Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Bir paket patlamış misir, 1 paket çekirdek, iki paket çikolatalı lokum,3 adet soğuk kahve, bir pizza. Kac saat yeter bana:)

Yok şimdi tekrar dinledim Bakanı benim de yakından takip ettiğim bir hastaydı dedi.

Öyle vaka sayısı veya kaynak yuvarlanıp söylenmez ki. Burada iç siyasete etki edecek bir şey yapılmıyor sonuçta. Ya şeffaf olacaksın ya olmayacaksın.

Soylemi yapilmali peki? Ateslenen ve suphesi olan herkes evden kendini aldırmalı mı? Kendini 14 gun ya yasarim ya ölürüm karantinasinami almali ? Cok mutsuzum.Bu saatte mutfak dolaplarini temizledim ne var ne yok diye

Şuan hamileyim ve bebegimi Daha görmedim bile hastaneye gitmeye çok korkuyorum ne yapcm şimdi

Yıllardır diyabetin aşisi cikacak cocuklar kurtulacak seker hastaligindan diye ası bekledik ha cikti ha cikacak 10 sene dediler yillar geciyor cikmiyor istenince bir asi icin hizli calisma yapiliyormus en cok buna uzuluyorum.Cocuklari vurmayan bu hastalik ama ne cok hastalik vuruyor onlari

Özelden adresi alayım, kolonya, dezenfektan vb bulamazsam stoğunuza çökmeyi düşünüyorum:))))

Ay inşaallah salgın önlemi alacağım derken o kadar çok iş yapmaya fıtık olmaz
Ben de koli koli makarna vs alanlara gülüyordum, bugün kuzenle yazıştık, tüm ülkeye yetecek makarna stoku onun evinden çıktı iyi mi
Daha Corona vakalarını duyalı kaç gün oldu, dün bir bugün iki habire yiyormuşAç mı kalalım diyor

Öyle vaka sayısı veya kaynak yuvarlanıp söylenmez ki. Burada iç siyasete etki edecek bir şey yapılmıyor sonuçta. Ya şeffaf olacaksın ya olmayacaksın.
Şimdi bu konuşmaları kendi değil, basın ekibi hazırladığından ve ben de o ekipten biri olsam bu detayı belirtmezdim diyorum.
Kaynak söylenmeyen dün akşam var, belki hasta öyküsü söylenmemesinin tek nedeni çin bağlantısıdır çünkü dün hariç hepsinde söylendi.
Bu detay halkı daha panikletecek ve sonuç olarak bilgi konusunda hiçbir şey değiştirmeyecek olduğundan, söylenmeyebilir.
Ciddi diyorum, ben yazsaydım bülteni söylemezdim.
Toplum sağlığı için daha etik bana göre.

Annem senelerdir ameliyatlık fıtık hastası
Ya demeyin öyle, bende de 15 paket makarna vardır şuan ama inanın rutin bu.
Bugün bir mercimek çorbası yaptım yarım kilo mercimekten, babamın evine götürdüm bize böldüm derken sonuç bu yani

Soylemi yapilmali peki? Ateslenen ve suphesi olan herkes evden kendini aldırmalı mı? Kendini 14 gun ya yasarim ya ölürüm karantinasinami almali ? Cok mutsuzum.Bu saatte mutfak dolaplarini temizledim ne var ne yok diye

184ü arayın öyle bir durum olursa Allah korusun tabi ama. Onlar ne yapılması gerektiğini size söylüyorlar. Alınmanız için solunum sıkıntısı çekiyor olmanız lazım.

Bence bakanın yorgun gözleri sizin gözünüzü boyamış ama siyasete kaymasın konu.
İnsanlar her gün güncelleme beklerken samimiyetine inanmışken bilgi gizlenmesini doğru bulmuyorum. Zaten gizliyorlar da en azından başından beri gizlemiyorlar gibi yapılmasın. Hepsi yurtdışı kaynaklı densin geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…