Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

biz oy attığımız sandık üzerine eşimle iddiaya girdik, en çok onu merak ediyoum şuan

kendi sandığımızdan ne çıktı bakabilecekmişiz sanırım netten
nesine girdiniz sorması ayıp

bizde kızım, 2 oğlum, eşim ve ben gittik. ben ve eşim içeriye girdik. oğlum ve kızım dışarıda tdurup küçük kardeşleriyle oynadılar yoksa ben hayatta onu içeride tutamazdım. gerçi dışarıdan eve zor soktum. tam 45 dakika ağladı oda ayrı bir konu.

Gittim, nüfus müdürlüğünde problem yok, internette arasştırdım bir çok insan aynı durumda olduğunu belirtmiş. ama çözemeyenler çoğunlukta buna bende dahil.

Evet, esim kaynanam kaynim kayinpederim hepsinin de oyu kayip.. Neden boyle bir sey oldu hala anlamiyoruz.

sırf seçim için tatilimi yarıda bıraktım oyumu kullandım şimdide heyecanla sonuçları bekliyorum bakalım Allah utandırmasın.

Tek tek basiyorum muhru hepsine ama ilk defa baska bir partiye de verebilirim. Dusunmekteyim. Oy kullanmaya gidince belli olacak neyse ben cikayim artik. Hadi selametle

aaa ilginç valla ben senin hep akp ye oy vereceğini düşünüyordum, şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…