• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyede a-dan z-ye memnun kaldığınız otel+restaurant...vb gibi yerler

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar burada Türkiyenın doğusundan - batısına kuzeyınden güneyine kadar neresi olursa olsun memnun kaldığınız gidip gördüğünüz yerler oteller + parklar + restaurant kısacası gezmelik görmelik herşeyiyle bilgileri toparlayalım diye düşündüm umarım işe yarar :34:

güzel bir konu olmuş. umarım ilgi görür.

ben çok gezdim ama benim aklımda en çok kalan yer amasra oldu.orada yediğim balık salata , oranın büyülü havası çok etkilemişti beni

çeşme-pırıl otel odaları bulmakta biraz zorlanıyorsun ama genel anlamda tavsiye ederim ayrıca çeşme-altınyunus otelde ortalamanın üstünde

şu anki projem sebebiyle türkiye yi gezdiğim için çok otel gördüm iyi- kötü -orta .... en güzeli anemondu... aydın izmir vb şehirlerde şubeleri var. mükemmel bir otel. türkiyenin saygın otellerinden olacağını düşünüyorum hatta şimdiden öyle belki de... şu an aklıma gelen bir başka otel kayseri de selçuk otel. orası da gayet nezih bir yer.

canım mersin-erdemlide sebaste hotel var çok beğenmiştim erkek arkadaşımla gitmiştik başbaşa belkide ondan o kadar güzel gelmişti bana:1:

kesinliklee tek kelimeyle RIXOS ( bodrum) . balayimizi burada yaptik ve omrum boyunca unutamayacagimiz cennet gibi bi yer. hemde acik bufesii mukemmel.

Back