[h=2]Rum müzakereci Andreas Mavroyannis: Türkiye Maraş'ı iade etmeden AB yolunda ilerleyemez.
[/h]
[h=2]Mavroyannis, AB'nin, Türkiye'nin yükümlülüklerini yerine getirme iradesi konusunda büyük bir kuşkuya sahip olduğunu ifade etti. Ankara'nın kapalı bölge Maraş konusunda Rumlara bir jest yapmasının Türkiye'nin AB'ye giriş sürecinde yardımcı olacağını savunan Rum müzakereci, aksi halde Türkiye'nin bu yolda herhangi bir ilerleme kaydedemeyeceğini iddia etti.[/h]
Kaynak: Rum müzakereci: Türkiye Maraş'ı iade etsin en son haber
AB üyeligi icin Maras i istiyormus beyzademiz:))
Nato üyeligi icin Kore ye asker göndermemizi isterler. 800 e yakin Türk askeri sehit olur ve buna karsilik NATO ya üye kabul ediliriz.
Simdide AB üyeligi icin Maras i verecekmisiz:) Siz yaaanış anadınız herhal beyim:)) Türk ayni derede iki kere bogulmaz!
Yahu siz uyuyorsunuz bea:) Uyanin, Türkiye nin suan AB ye üye olmak istiyor gibi görünmesi stratejiktir.
Yani o kadarda ayilip bayilmiyoruz.
Sadece cikarlarimiz o yönde oldugu icin üyelige adayligimizi devam ettiriyoruz.
Bunun icin birak Maras i, Maras dondurmasinin külahini bile vermeyiz Mavroyannis efendi:) Cöken birliginizi deppe deppe gullanın emüüü:)))
kıbrıstaki maraşı asla vermeyiz. ama orasının öyle hayalet şehir gibi durmasıda acı. keşke yaşanılır hale getirebilsek. 74den beri öylece duruyor.
Rum müzakereci Andreas Mavroyannis: Türkiye Maraş'ı iade etmeden AB yolunda ilerleyemez.
Mavroyannis, AB'nin, Türkiye'nin yükümlülüklerini yerine getirme iradesi konusunda büyük bir kuşkuya sahip olduğunu ifade etti. Ankara'nın kapalı bölge Maraş konusunda Rumlara bir jest yapmasının Türkiye'nin AB'ye giriş sürecinde yardımcı olacağını savunan Rum müzakereci, aksi halde Türkiye'nin bu yolda herhangi bir ilerleme kaydedemeyeceğini iddia etti.
Kaynak: Rum müzakereci: Türkiye Maraş'ı iade etsin en son haber
AB üyeligi icin Maras i istiyormus beyzademiz:))
Nato üyeligi icin Kore ye asker göndermemizi isterler. 800 e yakin Türk askeri sehit olur ve buna karsilik NATO ya üye kabul ediliriz.
Simdide AB üyeligi icin Maras i verecekmisiz:) Siz yaaanış anadınız herhal beyim:)) Türk ayni derede iki kere bogulmaz!
Yahu siz uyuyorsunuz bea:) Uyanin, Türkiye nin suan AB ye üye olmak istiyor gibi görünmesi stratejiktir.
Yani o kadarda ayilip bayilmiyoruz.
Sadece cikarlarimiz o yönde oldugu icin üyelige adayligimizi devam ettiriyoruz.
Bunun icin birak Maras i, Maras dondurmasinin külahini bile vermeyiz Mavroyannis efendi:) Cöken birliginizi deppe deppe gullanın emüüü:)))
Bu ülkede yaşamayıp, sadece Google bilgileriyle konu açınca yanlış bilgilendirmeler oluyor.
O vermeyi düşünmediğiniz Maraş dondurmasının külahı Kıbrıstaki hayalet şehir Maraş a değil,Türkiyede bulunan Kahramanmaraş iline aittir.
Biraz doğru araştıralım lütfen...
kıbrıstaki maraşı asla vermeyiz. ama orasının öyle hayalet şehir gibi durmasıda acı. keşke yaşanılır hale getirebilsek. 74den beri öylece duruyor.
Yine birsey bulduk zannedilmis:)))
" ayyy kosun kosunn, Weiss bir konu acmis bir acik buldukk, hemen birseyler yazalim" diye yazilmis cizilmis:))
Ama ben suan kendilerini düsürdükleri komik durum karsisinda gülüyorum:))
Belliki yine haber linkine tiklanmamis, haber okunmamis.
Ama dogru haberi okuyacak vakit olmadi " bir acik bulduuukk" heyecanindan:))
Haberde acikca yaziyor oysaki " kapali bölge maras" diye:))
Bense yazimda, komiklik olsun diye isim benzerliginden kinaye yapmistimD
Hatta yazimin kimi yerlerinde sivemsi yazmistim:))
Neyse zaten herkes herseyi anlayabilse, dünya güllük gülistanlik olurdu:))
Simdi ben size sunu tavsiye ediyorum:))
Rahmetli Sadri alisikin bir filminden " yinemi olmadi beaaaa, yinemi gol olmadi, yinemi ofsayttt öhüüüüüüüüü:))))"
" ayyy kosun kosunn, Weiss bir konu acmis bir acik buldukk, hemen birseyler yazalim" diye yazilmis cizilmis:))
Rahmetli Sadri alisikin bir filminden " yinemi olmadi beaaaa, yinemi gol olmadi, yinemi ofsayttt öhüüüüüüüüü:))))"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?