Türkiye'de ensest gerçeği !

Akrabanda olsa mesafeli davranacaksın çocukları yatılı bir yerde bırakmayacaksın rahmetli babam tanğktığı ailede aynı bizim yaşlarda erkek çocukları olan varsa hemen görüşmeyi keserdi ki ben o zaman ortaokul son sınıfına giderken beni oğullarına isteyeceklerini söyleyince babam çıkdırmıştı hemende görüşmeyi kesti ,varlıklı aileydi, rahmetli babam kimseye güvenmezdi o olmadan bir akrabada yatılı kaldığımızı hatırlamıyorum çok titiz bir adamdı

Akrabanda olsa mesafeli davranacaksın çocukları yatılı bir yerde bırakmayacaksın rahmetli babam tanışdığı ailede aynı bizim yaşlarda erkek çocukları olan varsa hemen görüşmeyi keserdi ki ben o zaman ortaokul son sınıfına giderken beni oğullarına isteyeceklerini söyleyince babam çıkdırmıştı hemende görüşmeyi kesti ,varlıklı aileydi, rahmetli babam kimseye güvenmezdi o olmadan bir akrabada yatılı kaldığımızı hatırlamıyorum çok titiz bir adamdı

sadece 2 sınıfta dul halamda kalmıştım kadında zaten epey kötü davranmıştı kızına sürekli ayrıcalık tanırdı hastalandığımda dedem doktora götürdü , 1 sınıfta nenemin yanında oradada bakımsızlıktan hala ayaklarımdaki nasır (per perişandık) , geçmedi eşimin ayakları kadın ayağı gibi pürüzsüz

sadece 2 sınıfta dul halamda kalmıştım kadında zaten epey kötü davranmıştı kızına sürekli ayrıcalık tanırdı hastalandığımda dedem doktora götürdü , 1 sınıfta nenemin yanında oradada bakımsızlıktan hala ayaklarımdaki nasır (per perişandık) , geçmedi eşimin ayakları kadın ayağı gibi pürüzsüz

Bi solukta okudum, cok guzel yazmissin. Tespitlerin cok guzel. Bazen suclu gercekten kadindir. Kizina abisinin ihtiyacini evlenene kadar gidermesini soyleyen kadin, ogluna bakire kiz arar! Kadinlarimizin cehaletten kurtulmasi lazim.

Dünyada pek çok yerde ensest var.
Hatta şu bakıp da şok içinde kaldığımız dışında daha ne hikayeler var.
Biz sadece buz dağının görünen yüzünü biliyoruz.
Ensest hep vardı, pedofili hep vardı. Hep de var olacak. Sadece ona karşı dik durup savaşmayı dünyaca öğrenmemiz Lazım, bilinçlenmemiz lazım...

Evet o gece hiç uyumamıştım ben.Ne kadar çok üye varmış buna kurban giden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…