Bebek İkinci El Türkiyede kımsede olmayan ınsanların ılgısını ceken sahane bısı./Satıldı...

kades

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
21
1
Herkes gelıp nerden aldınız dıye soracak :)) burdakı fıyatları buna benzer en ucuz olanları 1 700 mılyardan baslıyor quınylere benzıyor cok az kullanılmıs dedemızın tabırıyle mercedes :))
reflulu bebekler ıcın ayarlanabılır yukseklık yattıgı zaman kademesıyle bebegın rahatlıgını saglayan sıstem.. Foto yuksek geldı yuklenmıyor ıstıyene maıllerıne atabılırım fotoları ....500 tl dır travel sıstem tam takım....

Herkes gelıp nerden aldınız dıye soracak :)) burdakı fıyatları buna benzer en ucuz olanları 1 700 mılyardan baslıyor quınylere benzıyor cok az kullanılmıs dedemızın tabırıyle mercedes :))
reflulu bebekler ıcın ayarlanabılır yukseklık yattıgı zaman kademesıyle bebegın rahatlıgını saglayan sıstem.. Foto yuksek geldı yuklenmıyor ıstıyene maıllerıne atabılırım fotoları ....500 tl dır travel sıstem tam takım....

iyi akşamlar mrt3435@hotmail.com gönderirseniz sevinirim teşekürler

ozelden mesaj yazanlara ozelden yazamıyorum burdan yazayım dedıgınız maııllere foto attım geldımı deyın gayrı :))))

Ilgilenen arkadslara tesekkur edıyorum ozelden yazanlara cvb yazamaıyorum 100 tane msj yazmam lazımmıs .. Neyse araba satılmıstır .... Alan kısı guzel gunlerde kullansın...

X