Bir taneyi de göstermelik yaptılar herhalde, gidememişler bile. Cesaret edemedik diyordu adam.
Ben de bu yardım olayına takıldım, o kadar ülkeden yardıma hazırız mesajı geldi neden hiç birine tenezzül edilmedi? En yüksek teknoloji imkan kimdeyse gelsinler yardım etsinler fena mı olur?
Ben de bu yardım olayına takıldım, o kadar ülkeden yardıma hazırız mesajı geldi neden hiç birine tenezzül edilmedi? En yüksek teknoloji imkan kimdeyse gelsinler yardım etsinler fena mı olur?
kurtarılma süreçlerinde yaşadıklarına kanıt var mıydı peki
yoksa bir umut diye mi çalışmalar sürüyordu.
Bende anlamıyorum canım bunu neyi göstermeye çalışıyoruz?
Bizim işçi ve işveren mevzuatında neler zorunlu ki zaten ?
Her şeyi paradan kıs köle gibi çalıştır tamam.
Niye kabul edelim ki ? O kadar iyiyiz ki,3 günde çıkardık işte.
benım anladığımda bir tane yaşam odası varmış oraya ulaşılamamış sanırım gece cnn de adam grafik cizerek göstermişti ama bunlar hesaplanarak yeterli sayıda yaşam odası konulmalıydı başka bir yerdede işçilerin kendılerının oluşturduğu cepler varmış buralara sığınabılenler kurtulmuş ama ordaki havada bu kadar saatm yetermi düşündürücü......
yani oraya gidinceye kadar zaten bütün dumanı içine çekerdi
aslında sanırım bilgili olanlar kurtuldu kurtulanlardan birisi gazı farkedınce yere yattım çünkü karbonmonoksit havadan giden bi gazdır dedi
aynen öyle güya iş güvenliği ve sağlığı diye bi meslek getirdiler ancak eğitimler o kadar sıradan ve sınavlar o kadar zorki sırf bu yüzden sertifika almaktan vazgeçtim eminim oranında isg sorumlusu vardı şimdi hani nerde?
1-2 yere örnek diye yapıyorlar işte gerisi umurlarında mı
bu arada sene kaçta oldu şile?
ve neden 69 gün sonra?
işte o odadaki havada bir yere kadarO odalar ne yazik ki bizim.düşündüğümüz gibi degil ....
İçeriden kurtulan bir calisan anlatıyordu bir sure sonra o odalarda havasiz kaldiklarini hava için kapiyi actiklarinda da metan gazi geldiğini söylemişti...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karbonmonoksit (CO), renksiz, kokusuz, tatsız (yani varlığı hissetmesi zor), havadan hafif ve çok düşük yoğunluklarda bile zehirleyici bir gazdır.aksine havadan hafiftiraksine karbonmonoksit daha ağırdır ve yerdedir!! yere yakın olan daha çabuk zehirlenir!!hiç bir eğitimleri yok bu insanların
Şimdi önüne gelen isg sertifikası alıyor zaten. Bu işi adabıyla yapan yok gerçi bu ülkede zor da olur.
Şimdi düşün sen isg sorumlususun her şey adabına uygun olsun istiyorsun işverenle tartışıyorsun falan sonra ne oldu hop kapı dışarı. Nereye şikayet edeceksin ? Etsen sonuç kimin lehine sonuçlanacak ?
Bu yüzden çoğu kişi susuyor öyle havaya konuşuyor benim isg sertifikam var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?