Türkiye´nin Gözü Seka Park´ta

womanly

╣→∑§Ł∑M←╠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
989
1
Türkiye´nin gözü SEKA Park´ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ve 81 ile örnek proje olarak gösterilen SEKA Park, hem vatandaşın, hem medyanın ilgi odağı oldu. Daha önce TRT tarafından tanıtımı yapılan park, şimdi de Kanal 7 tarafından tüm ülkeye tanıtılarak, örnek gösterildi.

MEDYA ÖRNEK GÖSTERİYOR
Başbakan Erdoğan tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devredilmesi ülke genelinde büyük tartışma yaratan ve muhalefetin tepkisine yol açan arazi, şimdi taktirle izleniyor. Tartışılmaktan çıkan ve gıpta ile bakılan SEKA Park, Türkiye´ye örnek çevre projesi olarak sunuluyor. TRT tarafından tanıtımı yapılan parkı bu kez de Kanal 7 bütün ülkeye tanıttı. Medyacılarla birlikte parkı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, örnek bir park oluşturmak için büyük çaba harcadıklarını ve başardıklarını belirtti.

SEKA Park, tatil köyü gibi

Hakkında uzun tartışmalar yaşandıktan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaelili vatandaşların hizmetine sunulan SEKA Park'ta isteyen piknik, isteyen spor, isteyen yürüyüş yapıyor, stres atıyor.

DSC_00111183320185.JPG

darblue020021185143739.jpg

Resim0761186913920.jpg

iz1111190715120.jpg

iz1661190715234.jpg

DSCI00761178699375.JPG

skprk-1041177313037.jpg

grnt017yv4.jpg

Gittim gördüm hakkaten muhtesem olmuş ellerine saglık yapanların...
çalışınca oluyor....
:enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende gittim gezdim bayıldım ama giderseniz gece gezmenizi tavsiye ederim ışıklandırma mükemmel çünklü yapanların ellerine sağlık sakarya yada benzer çalışmalar bekleriz :)

ben gitmiştim gündüz gittim ve daha yeni yeni oturuyodu park ben pek beğenmedim açıkçası derincedeki harikalar sahilini çok beğendim ama tabi son haliyle görmedim daha

gecesı de gunduzude çok guzel seka'nın ama haftasonları gunduz gıtmenizi tavsıye etmem.hafta içi bi akşam çok daha guzel ve huzurlu oluyor.levhalardaki yazanları gördunuz mu " LÜTFEN ÇİMLERE BASINIZ" o anlamda da çok süper.bekleriz: )

evet ona şaşırmıştım bende lütfen çimlere basınız yazıyo allah allah demiştim dakga geçiyolar heralde insanlarla

deincedeki harikalar sahilini herkes mutlaka görmeli bence. yakın şehirlerde oturanlar günübirlik geziler için tercih edebilir emin olun ki değecektir. bizim ne zaman şehir dışı msafirimiz gelse mutlaka götürdüğümüz bir yer orası ve herkes çok seviyor disneyland gibi süper. beklerisss:lepi:

çok begendım bende geldım ama seka kampıydı bu baska heralde çok beyendim

ewt kızlar çok güzel gerçektende çalışınca louyomuş ben çok beğendim ama değirmendere sahilini hiç bi sahile değişmem

çok güzel gerçekten ,görülmeye değer,yolum düşerse gideceğim yerler arasında ilk sırada...

aman allahım birde izmitli olucam yaaa..
birkere bile gitmedim birde okadar yakınız ki oraya..
bu hafta sonu kesinlikle oradayım çektiğim fotolarıda sizlerle paylaşıcam kızlar..

ewt kızlar çok güzel gerçektende çalışınca louyomuş ben çok beğendim ama değirmendere sahilini hiç bi sahile değişmem
canım değirmenderenin neresinde oturuyorsun?
benimde sevgülüm orada oturyorda :eek:
çok güzel gerçekten bende bayılıyorum oraya.
ama depremden önce çok daha güzeldi buna rağmen hala çok güzel..

kocaeli şehir merkezinde oturuyorum bende.ama gel gör ki ne seka parka nede marinaya iniyorum.yazın değirmendere sahile taşınmayı planlıyoruz sakin ve güzel..izmit gerçekten doğal yapısıyla cennet.ama sanayi ve çarpık kentleşmenin kurbanı biraz...

X