Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Cnn turk'te Hdp'nin ödünc oylari konusuluyor.Diyarbakir milletvekili Tan sadece 2011 seciminden sonra Diyarbakirda Akp'den ödünc aldigi oyun 200 bin oldugunu soyledi simdi.

CNNTÜRK'te HDP'li Altan Tan Konuşuyor, aldığımız oylar emanettir, bu oylar bize AKP'den geldi, 2007 Seçimlerinde Diyarbakır'da AKP ve HDP arasındaki oy farkıyla 07 Haziran 2015 Seçimlerinde Diyarbakır oylarına baksınlar diyor...
Gelen Oyların çoğunluğu bize Müslüman Kürt'lerden geldi, ne oldu da biz bu oyları aldık bir düşünsün iktidar diyor.
Açın dinleyin CNNTÜRK canlı yayın.

izliyorum bende..

Aynen Mune Abla.
Kürt halkinin Erdogana ne kadrlar tepkili olmasindan bahsetti.
13 yildir yapilan manipulasyon simdi de Hdp 'ye kayan oylar icin yapilmaya calisiliyor.
Kimse de donup bizim de bir hatamiz var mi demiyor.
Ama siyaset dönüpte hatalarınla yüzleşmeyi gerektirir, yalnız AKP değil, bu seçimlerde oyunu arttıramayan CHP'de dönüp bakmalı, demek ki birşeyleri yanlış yapıyorlar.
Iktidar olmak siyaset, halk için midir yoksa siyasilerin kendi egoları, mevki hevesleri için midir?
Halk içinse halkın her kesimini dinlemek ve çözüm Üretmek zorundalar, yok saymak yok sayılmalarına neden oluyor.
40-50 Yıldır yapılan hataları yapmayı bıraksınlar artık.

ben de bugün birini kibledim kkda bi de eğlendim mune abla ne düşünmüştür kimbilir

buna sebep olan bunlardır.

ayrıca Atatürk heykelleri yakılıp yıkıldığında,bayraklar indirildiğinde ses etmeyenlerdir.
ses edenleride gördük hdp barajı geçti diye göbek atıyorlar , herkes iki yüzlü olmuş diğerleri hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…