Evet gördüm de yasak değilmi acaba?Seçim yasakları bu haberler için geçerli değilmiki?Kk ya koymayı düşündüm haber olarak ama yasak diye koymadım,kk nın başı belaya girmesin de,onların sorunu girerse bu haberlerden dolayı sorun çıkarsasosyal medyada tutanaklar yayınlanmaya başladı
Evet gördüm de yasak değilmi acaba?Seçim yasakları bu haberler için geçerli değilmiki?Kk ya koymayı düşündüm haber olarak ama yasak diye koymadım,kk nın başı belaya girmesin de,onların sorunu girerse bu haberlerden dolayı sorun çıkarsa
Tatilimi yarıda kedip yollara düştüm. 3 saat sonra oyumu kullanmış olacağım inşallah :)
Ben telefonu evde birakmistim. Uyari gelmisti sabah twitterda denk geldim. Kullandigi oyun fotografini cekenlerden tespit edilip oyu iptal edilen olmus.zaten görevlilerin cep telefonu sokturmaması lazım bizim telefonları aldılar, ya millet gizlice çekiyor herhalde
Bana imza attigim kagidi gostermediler. Ismim ust taraflardaydi imzami attim, gerisini dosya gibi bi seyle kapatti.
benim oy kullandigim okulda kalabalikti.
Ben telefonu evde birakmistim. Uyari gelmisti sabah twitterda denk geldim. Kullandigi oyun fotografini cekenlerden tespit edilip oyu iptal edilen olmus.
Zaten niye fotograf cekilir anlamiyorum. Isi gucu şov milletin.
Evet herkes diyor ya bi tek benim imzam vardi falan diye. Ben goremedim kagidin tamamini. Adim ustteydi imzaladim. Listenin alt kismini kapatmisti gorevli. Belki olmasi gerekendir bilemiyorum.nasıl yani, diğer imzalarımı göremedin anlamadım
Evet herkes diyor ya bi tek benim imzam vardi falan diye. Ben goremedim kagidin tamamini. Adim ustteydi imzaladim. Listenin alt kismini kapatmisti gorevli. Belki olmasi gerekendir bilemiyorum.
bizde kapatmadı ama listede imzalar doluydu 12 sularında saınırmEvet herkes diyor ya bi tek benim imzam vardi falan diye. Ben goremedim kagidin tamamini. Adim ustteydi imzaladim. Listenin alt kismini kapatmisti gorevli. Belki olmasi gerekendir bilemiyorum.
Bi de ben yalayarak kapatmadim zarfi. Annem yalayarak yapistirdi. Ay bi de acmakla ugrascaz onlari yapmayin oyle diye cirladilar.anladım canım bizimde sayfada sadece bizim imza vardı, sandıkta şeffaftı ve 10 zarf anca vardı
Bi de ben yalayarak kapatmadim zarfi. Annem yalayarak yapistirdi. Ay bi de acmakla ugrascaz onlari yapmayin oyle diye cirladilar.