tanmam. hadi çıktım bensonucu yaz sonra
bnde bndemühür bulaşmasın diye üfleyip, mühür dışta kalacak şekilde katladım bir de
Oyun saglam yerdeben feci yaladım içerde. 2 kere. üstünede 2 yumruk attımki iyice yapışsın diye. zavallı zarfın benden çektiği
o gözler sanamı ait avatardakiHayırlısı olsun ..
Benim gözlerim daha güzel bir kereo gözler sanamı ait avatardaki
ben feci yaladım içerde. 2 kere. üstünede 2 yumruk attımki iyice yapışsın diye. zavallı zarfın benden çektiği
Ayyben yalamadımmm, nolcak şimdiii(((
mühür bulaşmasın diye üfleyip, mühür dışta kalacak şekilde katladım bir de
bence avatarada koyabilirsin,maaşallahın varBenim gözlerim daha güzel bir keresana gözlerimi atayım da beni de oyla
sana iki tanee zarf vereceğim..
bir tanesine hangimizin gözü güzel , bu sorunun cevabını yaz
diğerine de beni ne kadar çok sevdiğini yaz
bekle beni dostum , geliyorum özelee
hayrırlısı olsun munecim
Siz beni güldürdünüz Allah'ta hepinizi güldürsün inşaallah âmin.
Düşündüm taşındım, bende oyumu verdim geldim, hayırlı uğurlu olsun, zarfı kapatmak için ben şey ettim, bizi ikaz etmediler hiç, herkes sabahtan oy kullanmış sanırım, bizim sandık gayet sakindi.
Hiç beklemeden rahatça oyumu verip imzamı atıp çıktım
iyice yalayaydınBen yaladım zarfı valla inşallah açarken falan yırtmazlar pusulamı yav. Dışarıda bekleyenlerden biri ' abla sapsarı olmuşsun iyi misin ' dedi, artık nasıl bi stres yaptıysam yüzüme yansımış,yarım saat sonra da sayımı izlemeye gideceğim, vay arkadaş oy mu verek oyumuzun peşine mi düşek napalım bizimki de böyle bir ülke el mecbur peşindeyiz oyumuzun.
Inşallah, Hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun.hayrırlısı olsun munecim
Abla oy kullanmicam diyodun diye hatirliyorum. Dusunup tasinip bi partide karar kilmissin. Cok sevindim :)Inşallah, Hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun.
Yaladım sağlam oldu :) zarfı kapatırken de dilek tutttum vallaiyice yalayaydın
Kullanmayacaktım, en son Turgut Özal'a oy vermiştim.Abla oy kullanmicam diyodun diye hatirliyorum. Dusunup tasinip bi partide karar kilmissin. Cok sevindim :)
hayırlısı olsun canımYaladım sağlam oldu :) zarfı kapatırken de dilek tutttum valla