Zamanında açılımı yapanlara, siyasi olarak örgütlenmelerine destek cıkanlara tepkınızı oy vermeyerek kullandınız mı?.Polyanna olmayın lütfen yazdıklarımım doğru olduğunun farkındasınız bi ayrıcımlık göremeiyorum ben sanki Türk milleti balla börekle besleniyo bir eli yağda bir eli balda kimsenin maddi sıkıntısı yok bi derdi yok ta kürt açılımıymış önce Türk açılımı yapsınlarda görelim ayrıca orda doğsaydınız falan da çok klasik ve basit
Aslında Türk açılımı konusunda haklısınız. Türk Kürt ayrımı yapmayalım tamam da cidden ordaki lere bizden çok imkan sağlanıyor çocuk başı para elekriğe vb göz yumuluyor. Taşla sopayla market camı vs indiriliyor olaylar olduğunda mesela kimse tutuklanmıyor. Ben tomaya gizlenen polis bile gördüm ordayken. Bu taraflarda ise bizim öğrenci sesi çıktı diye gaz sıkılıyor tutuklanıyor falan. Ben o tarafta da yaşadım belirli günlerde elli küsürlük sınıfta üç öğrenci ya bulurdun ya bulamazdın eyleme gitmişler falan. Ortaokul öğrencisi bunlar bide. Neyse ama demeyeceğim ki yuh bize meclise soktuk. Hayır sokmadık meclise girmesine müsade eden yasayı çıkaranlar ve onlara oy verenler belli. Onlar vicdanlarına seslensin.Polyanna olmayın lütfen yazdıklarımım doğru olduğunun farkındasınız bi ayrıcımlık göremeiyorum ben sanki Türk milleti balla börekle besleniyo bir eli yağda bir eli balda kimsenin maddi sıkıntısı yok bi derdi yok ta kürt açılımıymış önce Türk açılımı yapsınlarda görelim ayrıca orda doğsaydınız falan da çok klasik ve basit
1 tlye giklarini cikarmayanlar 10 kurustan firtinalar estrdiler hakkaten.. bu kadar tutarszlik fanatikce parti tutmaktan kaynakli..doların son bir senede 1 TL arttığından habersiz olup tayyip erdoğan ters gelince dolar fırladı diye ağlayıp zırlayanların ve felakete gidiyoruz diyenlerin olduğu bir ülkede öğretmen olmak.. Allah'ım !
Aslında Türk açılımı konusunda haklısınız. Türk Kürt ayrımı yapmayalım tamam da cidden ordaki lere bizden çok imkan sağlanıyor çocuk başı para elekriğe vb göz yumuluyor. Taşla sopayla market camı vs indiriliyor olaylar olduğunda mesela kimse tutuklanmıyor. Ben tomaya gizlenen polis bile gördüm ordayken. Bu taraflarda ise bizim öğrenci sesi çıktı diye gaz sıkılıyor tutuklanıyor falan. Ben o tarafta da yaşadım belirli günlerde elli küsürlük sınıfta üç öğrenci ya bulurdun ya bulamazdın eyleme gitmişler falan. Ortaokul öğrencisi bunlar bide. Neyse ama demeyeceğim ki yuh bize meclise soktuk. Hayır sokmadık meclise girmesine müsade eden yasayı çıkaranlar ve onlara oy verenler belli. Onlar vicdanlarına seslensin.[/QUOTE
Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum ne demek istediğimi bir kişide olsa anlamış en azından
doların son bir senede 1 TL arttığından habersiz olup tayyip erdoğan ters gelince dolar fırladı diye ağlayıp zırlayanların ve felakete gidiyoruz diyenlerin olduğu bir ülkede öğretmen olmak.. Allah'ım !
Yazdıklarımın parti ile ne alakası var hanımefendi hiçbir kelimemde parti lafı dahi etmedim parti mi tutmam gerekiyor açılıma karşı olmak için yada tepki sadece oy kullanmayarak mı verilebir laf kalabalığı yaparak hangi siyasi partiye yakın olduğumu yada hangisine oy verdiğimi öğrenmeye çalışıyorsunuz sanırımZamanında açılımı yapanlara, siyasi olarak örgütlenmelerine destek cıkanlara tepkınızı oy vermeyerek kullandınız mı?.
mhp ve chp yoktu kürt acılımında.. megri sarkısıyla halay cekmelerde de yoktu..
o sıralar mhp ve chpyi çözüm sürecini baltalamak, muhalefet ile suçlamakla mesguldu şu an burada ve mitinglerde vicdandan bahsedenler...
iki yüzlülük kötü bir şey bu halk görmez sanılıyor... ama maalesef her sey ortada...
Ülkemiz için hayırlısı olsun dilerim nefret dilinde uzak, ayrısmadan uzak, ölümlerden uzak hepimiz için en iyi sonuc cıkar.
off,off her kürt arkadşı pkk mı sanıyor bazı insanlar bilmiyorumki
arkadaşım oralar karışmış iyice,kobane olaylarında an an takip ettik,kürtlerin çoğu mağdur oldu,okulda çocuk varmış yopkmuş bakmıyor pkk,yakıyormuş..oradaki gençleri kandırıyorlar,elden gelen bir şey yok,rte de çözüm çözüm dedi sadeceAslında Türk açılımı konusunda haklısınız. Türk Kürt ayrımı yapmayalım tamam da cidden ordaki lere bizden çok imkan sağlanıyor çocuk başı para elekriğe vb göz yumuluyor. Taşla sopayla market camı vs indiriliyor olaylar olduğunda mesela kimse tutuklanmıyor. Ben tomaya gizlenen polis bile gördüm ordayken. Bu taraflarda ise bizim öğrenci sesi çıktı diye gaz sıkılıyor tutuklanıyor falan. Ben o tarafta da yaşadım belirli günlerde elli küsürlük sınıfta üç öğrenci ya bulurdun ya bulamazdın eyleme gitmişler falan. Ortaokul öğrencisi bunlar bide. Neyse ama demeyeceğim ki yuh bize meclise soktuk. Hayır sokmadık meclise girmesine müsade eden yasayı çıkaranlar ve onlara oy verenler belli. Onlar vicdanlarına seslensin.
En yakin arkadasim Adiyamanli.Ama sanirim bi sorun teskil etmiyor kürt olmasi cunku akp baya bir farkla aliyor Adiyamanda.Kendisi ise chp'ye veriyor oyunu.Karadenizde dagin basinda ogretmenlik yapiyor bu ulke icin.En saglam Ataturkcuyum diyenden daha Ataturkcu.Simdi benim kürt arkadasimi digerleriyle bir tutmak olur mu yahu?
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum demek istediğimi bir kişi anlamış en azındanAslında Türk açılımı konusunda haklısınız. Türk Kürt ayrımı yapmayalım tamam da cidden ordaki lere bizden çok imkan sağlanıyor çocuk başı para elekriğe vb göz yumuluyor. Taşla sopayla market camı vs indiriliyor olaylar olduğunda mesela kimse tutuklanmıyor. Ben tomaya gizlenen polis bile gördüm ordayken. Bu taraflarda ise bizim öğrenci sesi çıktı diye gaz sıkılıyor tutuklanıyor falan. Ben o tarafta da yaşadım belirli günlerde elli küsürlük sınıfta üç öğrenci ya bulurdun ya bulamazdın eyleme gitmişler falan. Ortaokul öğrencisi bunlar bide. Neyse ama demeyeceğim ki yuh bize meclise soktuk. Hayır sokmadık meclise girmesine müsade eden yasayı çıkaranlar ve onlara oy verenler belli. Onlar vicdanlarına seslensin.
akepeliler rahat battı diye paylaşım yapıyorlar
@TC_OyA: "Olmasaydı da olurduk" ilanını veren
Akepe Uşak adayı Eyüp Gökhan Özekin, vekil olamadı.
Teşekkürler Uşak!
#MilletDurDedi
Bunun üstüne e. Gökhan özekin'e şu videoyu armağan ediyorum.Kim olmasa olurmuş gösterdi demekki millet