Türkiye Yasta ....

kesinlikle ölü sayısı çok fazla düşünün 1000 kişi dendi çalışan sayısı ki bu kayıtsız işçiler hariç,daha kurtulan işçi sayısı 100e bile ulaşmadı,sayı felaket malesef

Bilemiyorum Nevreste, hatta 1000 kisiye kadar deniyor

Allah ailelerine sabır versin çok zor bir durum
En azından bir mezarları olsaydı

bende bugün haberlerde izlediğim daha önce şilede madenciler yaşam odalarına sığınmış ve 65 gün sonra kurtarılmışlar
yani yaşam odası olsaydı kurtulma şansları daha çok olacaktı.

bir de zonguldaktaki maden de yaşam odası varmış.

halkı ne zaman adam yerine koyacaklar acaba...
chpli değilim ayrıca belirtmek isterim çünki onlarda halka halk gibi davranmıyor
chp bu yüzden hep kaybediyor

69 gun sonra kurtarildilar evet, yasam odalarinda kalarak ve 69 gunun sonunda kameralar bolge yerinde tek tek alkislarla cikarildilar, bize nasip olmadi, daha fazla kar icin insanlari bile bile olume attilar!!!

CNN Türk'te muhabir öyle güzel konuştu ki . Başbakan madenciliğin fıtratında ölmek var diyor ama siyasetin fıtratında da eleştirilmek var. Neden yükselek seslere, eleştirilere bukadar sert karşılık veriyor, neden kabul etmiyor dedi. İnşallah işinden olmaz.

69 gun sonra kurtarildilar evet, yasam odalarinda kalarak ve 69 gunun sonunda kameralar bolge yerinde tek tek alkislarla cikarildilar, bize nasip olmadi, daha fazla kar icin insanlari bile bile olume attilar!!!

1-2 yere örnek diye yapıyorlar işte gerisi umurlarında mı

bu arada sene kaçta oldu şile?
ve neden 69 gün sonra?

kesinlikle yaşam odaları olsaydı bugun belkıde hepsi sağsalim çıkacaklardı ordan sırf zorunlu değil diye sırf maddiyatttan kaçmak için koymazsan böyle olur burda gene üstü örtülücek ama bakalım öteki tarafta nasıl vericekler bunun hesabını.....

Gündüz tvde izliyordum şu hava borusundan nefes alarak kurtulan işçi konuşuyordu, yaşam odası yok muydu dedi spiker, vardı ama yangın o tarafta çıktığı duman oradan geldiği için gidemedik dedi. Başka bir şeyden mi bahsediyordu acaba? Gerçi 1 tane oda kime yetecek.

nasıl zorunlu olmaz ya
ilk başka bunu anlayamıyorum ben
nasıl bu kadar hayati birşey zorunlu olmaz

1-2 yere örnek diye yapıyorlar işte gerisi umurlarında mı

bu arada sene kaçta oldu şile?
ve neden 69 gün sonra?

2010 da oldu madencilere zarar gelmesin diye büyük bir titizlikle çalıştılar o yüzden uzun sürdü. Nasa ile ortak çalışıp bir kapsül hazırlayıp onunla çıkardılar işçileri.

Son düzenleme:

benım anladığımda bir tane yaşam odası varmış oraya ulaşılamamış sanırım gece cnn de adam grafik cizerek göstermişti ama bunlar hesaplanarak yeterli sayıda yaşam odası konulmalıydı başka bir yerdede işçilerin kendılerının oluşturduğu cepler varmış buralara sığınabılenler kurtulmuş ama ordaki havada bu kadar saatm yetermi düşündürücü......

Bir taneyi de göstermelik yaptılar herhalde, gidememişler bile. Cesaret edemedik diyordu adam.

Bizim işçi ve işveren mevzuatında neler zorunlu ki zaten ?
Her şeyi paradan kıs köle gibi çalıştır tamam.

Bizde ki odalar yeterli değil Şili de ki gibi tam donanımlı kaçış odaları değilmiş o bahsettikleri.

2010 da oldu madencilere zarar gelmesin diye büyük bir titizlikle çalıştılar o yüzden uzun sürdü. Nasa ile ortak çalışıp bir kapsül hazırlayıp onunla çıkardılar işçileri.

Ben de bu yardım olayına takıldım, o kadar ülkeden yardıma hazırız mesajı geldi neden hiç birine tenezzül edilmedi? En yüksek teknoloji imkan kimdeyse gelsinler yardım etsinler fena mı olur?

kurtarılma süreçlerinde yaşadıklarına kanıt var mıydı peki

yoksa bir umut diye mi çalışmalar sürüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…