Şaşırmıyorum çekmelerine, artık herseye alıştı bu bünye ama kınıyorum şahsen, artık sandıklara parti gözetmenleri, görevlileri dışında birde herkesin üstünü aramak için polis mi tahsis edilmeli?
Bu mudur yani? Herşeyin suyunu çıkarmaya bayılıyorlar, beni telefon konusunda bigilendirdiklerinde, kızımda yanımdaydı, Görevliler bana der demez o bile cebinden telefonu çıkarıp Görevlilerin masasına koymuş, biz böyleyiz ama işte herkes değil maalesef.
Canim ben yanima telefon almamistim ama gayet cantamla falan girdim. Hic sormadilar bile.Valla benim bavul gibi çantamı bile çıkarttırdılar değil telefon nasıl çekmişler ki
Arıza çıkarmaya yer arıyorlar diye şeettimSandık görevlilerine soracaktım, dedim şimdi rezil olmayayım dalga geçmesinler benimle, boynum bükük, tedirgin ve huysuz bir şekilde geldim evime
kpss ales vb sınavlarda telefon olmasn dıye ustumuzde sadece nufus cuzdanı ve parayla sınavlara girioruz ulasım kartı bile yasak oluo. ama malsef oy vermeye gelınce hersey serbest ... hakkımızda hayırlısı
Valla önceki seçimlerde hiç kimse bana cep telefonunu bırak bile dememişti bu sefer böyle oldu canım çantamı çıkarmamı istediler öyle girdim kabineCanim ben yanima telefon almamistim ama gayet cantamla falan girdim. Hic sormadilar bile.
Bende oyumu verdim az once ...ulkrmiz milletimiz icin ve tum dunya icin hayirli olmasini temenni ederek....ama cok uzuldugum bi olayla karsilastim yasli bi teyze yi komsusunun oglu ile gelmis oy kullanmaya ... Teyze x partiye verecem ama goremiyorum bu cocuk kullansin dedi izin verdi sandik gorevlileri ama cocuk teyzenin dedigi partiye degil baska partiye atmis disari cikinca telefonda arkadasina anlatiyor bi oy daha aldik ellerinden diye kahkahayla... Cok uzuldum ne olursa olsun teyzenin destekligi x partiyi sevmesemde haksizlikla degil kandirarak hile degil gercek demokrasiyle kazansin basa gelecekler... Nicin durust olamiyoruz nerde yanlis yapiyoruz cocuklarimizi mi guzel yetisteremiyoruz guzel ahlakli olmak cok mu zor...cok uzuldum gercekten
verdiğin oyunu çekmek yasak canımIyide telefonla girsek ne olacak girmesek ne olacak? Telefonla kopya çekmedik ya, sınav mı bu. Ya da resmini çeksem nolur çekmesem nolur. Benim telefonumu almadılar ve bu mantığı hala anlayabilmiş değilim.
Verdiğimiz oyun resmini çekip oy verdiğimiz partiden para vs. Almayacağımızdan emİn değiller o yüzden yasak.Iyide telefonla girsek ne olacak girmesek ne olacak? Telefonla kopya çekmedik ya, sınav mı bu. Ya da resmini çeksem nolur çekmesem nolur. Benim telefonumu almadılar ve bu mantığı hala anlayabilmiş değilim.
Iyide telefonla girsek ne olacak girmesek ne olacak? Telefonla kopya çekmedik ya, sınav mı bu. Ya da resmini çeksem nolur çekmesem nolur. Benim telefonumu almadılar ve bu mantığı hala anlayabilmiş değilim.
Bunun gibi seyler icin yasak canimIyide telefonla girsek ne olacak girmesek ne olacak? Telefonla kopya çekmedik ya, sınav mı bu. Ya da resmini çeksem nolur çekmesem nolur. Benim telefonumu almadılar ve bu mantığı hala anlayabilmiş değilim.
Âmin inşallah. Umarım artık parti kavgaları son bulur.18 sayfa olmuş kimse tartışma yaratmamış kavga çıkarmamış, benim oyum bu partiye kesin 1. olcak dememiş, diğer partileri kötülememiş şaşırdım valla. her zaman böyle olsa keşke maşallah
ben gittiğimdede hiç kimse yoktu hemen verdim çıktım. eşim okulda görevliydi telefonları alıyolar bana bırakta git dedi ama kimse telefon sormadı.
duamı ettim oyumu öyle verdim, bende zarfı yaladım, eveti üst kısma getirip katladım ve bulaşmasın diye üfledimhayırlısı olsun inşallah
Maalesef haklısınız, evlatlarımızı ahlaklı yetiştirmiyoruz, aslında güzel ahlaklı vicdan sahibi olmak çok kolay ama işte kötü Olmayı seçiyoruzBende oyumu verdim az once ...ulkrmiz milletimiz icin ve tum dunya icin hayirli olmasini temenni ederek....ama cok uzuldugum bi olayla karsilastim yasli bi teyze yi komsusunun oglu ile gelmis oy kullanmaya ... Teyze x partiye verecem ama goremiyorum bu cocuk kullansin dedi izin verdi sandik gorevlileri ama cocuk teyzenin dedigi partiye degil baska partiye atmis disari cikinca telefonda arkadasina anlatiyor bi oy daha aldik ellerinden diye kahkahayla... Cok uzuldum ne olursa olsun teyzenin destekligi x partiyi sevmesemde haksizlikla degil kandirarak hile degil gercek demokrasiyle kazansin basa gelecekler... Nicin durust olamiyoruz nerde yanlis yapiyoruz cocuklarimizi mi guzel yetisteremiyoruz guzel ahlakli olmak cok mu zor...cok uzuldum gercekten