Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

kpss ales vb sınavlarda telefon olmasn dıye ustumuzde sadece nufus cuzdanı ve parayla sınavlara girioruz ulasım kartı bile yasak oluo. ama malsef oy vermeye gelınce hersey serbest ... hakkımızda hayırlısı

kpss ales vb sınavlarda telefon olmasn dıye ustumuzde sadece nufus cuzdanı ve parayla sınavlara girioruz ulasım kartı bile yasak oluo. ama malsef oy vermeye gelınce hersey serbest ... hakkımızda hayırlısı

Doğru diyorsunuz, kızım Ygs'ye girerken biz sorun olmasın diye saçına tel toka bile taktırmadık, üstünde nüfus kağıdı ve su şişesi dışında hiçbirşey yoktu, inanır mısınız beline kemer bile takmadı ki kemere kopya yerleştiriyor gibi bir şüpheyle Sınavı'nda şaibe olmasın diye, biz sorumluluk sahibi vatandaş olalım, millet elinde telefon oy vermeye girsin

Bunlar kimlerse kınıyorum, bulunup oylarının Geçersiz sayılması devletin görevi, devletimi göreve davet ediyorum.

Bize hiç soran, bizi uyaran falan olmadı telefon konusunda. Benimki de cebimdeydi, fotoğraf da çeker, 1080p video da kaydeder, internete de girer falan ama benim de aklıma hiç gelmedi öyle fotoğrafını çekmek falan. Ne saçma.

18 sayfa olmuş kimse tartışma yaratmamış kavga çıkarmamış, benim oyum bu partiye kesin 1. olcak dememiş, diğer partileri kötülememiş şaşırdım valla. her zaman böyle olsa keşke maşallah
ben gittiğimdede hiç kimse yoktu hemen verdim çıktım. eşim okulda görevliydi telefonları alıyolar bana bırakta git dedi ama kimse telefon sormadı.
duamı ettim oyumu öyle verdim, bende zarfı yaladım, eveti üst kısma getirip katladım ve bulaşmasın diye üfledim hayırlısı olsun inşallah

Bende oyumu verdim az once ...ulkrmiz milletimiz icin ve tum dunya icin hayirli olmasini temenni ederek....ama cok uzuldugum bi olayla karsilastim yasli bi teyze yi komsusunun oglu ile gelmis oy kullanmaya ... Teyze x partiye verecem ama goremiyorum bu cocuk kullansin dedi izin verdi sandik gorevlileri ama cocuk teyzenin dedigi partiye degil baska partiye atmis disari cikinca telefonda arkadasina anlatiyor bi oy daha aldik ellerinden diye kahkahayla... Cok uzuldum ne olursa olsun teyzenin destekligi x partiyi sevmesemde haksizlikla degil kandirarak hile degil gercek demokrasiyle kazansin basa gelecekler... Nicin durust olamiyoruz nerde yanlis yapiyoruz cocuklarimizi mi guzel yetisteremiyoruz guzel ahlakli olmak cok mu zor...cok uzuldum gercekten

Canim ben yanima telefon almamistim ama gayet cantamla falan girdim. Hic sormadilar bile.
Valla önceki seçimlerde hiç kimse bana cep telefonunu bırak bile dememişti bu sefer böyle oldu canım çantamı çıkarmamı istediler öyle girdim kabine

Iyide telefonla girsek ne olacak girmesek ne olacak? Telefonla kopya çekmedik ya, sınav mı bu. Ya da resmini çeksem nolur çekmesem nolur. Benim telefonumu almadılar ve bu mantığı hala anlayabilmiş değilim.

keşke görevlilerden biri gözetmenlik yapsaymış

bizde oy kullanmadan dönerken onu konuştuk eşimle, belli bi yaşın üstündekiler oy kullanmasa mı ne diye, duymuyorlar görmüyorlar, belki mental yeterlilikleri bile zayıf
18 yaşında kır ata attım diye 90 yaşına kadar kır ata atıyor mesela
belki de o da onun hakkı bilmiyorum

Iyide telefonla girsek ne olacak girmesek ne olacak? Telefonla kopya çekmedik ya, sınav mı bu. Ya da resmini çeksem nolur çekmesem nolur. Benim telefonumu almadılar ve bu mantığı hala anlayabilmiş değilim.
verdiğin oyunu çekmek yasak canım

Verdiğimiz oyun resmini çekip oy verdiğimiz partiden para vs. Almayacağımızdan emİn değiller o yüzden yasak.

bak oyumu x partiye attım bu da kanıtı diye para alanlar oluyormuş ya

hem ysk ya göre genel olarak yasak bitmeden oylar açıklanmazken bireysel olarak neden kamuya açıklansın ki

Bence hic ümitlenmeyin kizlar..
Degisen birsey olacagini sanmiyorum ne yazikki.

Âmin inşallah. Umarım artık parti kavgaları son bulur.

Maalesef haklısınız, evlatlarımızı ahlaklı yetiştirmiyoruz, aslında güzel ahlaklı vicdan sahibi olmak çok kolay ama işte kötü Olmayı seçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…