• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Maraş'ı iade etsin......

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya

[h=2]Rum müzakereci Andreas Mavroyannis: Türkiye Maraş'ı iade etmeden AB yolunda ilerleyemez.
[/h]
[h=2]Mavroyannis, AB'nin, Türkiye'nin yükümlülüklerini yerine getirme iradesi konusunda büyük bir kuşkuya sahip olduğunu ifade etti. Ankara'nın kapalı bölge Maraş konusunda Rumlara bir jest yapmasının Türkiye'nin AB'ye giriş sürecinde yardımcı olacağını savunan Rum müzakereci, aksi halde Türkiye'nin bu yolda herhangi bir ilerleme kaydedemeyeceğini iddia etti.[/h]
Kaynak: Rum müzakereci: Türkiye Maraş'ı iade etsin en son haber

AB üyeligi icin Maras i istiyormus beyzademiz:))

Nato üyeligi icin Kore ye asker göndermemizi isterler. 800 e yakin Türk askeri sehit olur ve buna karsilik NATO ya üye kabul ediliriz.
Simdide AB üyeligi icin Maras i verecekmisiz:) Siz yaaanış anadınız herhal beyim:)) Türk ayni derede iki kere bogulmaz!

Yahu siz uyuyorsunuz bea:) Uyanin, Türkiye nin suan AB ye üye olmak istiyor gibi görünmesi stratejiktir.
Yani o kadarda ayilip bayilmiyoruz.
Sadece cikarlarimiz o yönde oldugu icin üyelige adayligimizi devam ettiriyoruz.
Bunun icin birak Maras i, Maras dondurmasinin külahini bile vermeyiz Mavroyannis efendi:) Cöken birliginizi deppe deppe gullanın emüüü:)))

Son düzenleme:

[h=2]Rum müzakereci Andreas Mavroyannis: Türkiye Maraş'ı iade etmeden AB yolunda ilerleyemez.
[/h]
[h=2]Mavroyannis, AB'nin, Türkiye'nin yükümlülüklerini yerine getirme iradesi konusunda büyük bir kuşkuya sahip olduğunu ifade etti. Ankara'nın kapalı bölge Maraş konusunda Rumlara bir jest yapmasının Türkiye'nin AB'ye giriş sürecinde yardımcı olacağını savunan Rum müzakereci, aksi halde Türkiye'nin bu yolda herhangi bir ilerleme kaydedemeyeceğini iddia etti.[/h]

Nato üyeligi icin Kore ye asker göndermemizi isterler. 800 e yakin Türk askeri sehit olur ve buna karsilik NATO ya üye kabul ediliriz.
Simdide AB üyeligi icin Maras i verecekmisiz:) Siz yaaanış anadınız herhal beyim:)) Türk ayni derede iki kere bogulmaz!

Yahu siz uyuyorsunuz bea:) Uyanin, Türkiye nin suan AB ye üye olmak istiyor gibi görünmesi stratejiktir.
Bunun icin birak Maras i, Maras dondurmasinin külahini bile vermeyiz Mavroyannis efendi:) Cöken birliginizi deppe deppe gullanın emüüü:)))

Bu ülkede yaşamayıp, sadece Google bilgileriyle konu açınca yanlış bilgilendirmeler oluyor.
O vermeyi düşünmediğiniz Maraş dondurmasının külahı Kıbrıstaki hayalet şehir Maraş a değil,Türkiyede bulunan Kahramanmaraş iline aittir.
Biraz doğru araştıralım lütfen...

Rum müzakereci Andreas Mavroyannis: Türkiye Maraş'ı iade etmeden AB yolunda ilerleyemez.

Mavroyannis, AB'nin, Türkiye'nin yükümlülüklerini yerine getirme iradesi konusunda büyük bir kuşkuya sahip olduğunu ifade etti. Ankara'nın kapalı bölge Maraş konusunda Rumlara bir jest yapmasının Türkiye'nin AB'ye giriş sürecinde yardımcı olacağını savunan Rum müzakereci, aksi halde Türkiye'nin bu yolda herhangi bir ilerleme kaydedemeyeceğini iddia etti.

kıbrıstaki maraşı asla vermeyiz. ama orasının öyle hayalet şehir gibi durmasıda acı. keşke yaşanılır hale getirebilsek. 74den beri öylece duruyor.

Bu ülkede yaşamayıp, sadece Google bilgileriyle konu açınca yanlış bilgilendirmeler oluyor.
O vermeyi düşünmediğiniz Maraş dondurmasının külahı Kıbrıstaki hayalet şehir Maraş a değil,Türkiyede bulunan Kahramanmaraş iline aittir.
Biraz doğru araştıralım lütfen...

Başka yoruma gerek kalmamış :)

Son düzenleme:
Yine birsey bulduk zannedilmis:)))

" ayyy kosun kosunn, Weiss bir konu acmis bir acik buldukk, hemen birseyler yazalim" diye yazilmis cizilmis:))

Ama ben suan kendilerini düsürdükleri komik durum karsisinda gülüyorum:))
Belliki yine haber linkine tiklanmamis, haber okunmamis.
Ama dogru haberi okuyacak vakit olmadi " bir acik bulduuukk" heyecanindan:))

Haberde acikca yaziyor oysaki " kapali bölge maras" diye:))
Bense yazimda, komiklik olsun diye isim benzerliginden kinaye yapmistim:DD

Hatta yazimin kimi yerlerinde sivemsi yazmistim:))
Neyse zaten herkes herseyi anlayabilse, dünya güllük gülistanlik olurdu:))

Simdi ben size sunu tavsiye ediyorum:))

Rahmetli Sadri alisikin bir filminden " yinemi olmadi beaaaa, yinemi gol olmadi, yinemi ofsayttt öhüüüüüüüüü:))))":ssz:

Son düzenleme:
kıbrıstaki maraşı asla vermeyiz. ama orasının öyle hayalet şehir gibi durmasıda acı. keşke yaşanılır hale getirebilsek. 74den beri öylece duruyor.

Anlaşmalar sonrasında yerleşim ve iskana kapanmış ama bir açılsa ...

Turizm cenneti . Türkiye'nin çokta ihtiyacı olan patlama yaşanır belki , hoş ülkemizde de nice turizm değeri yerler var ama reklamı sıfır :19:.

Doğalgazda varmış Maraşta , zaten asıl isteme talepleri bu sebeble .

Not: Bu arada dile getirmeden edemeyeceğim , forumların , haber sitelerinin çoğunda Maraşı ,Kahramanmaraş sananlarının yorumları dolu idi . Hatta zaytungluk yorumlar :1:

Malesef, acilmasi ve imarlastirilmasi imkansiz Ausencia cim.
BM min kontrolü altinda bölge.
Aslinda madem Mavroyannis beyzademiz bu kadar cok istiyordu burayi, Annan planini kabul etselerdi:)
Annan planina göre, bu bölgenin denetimi Rum tarafina verilecekti. Türk tarafi da kabul etmisti ne güzel.
Ama onlarin istedigi karsiliksiz almak:)

Son düzenleme:
dünyanın en güzel sahiline sahipmiş. yazık gerçekten..nereye kadar böyle kalacak acaba...

" ayyy kosun kosunn, Weiss bir konu acmis bir acik buldukk, hemen birseyler yazalim" diye yazilmis cizilmis:))

Rahmetli Sadri alisikin bir filminden " yinemi olmadi beaaaa, yinemi gol olmadi, yinemi ofsayttt öhüüüüüüüüü:))))":ssz:

ahyy çok güldüm cevabınıza :60:
yine mi ofsaytt :))

Bu durumun daha fazla devam etmesini istemiyorlar, onun icin simdi agzini acti Mavroyannis efendi.
AB, Rum kesiminden bir öneri hazirlamasini istemisti, öneri hazirlanmisti, asamali olarak KApali bölgenin denetiminin Rum kesimine verilmesi istenecekti.
Yakin zamanda önerinin taslaginin hazirlandigi ve son halinin verildigi aciklanmisti.
AB nin gecenlerde acikladigi Türkiye nin ilerleme raporunda olumsuzluklardan bahsedilmesi ( bu olumsuzluklari cöken AB söylüyor) bu öneriyi masaya koymak icin ön hazirliklardi.
Eee yakinda müzakere süreci sona erecek.
Yeni birsey lazim.
Türkiye den ne koparabiliriz derdinde herkes.
Mavroyannis böyle bir söylemde bulunduysa cok sürmez, bir kac güne AB bu teklifi Türkiye ye sunar!

Geçtiğimiz aylarda bir kaç video izlemiştim, üzülmüştüm şehrin resmen çürümeye bırakılmasına.. şimdi konuyu görünce aklıma geldi, yine evlerin geldiği hali gösteren resimlere baktım. çok yazık ya.

insanı aslında derinden etkiliyor, insanın savaşa olan kini ve üzüntüsü daha da artıyor böyle görünce.

Evet weiss,
"yine mi gol degil" diye diye dovunup aglarlar simdi :)) Yine elleri bos kaldi.Baska sefere artik...
Cok guzel ifade ettin zaten olayi.Hicbisey bulamazlarsa yurtdisinda olduguna ve Turkiyeyi yeterince bilmediginden dem vururlar.Bir sonraki gole kadar beklerler, bunlardan cok var.

Son düzenleme:
Arkadaslar Mune Hanim hakli baska konulardaki yasadigimiz sorunlari bu konuya tasimayalim, konu ile alakasi olmayan, sahsima yazilmis bir yaziya cevap yazdim, artik o yazilari görmezden gelin, hem konu dagilmasin hem de gereksiz gerginlikler olmasin.

Kapali bölge ve akibeti gercekten önemli konu, birileri yine birseylerin pesinde, biz bunlari konusalim.
Cevremizde ve dünyada olanlardan haberdar olalim, fikir sahibi olalim.
Rum kesimi AB baskisi ile kapali bölgenin denetimini ele gecirmek istiyor.
Herzamanki gibi yine savasarak kazandiklarimizi masa basinda elimizden almak istiyorlar.

Son düzenleme:

Sizin 3-5 yorumunuza denk gelmiş olan herkes zaten sizin cevabınıza şaşırmamıştır.
Înanın ben kahkaha attım.
Haritadan 2 Maraş'ın yerini öğrendiğinizi varsayıyorum ve o zaman " kinaye " nin anlamını öğrenmenizi rica ediyorum.
Kinaye: üstü kapalı söylenen söz.:1:
Sizin deyiminizle " yine gol değil".
Konuyu uzatmıyorum, dağılsın istemiyorum,ama okuyanları yanlış yönlendirmenizi istemedim,bu son cevabımdır.
Bu arada bir tavsiye; kendinizi bu kadar önemsemeyin.:ssz:
Herkesin sizi düzeltmeye çalıştığı fikrine kapıldı iseniz bir düşünün bakalım" acaba bu kadar insan mı yanlış, ben mi"diye.
Konuya gelirsek, Bu memleketin 1 avuç toprağını almaya kimsenin gücü yetmez...

Not: bana cevap hakkı doğduğu için konuyu dağıtmış bulundum, kusura bakmayın arkadaşlar.

Son düzenleme:
Su yazinizi okuduktan sonra samimiyetle söylüyorum ben adinizi üzüldüm.
Yazik öfkeniz, hirsiniz, kininiz gözünüzü bürümüs.
Herkes degil, benim sürekli takibimde olan bir kisi var:)
Lütfen beni hayatinizin merkezine koymayin, orada olmak istemiyorum, cikarin beni oradan.
Gercekten üzüldüm size ben ya, yazik.
Allah size yardim etsin!
Konumu artik dagitmayin!

Konu Kapali bölge ve üzerinde oynanmak istenen oyunlar!
Evet biz ne o marasi nede o marasi vermeyiz ve bunu konusmak istiyoruz!

Son düzenleme:
Back