Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Zamanında açılımı yapanlara, siyasi olarak örgütlenmelerine destek cıkanlara tepkınızı oy vermeyerek kullandınız mı?.
mhp ve chp yoktu kürt acılımında.. megri sarkısıyla halay cekmelerde de yoktu..
o sıralar mhp ve chpyi çözüm sürecini baltalamak, muhalefet ile suçlamakla mesguldu şu an burada ve mitinglerde vicdandan bahsedenler...

iki yüzlülük kötü bir şey bu halk görmez sanılıyor... ama maalesef her sey ortada...
Ülkemiz için hayırlısı olsun dilerim nefret dilinde uzak, ayrısmadan uzak, ölümlerden uzak hepimiz için en iyi sonuc cıkar.

Aslında Türk açılımı konusunda haklısınız. Türk Kürt ayrımı yapmayalım tamam da cidden ordaki lere bizden çok imkan sağlanıyor çocuk başı para elekriğe vb göz yumuluyor. Taşla sopayla market camı vs indiriliyor olaylar olduğunda mesela kimse tutuklanmıyor. Ben tomaya gizlenen polis bile gördüm ordayken. Bu taraflarda ise bizim öğrenci sesi çıktı diye gaz sıkılıyor tutuklanıyor falan. Ben o tarafta da yaşadım belirli günlerde elli küsürlük sınıfta üç öğrenci ya bulurdun ya bulamazdın eyleme gitmişler falan. Ortaokul öğrencisi bunlar bide. Neyse ama demeyeceğim ki yuh bize meclise soktuk. Hayır sokmadık meclise girmesine müsade eden yasayı çıkaranlar ve onlara oy verenler belli. Onlar vicdanlarına seslensin.

Açılım süreci akillerini, haburda otobüs üstlerinde coşkuyla karşılanan karşılanan teröristleri, iktidarın osloda pkk ile yapılan müzakerelerini milletçe "demokrasiğğğğ" diye alkışlayanlar....rüzgar artık yön değiştirdi gün vatan millet sakarya günü öyle mi?? samimiyetinizi sorguluyor insan ister istemez

konu açtım ama mune uyardı ve hislerimi uygun bir platformda dile getirmek istedim

doların son bir senede 1 TL arttığından habersiz olup tayyip erdoğan ters gelince dolar fırladı diye ağlayıp zırlayanların ve felakete gidiyoruz diyenlerin olduğu bir ülkede öğretmen olmak.. Allah'ım !
1 tlye giklarini cikarmayanlar 10 kurustan firtinalar estrdiler hakkaten.. bu kadar tutarszlik fanatikce parti tutmaktan kaynakli..

Eve giderken gördüm bakırköy pazarında pkklılar silah sıkarak kutlıyorlardı. Bakırköy durağında doluştular metroya, bağırıyolar biz sizinle kardeş falan değiliz diyarbakırda yaptığınızı gördük misliyle kArşılık vereceğiz diye. Sonra da insanlığı öğreteceğiz size( misliyle karşılık veripinsanlık öğretecekmiş işte insanlıktan anladıkları) metroda herkes sus pus. Can derdi kolay mı biri ağzını açsa paramparça ederler. Şirinevlere gidiyoz diyorlardı. Bugün pek dışarda dolaşmayın. Öyle çiçekti böcekti deyip pkk güzellemesi yapmaya benzemez kafanıza kurşunu yiyiverirsiniz mazallah!!!

De

"Koalisyon hükümetine değinen Demirtaş, “Hepinizin içi rahat olsun. Bir defa koalisyonlardan Türkiye’nin korkmaması lazım. Devlet de böyle yönetilebilir” dedi."

hdp de koalisyona sıcak bakıyor demek

gözler mhpde

doların son bir senede 1 TL arttığından habersiz olup tayyip erdoğan ters gelince dolar fırladı diye ağlayıp zırlayanların ve felakete gidiyoruz diyenlerin olduğu bir ülkede öğretmen olmak.. Allah'ım !

Halbuki kendisine müdahale edilmeyen bir merkez bankası var artık piyasalara müdahale edebilecek. Hatta bugün birkaç kez yaptı bunu...

Bunlar iyi günlerimiz yakında üç milyondan fazla suriyeli de başımıza terörist kesilebilir. Şimdi antep vb yerlerde zaten dükkan sahiplerini dükkandan çıkarmaya çalışma cam indirme vb şeyleri yapıyorlarmış. O tarafta kiralar falan uçmuş gitmiş. Adamlara da çok yüksek kira söylüyorlar o ayrı. Yani insan biraz geleceği öngörür. Biraz kendi milletini düşünür. Yol geçen hanına döndük. Başkentte her büyük marketin önünde her kırmızı ışıkta varlar. Çoğu yer öyledir de ben gördüğümü söylüyorum. Dediğim gibi birileri sadece kendi egosunu düşünüp dur demezse bunlar daha iyi günlerimiz. Şu bizde iş var avrupalı işsizler bize gelsin diyen kağıda da imza attık. Bakalım daha kimler gelecek.

Dün diyarbakırda seviniyoz diye ortaya ateş açtıklarında vurulanlar olmuş, ana akım medyada şu an göremezsiniz.

Yazdıklarımın parti ile ne alakası var hanımefendi hiçbir kelimemde parti lafı dahi etmedim parti mi tutmam gerekiyor açılıma karşı olmak için yada tepki sadece oy kullanmayarak mı verilebir laf kalabalığı yaparak hangi siyasi partiye yakın olduğumu yada hangisine oy verdiğimi öğrenmeye çalışıyorsunuz sanırım

off,off her kürt arkadşı pkk mı sanıyor bazı insanlar bilmiyorumki

En yakin arkadasim Adiyamanli.Ama sanirim bi sorun teskil etmiyor kürt olmasi cunku akp baya bir farkla aliyor Adiyamanda.Kendisi ise chp'ye veriyor oyunu.Karadenizde dagin basinda ogretmenlik yapiyor bu ulke icin.En saglam Ataturkcuyum diyenden daha Ataturkcu.Simdi benim kürt arkadasimi digerleriyle bir tutmak olur mu yahu?

arkadaşım oralar karışmış iyice,kobane olaylarında an an takip ettik,kürtlerin çoğu mağdur oldu,okulda çocuk varmış yopkmuş bakmıyor pkk,yakıyormuş..oradaki gençleri kandırıyorlar,elden gelen bir şey yok,rte de çözüm çözüm dedi sadece

(maalesef maalesef ırkçılık yapılıyor,ya benim eşime chp için akp li arkadaşı alevilerin partisine oymu vereceksin demiş

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum demek istediğimi bir kişi anlamış en azından

akepeliler rahat battı diye paylaşım yapıyorlar

Evet ya mesela bana çok rahat battı.
Şurada bile yorum yaparken -ki benim gibi üyelerin olduğunu düşünüyorum- fişleniriz de işimizden olur muyuz derken 100 kere düşünüp yorum yapıyoruz.Çok rahatız gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…