Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

en azından bu seçim kınalı kuzulara dönmedik
ben de giderken düşünüyordum ojenin üstüne damlattırayım bari diye

Yahu arkadaş, yaladık da o zarfın tadı ağzımda kaldı. Yalarım, ıstırırım ama Erdoğan'ı değil tabi.

Ben 12 gibi gittim burada yanyana birkaç okul var herkes yollarda belli oy kullanmaya gidiyorlar. Ben sıra beklemedim ama imza attığım sayfa hemen hemen doluydu, zaten sandık da doluydu. Millet erkenden gitmiş kullanmış.
Telefon olayını ben de duymuştum da aman kpss mi bu diyip aldım yanıma. Oradan çıkıp başka yere gidecektim çünkü. Ama sınıfın kapısında da uyarıyı görünce koydum masaya.
Ben pek yalamazdım bu sefer dayanamadım ben de yaladım hatta ıstırmamak için kendimi zor tuttum. Aman işleri ne açsınlar. Zaten yerel seçim gibi değil ki tek zarf açacaklar.

Bu seçim insanların yüzünde müthiş bir umutsuzluk gördüm ben.
Neden bilmiyorum... Çok sakindi ortalık.
O kadar çok oy kullanamayan insan da var ki...
Üstüne de, geçen Gün televizyonda izlediğim ölmüş insanlar üzerine düzenlenen oy pusulaları Görüntüsü geldi gözümün önüne...
Umarım bu yaşananlar istisnadır. Inşallah güzel Şeyler olacak... Merakla bekliyorum.

saat 6 gibi ysk izin verir diye tahmin ediyorum 2 saat kaldı bişey kalmadı bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…