Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

İyilik, güzellik olacak kadesa...

Ayrıca etmediğim kadir inanır esprisi içinde bi teşekkürü hak ediyorum diye düşünüyorum.

Ne demek istediğinizi tam anlayamadım
ben teröröün biteceğini sanmıyorum,ayrıca türkiyenin tüm kırsal kesimleri sadece doğu değil ,yeteri kadar desteklenmiyor,bırak kırsal kesimi gelin bizim buradaki okullara bakın virane gibi

pkk bunların başındayken,oralar görmezden gelinirken bir arpa boyu ilerleyemeyeceğiz
vallahi sizin yazı çok ayırımcı ben olumlu bile yazmışım ben kürt olsaydım bu yazdıklarınızı içime sindiremezdim,kürt türk hepimiz bu ülke için varız ülkede bizim için var,ne yaptılarda ne istiyorlar,kaçakçılar vs,herkesi aynı kefeye koyamazssınız,sizde orada doğsaydını ne yapacaktınız acaba

vallahi sizin yazı çok ayırımcı ben olumlu bile yazmışım ben kürt olsaydım bu yazdıklarınızı içime sindiremezdim,kürt türk hepimiz bu ülke için varız ülkede bizim için var,ne yaptılarda ne istiyorlar,kaçakçılar vs,herkesi aynı kefeye koyamazssınız,sizde orada doğsaydını ne yapacaktınız acaba

Elmayla armudu karistirmayalim demistik ama anlasilmiyor mu bu soyledigimiz ?

Polyanna olmayın lütfen yazdıklarımım doğru olduğunun farkındasınız bi ayrıcımlık göremeiyorum ben sanki Türk milleti balla börekle besleniyo bir eli yağda bir eli balda kimsenin maddi sıkıntısı yok bi derdi yok ta kürt açılımıymış önce Türk açılımı yapsınlarda görelim ayrıca orda doğsaydınız falan da çok klasik ve basit

yoo ben orada doğmak istemezdim bir tarafımda pkk,bir tarafımda düşünüyorum ailemin elinden gelen bir şey yok 10 kardeşiz fakiriz devletbizi görürmüki acaba

ben diyorumki melih gökçek 10 milyon dolarlık dinezoru bir hamlede ankaranın göbeğine dikeceğine kırsal kesimlerdeki halkın dertlertini dinleseydi,telefon açsaydı oradaki valilere,10 milyon dolarlık ne yapabilir diye

Siyaset dahil daha hiç banlanmaya ben göze almıştim uzaklaşmayı. Çatır çatır yazacaktım kiiiiiiii AKP seçmeni banlanmama razi olmadi da oylarini düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…