Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

oy vermeyen arkadaşlar elini çabuk tutsun bence yağmur bastırcakmış

yanlız bu küçük başlıkta bile 2 tane oy veremiyoruz diyen çıktı bu durum biraz korkutucu, zaten saatler kısıtlı ve kimbilir ne kadar insan daha oy kullanamıcak

yanlız bu küçük başlıkta bile 2 tane oy veremiyoruz diyen çıktı bu durum biraz korkutucu, zaten saatler kısıtlı ve kimbilir ne kadar insan daha oy kullanamıcak
2 oy mu bir oy vericez zaten

2 oy mu bir oy vericez zaten

yok canım axelia oy veremiyorum dedi ya, bilgeceninde ailesine aynı sorun varmış, iki kişi bu sorundan bahsetti demek istedim yani
sadece burada iki kişi bu sorundan yakınıyorsa türkiye çapında oy veremeyecek olan oldukça çok olmalı
bakalım belki haberlerde çıkar detaylar

ah evet anladım,neden böyle bir sorun varki kaçıncı yüzyıldayız saçmalık

Ben de kullandım oyumu. Kimse yoktu, nerede bu insanlar anlayamıyorum neden oy kullanmaya gitmiyorlar. Oy kullanmadan çıkanların konuşmalarını duyunca zaten kanım çekildi. Hakkımızda hayırlısı olsun..

sorun neymiş abla?
canım hoşgeldin,arkadaşlardan bazılarının ailelerinde oy kullanamayacaklar var,nedenini bilmiyorum,nüfus müdürlüğü ile ilgili bir sorun sanırım çok garip

canım hoşgeldin,arkadaşlardan bazılarının ailelerinde oy kullanamayacaklar var,nedenini bilmiyorum,nüfus müdürlüğü ile ilgili bir sorun sanırım çok garip

olur mu ya seçmen kağıdı haftalar önce geliyor en azından 1 hafta kala sorunu halletmesi gerek vatandaşın da duyarlı olup...(eğer sorun buysa yani)

edit: hoşbuldum :)

Ben de kullandım oyumu. Kimse yoktu, nerede bu insanlar anlayamıyorum neden oy kullanmaya gitmiyorlar. Oy kullanmadan çıkanların konuşmalarını duyunca zaten kanım çekildi. Hakkımızda hayırlısı olsun..

ne konuşuyorlardı canım, parti adı vermeden söylersen

ben de demin annemlerle konuştum onlar yeni oy vermişler ve yine kimse yokmuş, güya en yüksek katılım bu seçimde olcaktı

ne konuşuyorlardı canım, parti adı vermeden söylersen
Partilerle ilgili değildi zaten canım ama o kadar bilinçsizlerdi ki.. Biri benim eşim illa bu partiye kullanacaksın dedi bende mecbur kullandım aslında ben başka partiyi destekliyorum ama eşim ne derse o dedi.. Diğeri de aman canım boşver ben yıllardır böyleyim diyor.. Benim yaşımdaki gençler arkadaşlarıyla gelmişler hak geçmesin iki üç tane evet kullandım hahaha diye gülüşüyorlar.. Bu nasıl bir cahillik aklım almıyor benim..

ben de demin annemlerle konuştum onlar yeni oy vermişler ve yine kimse yokmuş, güya en yüksek katılım bu seçimde olcaktı
Okul evin dibinde baktım şimdi geçen seçimle karşılaştırıyorum da hiç kimse yok ya hu...
Bende kalabalık olur dedim bu saatlere bıraktım kullanmayı... Bi yarım saat sonra gideyim en iyisi.

malesef evlilerde durum çoğunlukla bu bizim memlekette, koca ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…