Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Ee ben facede twitterda bi ton boyle paylasim gordum. Sikayet edebiliyo muyum bi yere

Ya ama nasıl izin veriliyor telefona, ben telefon uyarısını unutmuştum, giderken aldım yanıma, sonra sandıktaki görevliler kibarca eğer Yanınızda telefon varsa bırakır mısınız dediler, çantamdaydı, çantayı komple bırakıp girdim kabine.
Vatandaşların yaptığı da ayıp ama

Neyin şovu bu

hem paylaşmış he de altına da aslanım koçum yorumlarını almış

Eğitim sebebiyle Kıbrıs'tayım. Yurt dışı seçmen kütüğü kaydı için geç kaldım malesef, tarihleri karıştırmışım. Oy kullanamayacağım. Sorumsuzluk işte.

Umarım Türkiye için hayırlısı olur. Yeterince çıkmazda zaten şu an. Dünyanın bir tarafında uzay ve hava hukuku tartışılırken aynı zaman diliminde Türkiye'de mini eteğin tartışma konusu olması gerçekten çok üzücü. Herkes düz ilerlerken biz geri geri taş devrine kadar gideceğiz yakında.

Hadi bu sefer şaşıralım. Bir umut olsun geleceğe dair. Yolsuzluklar, ayakkabı kutularına sığdırılan hırsızlıklar, Kürtlere/alevilere/ateistlere vs. azınlık gruplara yapılan eziyetler, katliamlar, pisi pisine ölen işçiler, polis şiddeti ve polisin kıydığı canlar bugün son bulsun.

yarım saat civarı kaldı sandıkların kapanmasına, tv de en alt yayınlanmaya başlama saati olarak 18:20 dediler en üst 21:30 muş

hem paylaşmış he de altına da aslanım koçum yorumlarını almış
La havle vela kuvvete, ne insanlar var, kime veriyorsan ver oyunu ama bunu reklam etmenin manası ne, daha mı vatandaş olunuyor anlamadım ki, boncuk mu veriyorlar böyle yapınca, bu kişiler tespit edilebilir, vardır mutlaka şikayet etmenin bir yolu, oyları Geçersiz sayılmalı.

Biz niye yapmadık böyle, telefonunuz varsa bırakın dediklerinde yok diyebilirdim ki telefonum çevrimdışı konumdaydı, çalamazdı,anlamazlardı o yüzden ve ayrıca benim telefonumun foto Çekme özelliği bile yok, en basit telefonlardan, sadece arama yapar, mesaj çeker, nete giremez, foto çekemez, öyle olmasına rağmen sorgusuz sualsiz çantamla beraber bıraktım.

Valla benim bavul gibi çantamı bile çıkarttırdılar değil telefon nasıl çekmişler ki

Valla benim bavul gibi çantamı bile çıkarttırdılar değil telefon nasıl çekmişler ki
Şaşırmıyorum çekmelerine, artık herseye alıştı bu bünye ama kınıyorum şahsen, artık sandıklara parti gözetmenleri, görevlileri dışında birde herkesin üstünü aramak için polis mi tahsis edilmeli?
Bu mudur yani? Herşeyin suyunu çıkarmaya bayılıyorlar, beni telefon konusunda bigilendirdiklerinde, kızımda yanımdaydı, Görevliler bana der demez o bile cebinden telefonu çıkarıp Görevlilerin masasına koymuş, biz böyleyiz ama işte herkes değil maalesef.

Ben de oyumu kullandım yarım saat kadar önce. Kabine çantamla girdim. Telefonum da yanımda ve açıktı. Ama uyarmadı hiç kimse.. Zaten ben o koskocaman kağıdı düzgün katlayacağım diye panik oluyorum. Hangi ara fotoğraf çekebiliyorlar ya da video kaydı alabiliyorlar hayret yani :)
Ayrıca arkadaşlar, çok saçma bir soru olabilir ama, şu "evet" mührünü ters basmışım. o kadar dikkat ettim yine de ters oldu boşa gitmez inşallah. ?

yok canım gitmez, o kadar detaya takarlarsa geçerli oy çıkmaz yaw

yok canım gitmez, o kadar detaya takarlarsa geçerli oy çıkmaz yaw

Arıza çıkarmaya yer arıyorlar diye şeettim Sandık görevlilerine soracaktım, dedim şimdi rezil olmayayım dalga geçmesinler benimle, boynum bükük, tedirgin ve huysuz bir şekilde geldim evime

Ben çok heycanlıyım, yasak kalkana kadar uyurum diye geç yattım annem sağolsun sabahın köründe uyandırdı. Saatler nasıl geçecek şimdi.

bende öyle yaptım munecim hemen verdim çantamı,net falan yok bende,aman sokakta bari net olmasın:)ama insanlarımız maalesef herşeyin inanılmaz bir şekilde fotorafını çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…