- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 29
Onu hep yaparım zaten, ağzını falan silerim iyice
Bugün stok sayımı yaptım. İrili ufaklı 7 şişe votka, 3 şişe viski, 4 şişe şarap, 1 şişe jager, 2 şişe rakı, 1 şişe martini, birkaç likör, bira falan var. Evden çıkma yasağı gelirse beni bozmaz
Yok şimdi tekrar dinledim Bakanı benim de yakından takip ettiğim bir hastaydı dedi.Evet belkide gerçekten yeni tespit edildi, belki ciddi anlamda ağırlaşınca hastaneye başvurdu hasta. Sonuçta bakan ilk vakayı açıklamadan önce de ülkemizde halihazırda virüs olabilir henüz tespit etmedik demişti.
Öyle vaka sayısı veya kaynak yuvarlanıp söylenmez ki. Burada iç siyasete etki edecek bir şey yapılmıyor sonuçta. Ya şeffaf olacaksın ya olmayacaksın.Hastamdı derken, kendi hekim olduğundan corona mücadelesinden bahsediyor bakan kimliğini bırakıp.
Ben böyle anladım yani.
Siz bir vatandaşınızı ben hastamı kaybettim gözüyle değerlendiriyor.
Yani şöyle düşünüyorum, elimde atıyorum 30 vaka var ve sadece 1 i çin, diğerleri avrupa abd.
Bu 1’i illa belirtmeye gerek var mı?
Kaynağını bilmek halka bir fayda sağlar mı?
Sadece dış bağlantılı, ülke içinde birbirine aktarım söz konusu değil diye açıklanan bilgiler.
Ben basın danışmanı olsam 47 vakada 2 tane Çin olsa, o detaya girmem, tek tek saymam yani.
Yok şimdi tekrar dinledim Bakanı benim de yakından takip ettiğim bir hastaydı dedi.
Annem bızle gorusmuyorAnne baba ve kardeslerimle görüşüyorum
Vakaların hepsi 40 ustu denmişti.Yani yaşına tam hakim değiliz tabi de, genç yani 39 da 30lulara dahildir, ama 45 50 üstü değil
He ya, yazık değil mi bize, kaç kişiyiz beynimiz yandı bu saatte Çin midir Avrupa mıdır diye.Öyle vaka sayısı veya kaynak yuvarlanıp söylenmez ki. Burada iç siyasete etki edecek bir şey yapılmıyor sonuçta. Ya şeffaf olacaksın ya olmayacaksın.
Zihin jimnastiği yapıyoruz neysekiHe ya, yazık değil mi bize, kaç kişiyiz beynimiz yandı bu saatte Çin midir Avrupa mıdır diye.
Özelden adresi alayım, kolonya, dezenfektan vb bulamazsam stoğunuza çökmeyi düşünüyorum:))))Onu hep yaparım zaten, ağzını falan silerim iyice
Bugün stok sayımı yaptım. İrili ufaklı 7 şişe votka, 3 şişe viski, 4 şişe şarap, 1 şişe jager, 2 şişe rakı, 1 şişe martini, birkaç likör, bira falan var. Evden çıkma yasağı gelirse beni bozmaz
Ay inşaallah salgın önlemi alacağım derken o kadar çok iş yapmaya fıtık olmazBen de kendimden beklemezdim böyle performans, geçen yazdım aylık alışverişi sirkeli suyla silmem 1 saatten uzun sürdü anam ağladı
Bilemiyorum ya, malum benim önlemler çok işe yaramıyor(çocuk) bu sefer işi sağlama alıyor olabilirim
Ben gene iyiyim, annemlerle konuştum, ablamın yanında şuan.
Sabah akşam evi siliyormuş, günde 3 4 kez kapı kolu zil giriş vs dezenfekte ediyormuş.
Anne oturduğun evde neyi temizliyorsun sen misin virüs kaynağı dışarı çıktığınız yok yazık ya dedim, olur kızım her şey olur dedi bana
Kesinlikle oyle,bayerndeym bnde ve daha ne bekliyorlar dye düşünüyorum..Şuan Türkiye’de olmayı çok isterdim.
tedirginiz..
Dilerim çok güçlü bir şekilde atlatırız.
Şimdi bu konuşmaları kendi değil, basın ekibi hazırladığından ve ben de o ekipten biri olsam bu detayı belirtmezdim diyorum.Öyle vaka sayısı veya kaynak yuvarlanıp söylenmez ki. Burada iç siyasete etki edecek bir şey yapılmıyor sonuçta. Ya şeffaf olacaksın ya olmayacaksın.
Ben bakanın o sözünü kaçırdım herhalde can kulağıyla da dinlemiştim oysaki bu bilgiyi vereni söyleyemem ama italyadan gelmiş on gün önce türkiyeye ordan kaçmak için akrabalarının yanına sığınmış dedi söyleyen kişi
Annem senelerdir ameliyatlık fıtık hastasıÖzelden adresi alayım, kolonya, dezenfektan vb bulamazsam stoğunuza çökmeyi düşünüyorum:))))
Ay inşaallah salgın önlemi alacağım derken o kadar çok iş yapmaya fıtık olmaz
Ben de koli koli makarna vs alanlara gülüyordum, bugün kuzenle yazıştık, tüm ülkeye yetecek makarna stoku onun evinden çıktı iyi mi
Daha Corona vakalarını duyalı kaç gün oldu, dün bir bugün iki habire yiyormuşAç mı kalalım diyor
Soylemi yapilmali peki? Ateslenen ve suphesi olan herkes evden kendini aldırmalı mı? Kendini 14 gun ya yasarim ya ölürüm karantinasinami almali ? Cok mutsuzum.Bu saatte mutfak dolaplarini temizledim ne var ne yok diye
Bence bakanın yorgun gözleri sizin gözünüzü boyamışŞimdi bu konuşmaları kendi değil, basın ekibi hazırladığından ve ben de o ekipten biri olsam bu detayı belirtmezdim diyorum.
Kaynak söylenmeyen dün akşam var, belki hasta öyküsü söylenmemesinin tek nedeni çin bağlantısıdır çünkü dün hariç hepsinde söylendi.
Bu detay halkı daha panikletecek ve sonuç olarak bilgi konusunda hiçbir şey değiştirmeyecek olduğundan, söylenmeyebilir.
Ciddi diyorum, ben yazsaydım bülteni söylemezdim.
Toplum sağlığı için daha etik bana göre.