Turkiyede en iyi estetik cerrahlar kimler?

Nona1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
18
2
32
Merhaba .Turkiyeli degilim.Turkiyede BURUN ESTETİĞİ yaptırmayı düşünüyorum.En iyi turk doktorların İstanbulda çalıştığını duydum.Ameliyat tecrubesi olanlar,en iyi burun estetik doktorun kim olduğunu düşünüyorsunuz?ama lütfen reklam amaçlı yorumlar yazmayin..

Son düzenleme:
merhaba;
ben 10 yıl önce yaptırdım . doktor ismini hatırlamaıyorum ama sana tavsiyem
çok arkadaşım yaptırdı . herkes farkı yerlere yaptırsada revizyonu hepimiz yasadık .
sonrası fotoğraflara çok inanma öyle olmayabiliyor
kulak burun boğaz doktorlarına yaptırma
ismi ünlü olan doktorları çok çok iyi araştır
ve bence direkt doktorada muayeneye git doktorun samimiyeti çok önemli .

Bende revizyon deyil,ilk defe etdirecem emeliyyati .Ama Turkiyede yasamadigim icin orda oyle bir kac doktora gitme sansim da yok,her seyi internetden arasdirib,randevu alip öyle gidecem büyük ihtimal

revizyon olmasa bile bu operasyonun en kötü yanı %80 yaptıranların revizyon yaptırmak zorunda kalması biz yandık sen yanma iyi arastır

Peki mesela siz revizyon icin hangi doktoru dusunuyorsunuz?ya da "keske bu doktora gitseydim" dediyiniz bir doktor varmi?? Bana kesin bi kac isim lazim ki,arastirayim

Peki mesela siz revizyon icin hangi doktoru dusunuyorsunuz?ya da "keske bu doktora gitseydim" dediyiniz bir doktor varmi?? Bana kesin bi kac isim lazim ki,arastirayim
Bende yurtdisinda yasiyorum canim 3 doktorla görüsdüm türkiyede iyice arasdirdim hastalarini takip ettim resimlerine baktim vs.sonunda Muhammet Dilber e ameliyat oldum iyikide ona olmusum bu zamana kadar hic pisman olmadim sükür :) doktorumu tavsiye ederim

Sizi tebrik ederim o zaman başarılı ameliyatimizdan dolayi peki eger mumkunse bana ameliyat öncesi&sonrası fotolarınızdan gondere bilirmisiniz?ya da sadece ameliyat sonrası bir de ameliyat fiyatı kac?

Sizi tebrik ederim o zaman başarılı ameliyatimizdan dolayi peki eger mumkunse bana ameliyat öncesi&sonrası fotolarınızdan gondere bilirmisiniz?ya da sadece ameliyat sonrası bir de ameliyat fiyatı kac?
Albümüm var orada bakabilirsin canim ameliyati ücreti 7500 galiba simdi biraz yükselmis

Ben bir ay evvel Dr. Serdar Eren'e burun estetiği ameliyatı oldum. Şu an itibariyle memnunum. Acıbadem Maslak'ta kendi kliniği var. Web sitesinden de estetiğe bakış açısını okumanızı tavsiye ederim. Ameliyat sürecimi öğrenmek isterseniz detaylı yazabilirim size.

Tamam,facebook adresini bulup yaptigi ameliyat resimlerini bulamadim,amma o doktoru da aklimda tutacam)size de gecmis olsun

Burun Estetigi dersek Abdulkadir Goksel en iyisidir. Onunla tanismadan once birkac doktorla yazismam ve gorusmem oldu, ama iste bu demedim hic.Sonra kadinlar kulubunde Dr. Goksel in ismine rastladim, kendisi ile tanistiktan sonra neden digerlerine isinamadigimi anladim. Enerjisi inanilmaz, cok pozitif ve bu isi sirf para kazanmak icin yapmadigi cok belli. Yaptigi burunlar inanilmaz dogal. Bazi doktorlar gibi ayni burun seklini copy-paste seklinde yapistirmiyor surata. Sabirla butun sorularimi cevapladi hep ( sabirla diyorum cunku ameliyatimdan 3 ay gecti hala her muayeneye soru listem hazir gidiyorum haha) Hayatimda hic ameliyat olmamistim, insan ya uyanmazsam diye bile dusunuyor ama doktoruma guvendim, gozlerim sulu sulu aglamakli girdim ameliyata ama korkudan degil Neyse ameliyat sonrasi 1 hafta 10 gun de hooop diye gecti, suan iyi ki doktorumu tanimisim, iyi ki de yaptirmisim o burnu diyorum. Tam iyilesme zaman aliyor, ozellikle benim gibi kalin bir deriye sahipseniz. Ama ben simdi bile cok mutluyum. Doktor secimi cok onemli, iyi dusunmeli ve icinize en cok sinen i secmeli.

Ben de baktim A.Gokselin yaptigi ameliyatlara,gercekten cok guzelmis.Cok tesekkur edirem önerin için Enerjisini resimlerden bile aldim ))Siz 10 gun once mi oldunuz yani?profildeki resmminuz ameliyatdan ne kadar sure sonra cekilmis?))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…