıyorlarsa örneğin eczacı ise kaç hastayla iletişime geçmiş ve kaç hastaya virüs bulaştırmıştır diye endişelenmemek elde değil. Bekleyip göreceğiz
Nasıl ki birinin yalan söylediğini görürsem ondan sonra her sözü şüpheli gelir bana bu durumda da bu yüzden samimi gelmiyor bana. Süreç hiç de düzgün idare edilemedi. Öyle olsaydı çoktan kapanırdı kapılar, uçuşlar iptal olurdu, ümreye gidenler olmazdı bu son dönemde. Hadi gittiler gelenlerin sadece bir kısmı karantinaya alınmazdı.Bakan alıştıra alıştıra gidiyor, yöntemi bu.
Önce vaka yok dedi, sonra heran olabilir derken varolan vakanın duyulmasıyla açıklama yaptı.
Sayı artarken artacak bildirisi yayınladı, ölüm yok ama sıkıntılı vaka var deyip vefat haberi verdi.
Girizgahları tam toplumu hazırlamaya yönelik şeyler, panik bastırma yolunda ilerliyor.
Bakanı samimi buluyorum, mesleki olarak gerekeni yapıyor ve imkanlarını buna sunuyorsa halka dakikalık bilgiler vermesi benim için mühim değil, karakter yapımla alakalı.
Hatta bana göre fazla bilgi veriyor ve bu daha paniğe sebep oluyor, bu konudaki şahsi görüşüm böyle.
Her vakada yüksek ateş görülüyor mu, yoksa hafif seyreden durum var mı?
Bilginiz mevcut mu bu konuda?
Bildiğim kadarıyla ilk olarak ateş görülüyormuş zaten. Öksürüğe falan geçmeden direkt ateş yükselmesiyle başlıyormuş yani. Öyle okumuştum belirtileri bir yerde.Genel belirtiler yüksek ateş ve şiddetli öksürük olduğu yönünde. Geneli 38 üzeri ateşle başvuruyor. Ancak tabi ki bir hekim bilgisine sahip değilim bu konuda. 184'ü arayabilirsiniz siz de.
Teşekkür ederim bilgilendirme için:)Genel belirtiler yüksek ateş ve şiddetli öksürük olduğu yönünde. Geneli 38 üzeri ateşle başvuruyor. Ancak tabi ki bir hekim bilgisine sahip değilim bu konuda. 184'ü arayabilirsiniz siz de.