- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
gidecekmisin italyaya okumak içinmiBen heyecanli degilim nedense ya
Artik cok da tinmiyorum sanirim. Izmirden CHP cikacak orasi kesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidecekmisin italyaya okumak içinmiBen heyecanli degilim nedense ya
Artik cok da tinmiyorum sanirim. Izmirden CHP cikacak orasi kesin :)
nesine girdiniz sorması ayıpbiz oy attığımız sandık üzerine eşimle iddiaya girdik, en çok onu merak ediyoum şuan
kendi sandığımızdan ne çıktı bakabilecekmişiz sanırım netten
Gittim, nüfus müdürlüğünde problem yok, internette arasştırdım bir çok insan aynı durumda olduğunu belirtmiş. ama çözemeyenler çoğunlukta buna bende dahil.
egemcim hoşgeldinsürekli tutanaklar yayınlanmaya başladı.
nüfüs müdürlüğüne sormadınızmıEvet, esim kaynanam kaynim kayinpederim hepsinin de oyu kayip.. Neden boyle bir sey oldu hala anlamiyoruz.
nüfüs müdürlüğüne sormadınızmı
çok garipHer yere sorduk ama yok maalesef..
bu kız nerede diyordum bendesırf seçim için tatilimi yarıda bıraktım oyumu kullandım şimdide heyecanla sonuçları bekliyorum bakalım Allah utandırmasın.
Valla mi? Nereden?
Evet, esim kaynanam kaynim kayinpederim hepsinin de oyu kayip.. Neden boyle bir sey oldu hala anlamiyoruz.
bende gireyim bariyemek yapmasına
sen verebildin mi canım
Ben daha vermedim birazdan çıkacağım. Ama zaten ben hepsine veriyorum kimsenin gönlü kalmasin diye
nasıl yani
Tek tek basiyorum muhru hepsine ama ilk defa baska bir partiye de verebilirim. Dusunmekteyim. Oy kullanmaya gidince belli olacak neyse ben cikayim artik. Hadi selametle