Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Ak Parti koalisyon kurmak için çözüm sürecinden vazgecmemeli. Gerekirse geriye cekikmeli ve koalisyon kurma gorevini diğer partilere bırakmalı. Ak partinin en önemli kırmızı çizgisi çözüm süreci olmalı bence.

Ayrıca bu sürecin devamı halinde daha somut adımlar atilmali.

bence umrunda bile değil çözüm+asla hükümeti bırakmazlar

Ne olmuş buradaki üyelere yav neyse çok uzun değildir inşallah banları

Eki Görüntüle 1552760 Ata mı kaldı?? milletin tek derdi ERDOĞAN!!!!

Herkes birbirine laf söylese de, bu görüntü gerçekten çirkin.
İnançlara ya da Atatürk'e ya da değerlere böyle Saygısızlık yapılsın diye seçim yapılmıyor.
Bu fotoğrafa bakıpta aman ne güzel yapmışlar diyemem görüşlerime ters.

Yine Atatürkçülüğe karşı bir aşağılama bir algı operasyonu bir her şey sizin suçunuz durumu var. Kim ne derse desin bu işin kimin suçu olduğu belli. Artık Atatürk adını ağzınıza pelesenk etmekten vazgeçip özellikle sosyal medya aracılığı ile manipüle edilmeye çalışılan bu duruma itibar etmeyin bence. .

Sezgin Tanrıkulu; MHP+HDP+CHP koalisyonu demiş... Aslında işin rengi değişik!.. Amaç; MHP'yi uzlaşmaz göstermek; bu bir oyun...

Son 3-4 yıldır zımni ya da açıktan Mhp düşmanlığı yapan Yeniçağ yazarı Arslan Bulut,
yine manipülatif yazılarına devam ediyor!
"Mhp koalisyon kurmaz,erken seçime giderse bu Akp'ye destek demektir" minvalinde yazıyor..
Erken seçime gitmesin,doğru,
Peki ne yapsın Mhp?
Onu da bi deyiver hadi..
CHP + Hdp koalisyonuna mı destek versin??

"Demokratik özerklik ve federatif anayasa üzerinden Akp + Chp + Hdp üçlüsünden kim nasıl anlaşırsa anlaşsın.Biz bu pis oyunun içersinde olmayacağız"
diyor!
Daha ne desin Mhp?!
Her kesim Mhp üzerine algı operasyonu yapıyor!
Erken seçim belki Mhp'nin kendi kendisini imhası anlamına gelecek ama bu adi tezgahın içinde bulunmak, ihanete sac ayağı olmaktansa baraj altında kalmasını yeğleriz!..

alıntı.

bence umrunda bile değil çözüm+asla hükümeti bırakmazlar

Nasıl umrumda değil? Siz burda çözüm sürecine kopururken ben cozum süreci olmalı diye biriyim. Çözüm sürecinin umrumda olmadığını nerden çıkardın?

Ben artık şehit haberleri almak istemiyorum. O yüzden çözüm sürecinin destekcisiyim.

MHP şu anda en tutarlı davranan parti. Zamanla degisir mi bilmem? Siyaset de olmaz denilen herşey olabilir.

yok akp için dedim şu an çözüm sürecini düşündüklerini sanmıyorum seçimde hiç kullanmadılar,hatta davutoğlu matbaaya giderken yolda düşmüş yetişmedi seçime demişti

yok akp için dedim şu an çözüm sürecini düşündüklerini sanmıyorum seçimde hiç kullanmadılar,hatta davutoğlu matbaaya giderken yolda düşmüş yetişmedi seçime demişti

Özür dilerim bana söylüyorsun sandım :) valla benim içimden geçenler bunlar. inşallah bu şekilde davranir ak parti.

estagfurullah arkadaşım inan bana ben akp nin çözüm sürecine hiç inanmadım tamamen sunni bence

estagfurullah arkadaşım inan bana ben akp nin çözüm sürecine hiç inanmadım tamamen sunni bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…