Türkiye Yasta ....

Yer altından çıkmış adam diyor ki "madendekilerin hepsi ölüydü, yüzlerine gaz maskesi takıldı, üstlerine battaniye örtüldü, sağmış ve kurtarılmış gibi dışarı çıkarıldı..Ama hepsi ölüydü..Sağ insan yoktu"

Çıkarılmayan yüzlerce insanı madene gömüyorlar..Çok acı..Neyin örtbasıdır bu

kurtarılma süreçlerinde yaşadıklarına kanıt var mıydı peki

yoksa bir umut diye mi çalışmalar sürüyordu.

Vardı o kaçış odalarında telefonlar da oluyor . Bildiğime göre iletişim kurmak için cihazlarda sarkıtıldı ve görüntülerini çekmişlerdi.

Son düzenleme:

Ben hiç şaşırmadım,hiç....

Daha önce CO'den zehirlenmiştim, kanımdaki oranı 12 gibi bir şeydi ama acısı muazzamdı. Madende ölçülen 502 çıkmış düşünemiyorum nasıl öldüklerini.

İşçi simsiyah çıkıyor ağzı yüzü gözü kıyafetleri elleri kolları ama maske bembeyaz...Çok bariz değilmiydi zaten

Doğru canım sosyal medyadan duydum bende mahsur kalmışlar öğretmen evinde.

Son düzenleme:
Asıl soru şu bence Angry ; neyi saklamak istiyoruz ? Yabancı uzmanlar gelir ve maden ocağını görürlerse dış basında yayınlanacak ve yazılacak açıklamalardan korkuluyor bence.

Bence de cünku 1925 yilinda dahi yurt dişindaki madenlerin görüntüsü lnu verdiler ben sasirdim maden mi orasi diye bin kat daha iyi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

287 yalan vardiyada 700 küsür insan vardı 500 kişiyi mi kurtardın, yalan hepsi öldü dedi işçinin biri. Bizi kandırıp ölülere battaniye örttürdüler, maske taktırdılar da dedi.

Asıl soru şu bence Angry ; neyi saklamak istiyoruz ? Yabancı uzmanlar gelir ve maden ocağını görürlerse dış basında yayınlanacak ve yazılacak açıklamalardan korkuluyor bence.

Aynen!!!
Belli bir sayi ileri surduler, simdi geri kalanlara ne olacagi mechul, dusunmek, dillendirmek bile istemiyorum...
Ne delil varsa ucup gidecek...

"Maden işçisi kardeşlerimizin soyunma odaları ve banyoları.Siz düşünün gerisini." olarak paylaşmış Banu Avar

Son düzenleme:
Latin Amerika ülkelerinden Bolivya, Küba ve Venezuela'da maden işçileri, Soma'da yaşanan ve 250'nin üstünde emekçinin yaşamını yitirdiği faciadan dolayı 1 günlük iş bırakma ve 3 günlük yas kararı aldılar.

Yapılan açıklamada, “Küba, Bolivya ve Venezuela'da maden işçileri, Soma katliamından dolayı 1 günlük iş bırakma ve 3 günlük YAS kararı aldılar” ifadeleri kullanıldı.

TÜRKİYE EN SON DENKTAŞ'IN ÖLÜMÜNDE YAS İLAN ETMİŞTİ

Türkiye'de de dün Başbakanlıktan yapılan açıklamayla 3 günlük yas ilan edildi. Türkiye daha önce, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın ölümünde ulusal yas ilan etmişti. Ocak 2012'de, Başbakanlık tarafından yapılan açıklamada "14 Ocak 2012'den, Rauf Denktaş'ın naaşının toprağa verileceği tarihe kadar ulusal yas ilan edildiği" açıklanmıştı.
Ulusal yas kapsamında, tüm yurtta ve dış temsilciliklerde bayraklar yarıya indirilmişti.

http://www.ensonhaber.com/kuba-bolivya-ve-venezuelada-soma-icin-yas-ilani-2014-05-15.html

Hani dinsiz, komüniiiiissst küba ve tü ka ka sosyalist venezuela...

Pakistan ve arnavutluk dışında müslüman ülkelerden ses seda duyan oldu mu?

Maskenin hortumu oksijen tupune bagli degil, bu kanitlardan sadece biri...
Olenlere mi, ailelere mi, zerre kadar saygi duyulmadan yapilan bu dalaverelere mi uzulelelim...

Onlarin hepsi cikar soz konusu oldugu zaman musluman kardes, tipki bizim gibi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…