- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
aaaa birde önceden akepeye oy verip de şimdi de hdpye oy verenler
bence umrunda bile değil çözüm+asla hükümeti bırakmazlarAk Parti koalisyon kurmak için çözüm sürecinden vazgecmemeli. Gerekirse geriye cekikmeli ve koalisyon kurma gorevini diğer partilere bırakmalı. Ak partinin en önemli kırmızı çizgisi çözüm süreci olmalı bence.
Ayrıca bu sürecin devamı halinde daha somut adımlar atilmali.
bence umrunda bile değil çözüm+asla hükümeti bırakmazlar
Eki Görüntüle 1552760 Ata mı kaldı?? milletin tek derdi ERDOĞAN!!!!
bence umrunda bile değil çözüm+asla hükümeti bırakmazlar
Son 3-4 yıldır zımni ya da açıktan Mhp düşmanlığı yapan Yeniçağ yazarı Arslan Bulut,
yine manipülatif yazılarına devam ediyor!
"Mhp koalisyon kurmaz,erken seçime giderse bu Akp'ye destek demektir" minvalinde yazıyor..
Erken seçime gitmesin,doğru,
Peki ne yapsın Mhp?
Onu da bi deyiver hadi..
CHP + Hdp koalisyonuna mı destek versin??
"Demokratik özerklik ve federatif anayasa üzerinden Akp + Chp + Hdp üçlüsünden kim nasıl anlaşırsa anlaşsın.Biz bu pis oyunun içersinde olmayacağız"
diyor!
Daha ne desin Mhp?!
Her kesim Mhp üzerine algı operasyonu yapıyor!
Erken seçim belki Mhp'nin kendi kendisini imhası anlamına gelecek ama bu adi tezgahın içinde bulunmak, ihanete sac ayağı olmaktansa baraj altında kalmasını yeğleriz!..
alıntı.
yok akp için dedim şu an çözüm sürecini düşündüklerini sanmıyorum seçimde hiç kullanmadılar,hatta davutoğlu matbaaya giderken yolda düşmüş yetişmedi seçime demiştiNasıl umrumda değil? Siz burda çözüm sürecine kopururken ben cozum süreci olmalı diye biriyim. Çözüm sürecinin umrumda olmadığını nerden çıkardın?
Ben artık şehit haberleri almak istemiyorum. O yüzden çözüm sürecinin destekcisiyim.
mhp değişmez dediğim dedik çaldığım düdükMHP şu anda en tutarlı davranan parti. Zamanla degisir mi bilmem? Siyaset de olmaz denilen herşey olabilir.
yok akp için dedim şu an çözüm sürecini düşündüklerini sanmıyorum seçimde hiç kullanmadılar,hatta davutoğlu matbaaya giderken yolda düşmüş yetişmedi seçime demişti
mhp değişmez dediğim dedik çaldığım düdük
estagfurullah arkadaşım inan bana ben akp nin çözüm sürecine hiç inanmadım tamamen sunni bence
estagfurullah arkadaşım inan bana ben akp nin çözüm sürecine hiç inanmadım tamamen sunni bence