- 18 Ekim 2018
- 7.892
- 32.666
Yok yok iyi yapıyorsun. İyi düşünelim iyi olsun.İlk aklıma gelen bakıcı oldu, dün akşam yapılan açıklamayla bugün ölüm vakası olacağı da belliydi, bekledik.
Muhtemelen yarın da olacak maalesef kayıp, bir diğer ihtimal kalan vatandaşları getirme durumu aklıma geldi.
Geçtiğimiz 15 20 gün içinde uzakdoğudan gelen bir uçak söz konusu idi vs.
Off kafa bir milyon ama hala iyi düşünüyorum, öyle olmazsam kaygım artar.
Sana Athena'dan bir doz Her Şey Güzel Olacak yazıyorum, aç aç dinleAvrupa Yakasının bir bölümünde Tahsin rahatsızlandığı için bütün kötü şeyleri sümen altı ediyorlar, İffet sürekli ağlamaklı herşey çok güzel herşey çok iyi Tahsinciiiim diyor ya, ben de o hesap herşey çok güzel çok şeffaf Alicjacıım diyorum kendime sürekli
Kdkfk sarılma emojisinden ötürü dedim onu.Çin teması var dediydin:)
Sana Athena'dan bir doz Her Şey Güzel Olacak yazıyorum, aç aç dinle
+ virus savar tuzlu su :)Kdkfk sarılma emojisinden ötürü dedim onu.Şeyyap bak turşu suyu iç iyi geliyor.
Bunlardan birini illa yapacaksın yahu, insanızTamam diyorum ki pakete sabitleniyor, sonra paketten benim vücuduma nasıl bulaşıyor?
Ağız veya burunla değil mi? Paketi yalamadığım, pakete dokunduğum elimi ağzıma sokmadığım veya paketi koklamadığım, ne bileyim gözüme sokmadığım sürece nasıl bulaşacak?
Yapma nolur , standart bir avrupali her sabah ilk is dus alir
Ben otel isletiyorum arkadasim , sicak su bittiginde sabah tum avrupali musterilerim solugu resepsiyonda aliyor dus alamadik diye , turklerdense bugune kadar fark eden sadece bir musterim oldu
İnanmayin allah askina su avrupali pistir masalina , ortacagda kalmis o pislik
Onu demeyin aman gözünüzü seveyim, tuzlu su konusu hassas malum+ virus savar tuzlu su :)
Ben umutluyum, bunun bir süreç olduğunu kendime açıklayabildim.Avrupa Yakasının bir bölümünde Tahsin rahatsızlandığı için bütün kötü şeyleri sümen altı ediyorlar, İffet sürekli ağlamaklı herşey çok güzel herşey çok iyi Tahsinciiiim diyor ya, ben de o hesap herşey çok güzel çok şeffaf Alicjacıım diyorum kendime sürekli
Ben umutluyum, bunun bir süreç olduğunu kendime açıklayabildim.
Diyorum ya yakın zamanda evde beta vardı, çocuklar ve eşim.
Yaşayan bilir nasıl ağrılı ateşli rezalet illet ve bulaşıcı bir hastalık olduğunu.
Evde 3 kişi betayken ben kendimi koruyabildim yani
Ondan herkes dikkat ederse korunabileceğini biliyorum, öyle görüyorum.
Yok kuzum bu konuda anlaşamayacağız, ama sana söz, marketten aldığım bir paketi yalamaya karar verirsem önce silerimBunlardan birini illa yapacaksın yahu, insanız
Ortalama 1 saat içinde yüzümüze dokunma sayımız 50 den fazla, göz teması 8 falanmış.
velev ki yapmadın, ona dokunup ardından bir sakız aldın ve ambalajını açıp ağzına attın.
Ya da direkt elinle yiyeceğin bir şeye dokundun.
Bazı kaynaklarda virüsün uygun soğuk ortamda 9 gün gibi ütopik canlı kaldığı bilgileri var, doğruluğunu araştırmadım.
Yüzü gözüyle aşırı oynayan bir insan olarak, elimi değmemeyi ya da değeceğimi silmeyi yeğeledim.