- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Yalnız bakın ne kadar huzurlu ve pıtırcığız
AKP iktidardan indi rahatladık, keyiflendik
Valla ben bi sevinç çığlığı atarım o zaman Nurten,açık olmak gerekirse hdp nin meclise girmesinden hiç mutlu değilim.ancak tabii şu da var artık meclisteler ve bunun için Ah vah etmeye gerek yok.bakalım neler olacak.
Bence akp oylarını katlasaydı asıl çok degerlenecekti buralar
Derin düşündüm için
kadir inanır.
sdjksjfhjsk
Kadir inanir
inşallah canım tek temennimiz bu.İyilik, güzellik olacak kadesa...
Ayrıca etmediğim kadir inanır esprisi içinde bi teşekkürü hak ediyorum diye düşünüyorum.
Ne demek istediğinizi tam anlayamadımpkk bunların başındayken,oralar görmezden gelinirken bir arpa boyu ilerleyemeyeceğiz
Biz kime laf anlatiyoruz ki 1 gecede cankuşu cemaatle yollarini ayiran akp iken
Ocalanin mektubunu kis kis gulerek okuyan babam miydi?
Barzaniyi Turkiye seninle gurur duyuyor diye karsilayan babam miydi?
Fener alayi gibi dagdan inenleri karsilayan babam miydi ?
3-5 mehmetcik oldu diye meclis mi toplanir diyen babam miydi? Simdi 40 tane vekili alinca mi dankk etti hersey kafaya ? Ozaman neredeydiniz ??
Simdi kalkmis teroristler aramiza soktunuz diyorlar.Kimin ne yaptigi apacik ortada ama bunu dillendirmeye kimsenin cesareti yok...
Edit:Egem abla benzer bir yazi paylasmissin zaten.
buyrun arkadaş değil böbrek taşı bunlar
hanimkelesimigetir abla Nerede benim keleşim
ben teröröün biteceğini sanmıyorum,ayrıca türkiyenin tüm kırsal kesimleri sadece doğu değil ,yeteri kadar desteklenmiyor,bırak kırsal kesimi gelin bizim buradaki okullara bakın virane gibiNe demek istediğinizi tam anlayamadım
Benim yazımla ne alakası var bununben teröröün biteceğini sanmıyorum,ayrıca türkiyenin tüm kırsal kesimleri sadece doğu değil ,yeteri kadar desteklenmiyor,bırak kırsal kesimi gelin bizim buradaki okullara bakın virane gibi
ne yazmışsınız bakayımBenim yazımla ne alakası var bunun
vallahi sizin yazı çok ayırımcı ben olumlu bile yazmışım ben kürt olsaydım bu yazdıklarınızı içime sindiremezdim,kürt türk hepimiz bu ülke için varız ülkede bizim için var,ne yaptılarda ne istiyorlar,kaçakçılar vs,herkesi aynı kefeye koyamazssınız,sizde orada doğsaydını ne yapacaktınız acabapkk bunların başındayken,oralar görmezden gelinirken bir arpa boyu ilerleyemeyeceğiz
vallahi sizin yazı çok ayırımcı ben olumlu bile yazmışım ben kürt olsaydım bu yazdıklarınızı içime sindiremezdim,kürt türk hepimiz bu ülke için varız ülkede bizim için var,ne yaptılarda ne istiyorlar,kaçakçılar vs,herkesi aynı kefeye koyamazssınız,sizde orada doğsaydını ne yapacaktınız acabaHdp ne istiyor kürtler ne istiyormuş ne verdilerde bu ülkeye ne istiyorlar azınlık olmak demek her isteğidini alabilme hakkını kime vermişte onlara verecek?Kim mağdur Allah aşkıma bırakın şu yıllardır ezildiler mağdurlar numaralarını onlar gayet memnunlar amaçları farklı çünkü. Kaçakçılık onlarda uyuşturucu onlarda kız çocuklarını okutmama bebeyken evlendirme onlarda kumalık onlarda töre cinayetleri onlarda düşünmeden 10 çocuk yapmak onlarda biz haklarını vermiyormuşuz kendileri kendilerine reva gördüklerini yapıyorlar zaten okusun bu ülkeye bi faydaları olsun yok bizim sırtımızdan geçinsinler ancak yüzyıllar boyu millet olamamışlarsa bu Türk Milletinin değil kendi sorumluluklarıdır. Nerde zengin olan işadamı olan kürtler hepsi fakir hepsi mağdur öyle bir dünya yok
vallahi sizin yazı çok ayırımcı ben olumlu bile yazmışım ben kürt olsaydım bu yazdıklarınızı içime sindiremezdim,kürt türk hepimiz bu ülke için varız ülkede bizim için var,ne yaptılarda ne istiyorlar,kaçakçılar vs,herkesi aynı kefeye koyamazssınız,sizde orada doğsaydını ne yapacaktınız acaba
Polyanna olmayın lütfen yazdıklarımım doğru olduğunun farkındasınız bi ayrıcımlık göremeiyorum ben sanki Türk milleti balla börekle besleniyo bir eli yağda bir eli balda kimsenin maddi sıkıntısı yok bi derdi yok ta kürt açılımıymış önce Türk açılımı yapsınlarda görelim ayrıca orda doğsaydınız falan da çok klasik ve basitvallahi sizin yazı çok ayırımcı ben olumlu bile yazmışım ben kürt olsaydım bu yazdıklarınızı içime sindiremezdim,kürt türk hepimiz bu ülke için varız ülkede bizim için var,ne yaptılarda ne istiyorlar,kaçakçılar vs,herkesi aynı kefeye koyamazssınız,sizde orada doğsaydını ne yapacaktınız acaba
yoo ben orada doğmak istemezdim bir tarafımda pkk,bir tarafımda düşünüyorum ailemin elinden gelen bir şey yok 10 kardeşiz fakiriz devletbizi görürmüki acabaPolyanna olmayın lütfen yazdıklarımım doğru olduğunun farkındasınız bi ayrıcımlık göremeiyorum ben sanki Türk milleti balla börekle besleniyo bir eli yağda bir eli balda kimsenin maddi sıkıntısı yok bi derdi yok ta kürt açılımıymış önce Türk açılımı yapsınlarda görelim ayrıca orda doğsaydınız falan da çok klasik ve basit
ben diyorumki melih gökçek 10 milyon dolarlık dinezoru bir hamlede ankaranın göbeğine dikeceğine kırsal kesimlerdeki halkın dertlertini dinleseydi,telefon açsaydı oradaki valilere,10 milyon dolarlık ne yapabilir diyePolyanna olmayın lütfen yazdıklarımım doğru olduğunun farkındasınız bi ayrıcımlık göremeiyorum ben sanki Türk milleti balla börekle besleniyo bir eli yağda bir eli balda kimsenin maddi sıkıntısı yok bi derdi yok ta kürt açılımıymış önce Türk açılımı yapsınlarda görelim ayrıca orda doğsaydınız falan da çok klasik ve basit
off,off her kürt arkadşı pkk mı sanıyor bazı insanlar bilmiyorumkiElmayla armudu karistirmayalim demistik ama anlasilmiyor mu bu soyledigimiz ?
Siyaset dahil daha hiç banlanmaya ben göze almıştim uzaklaşmayı. Çatır çatır yazacaktım kiiiiiiii AKP seçmeni banlanmama razi olmadi da oylarini düşürdüSeçimlerden sonra bende dahil kesin 20-30 kişi banlanırdık diyordum hatta kogusta yatağımi bile ayırtmistim
ama bu topiğin böyle datlu böyle pitircik böyle masum ilerleyecegine kim inanırdı ki?
not:kadir inanır diye espiri yapanı fururum