Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Kayıtlarda yoktum muhtarlık ysk bir çok yere başvurdum, çağrı merkezi web sitesi gittim konuştum falan filan ama yokum! kaydım yok!

Halbuki belediye seçimlerinde oy kullandım? Sırf bu nedenle eski oy kullandığım okula gidip seçmen listelerinde kendimi arıcam. Ama yokum yani!

Nüfus Müdürlüğüne gittin mi?

Bizim evin siyaset tartismalari meshurdur. Bana aylardir baski presi yapiyolar :) tartisilan kisi anne baba olunca kalp kiramiyosun susuyosun iste ablacim.
doğrudur bilmezmiyim,ya babam o partiye verme dese ben inadına verirdim

ya ben genç kızken genç partiye oy vermiştim

Haha ben de cem uzani kucukkene yakisikli buluyordum cocuk kafasu iste

Bizim evin siyaset tartismalari meshurdur. Bana aylardir baski presi yapiyolar :) tartisilan kisi anne baba olunca kalp kiramiyosun susuyosun iste ablacim.

Normaldir sekerim dun babam beni aradi 'oyunu dogru yere ver' dedi
Yaslilara he he diyip gececeksin :)

Haha ben de cem uzani kucukkene yakisikli buluyordum cocuk kafasu iste

Normaldir sekerim dun babam beni aradi 'oyunu dogru yere ver' dedi
Yaslilara he he diyip gececeksin :)
ayy rahmetli anneciğim kızkardeşim ben ne zaman çıksa izliyorduk,halka yakın sevecen davranışlarıyla bizi etkilemişti

Ben heyecanli degilim nedense ya
Artik cok da tinmiyorum sanirim. Izmirden CHP cikacak orasi kesin :)

davutoğlu mektup göndermiş ya,bizim burayada mersedes gönderse akp çıkmaz,en güçlü döneminde 100 de 33 almıştı

Biliyorum biliyorum halamlae da sizin orda yasiyorlar mis gibi yer :)

nasılsa italyaya yerleşceksin tınlamazsın tabii, ne haliniz varsa görün diyosun yani

Ahaha ufak ufak kaciyorum diyelim ben yokken indirin sunlari bastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…